- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Evet vsnım ilk bebeğim benim de ben de insnılmaz heyecanlıyım zaman nasıl geçmiş bilmiyorum ama şu an hiç geçmiyor sana da zaman çookkkkk hızlı geçer inşIlk bebeğin mi senin de rappunzel? Benim ilk olacak sizleri okudukça hevesleniyorum nisan ayı tez zamanda gelir inşallah. :)
Allah Hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı tüm hamişlerin başına inşallah
kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
simdiye gelmistir bebis sanirim yeni gordum bende cok mutlu oldum insallah sorun yoktur cok sevindim senin adina hayirli olsun simdiden cok optum sizi :))kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
Rappunzel nasılsın? Eşin döndü mü canım? Doğum hareketliliği yok henüz dimi?Evet vsnım ilk bebeğim benim de ben de insnılmaz heyecanlıyım zaman nasıl geçmiş bilmiyorum ama şu an hiç geçmiyor sana da zaman çookkkkk hızlı geçer inş
canım sen nasilsin? hareketler basladi dimi sende de? benimki 1 ay olacak hic durmuyor valla sürekli oynuyor disardan da gözüküyor artik (el ayak olarak degilde hareketi gözüküyor)Rappunzel nasılsın? Eşin döndü mü canım? Doğum hareketliliği yok henüz dimi?
ben haftaya gidicem hic sormadim ama muayenede zam olursa olay cikartabilirim :)kızlar yılbaşından sonra hiç muayeneye gıden oldu mu fıyatlarda değişiklik var mı acaba?
yaaEvet zam gelmiş 87 olmuş ...
bugün gittik doktora doğum hareketliliği yok maalesef :) sancımız filan çıkmadı eşim geldi antalyadan çok şükür 10gün sonra alıcaz bebeğimizi kucağımızaaaRappunzel nasılsın? Eşin döndü mü canım? Doğum hareketliliği yok henüz dimi?
ben dedim hani biz zamdan etkilenmicektik diye o sadece doğumlar için dediler bu arada ben yine nst ye para ödemedimyaahani dogum ucretine gelen zam bizi kapsamiyorsa bununda kapsamamasi gerekmez mi ?
masallah de :) istemesinler ztn dunyanın parasi tuttu en bastan beri gittik geldik 8 ay devlete gidip o paralarla son ay acibademde fln yapabilirmisiz dogumu :)ben dedim hani biz zamdan etkilenmicektik diye o sadece doğumlar için dediler bu arada ben yine nst ye para ödemedimya hu ne şanslı kadınım hatta sordum nst ücretini ödemeden mi giricem diye ücret yok filan dedi
Benim de çok uzun zamandır gözle görülüyor hareketlilik canım 18. Haftadan sonra eşim bile hep gördü. Yalnız ben yine hastalandim yılbaşı tatilinden beri hastayım antibiyotik kullandım yine. Gece boyu öksürmekten kasık ağrılarım oldu. Doktor kontrolüm de haftaya. Inşallah bebeğim etkilenmemistir.canım sen nasilsin? hareketler basladi dimi sende de? benimki 1 ay olacak hic durmuyor valla sürekli oynuyor disardan da gözüküyor artik (el ayak olarak degilde hareketi gözüküyor)
insallah canım bisey olmamistir merak etme. haftaya hangi gun? ben cuma günü gidicem haftaya belki denk geliriz daha randevumu almadim gerci, hareketlenmesi keyifli ama esimde parmagiyla dokunuyor bekliyor bebek vuruyor sonra o vuruyor oyle oynuyolar baba kız :)Benim de çok uzun zamandır gözle görülüyor hareketlilik canım 18. Haftadan sonra eşim bile hep gördü. Yalnız ben yine hastalandim yılbaşı tatilinden beri hastayım antibiyotik kullandım yine. Gece boyu öksürmekten kasık ağrılarım oldu. Doktor kontrolüm de haftaya. Inşallah bebeğim etkilenmemistir.
Aynen öyleee bu arada ben detaylıya da para vermemiştimmasallah de :) istemesinler ztn dunyanın parasi tuttu en bastan beri gittik geldik 8 ay devlete gidip o paralarla son ay acibademde fln yapabilirmisiz dogumu :)
o daha da ilgincmis cunku hemen pesin aliyorlar detayli parasini :)Aynen öyleee bu arada ben detaylıya da para vermemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?