Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

fıstık anneler iyi geceler şimdi NTV izliyorum ve epiduralli normal doğum fiyatları düşmüş teşvik amaçlı bende epiduralli normal doğum yapcagımdan 2100 ödüycektim nisan da aceba ne kadar olmuştur biyerlerden bişeyler duyan varmı sabah koruyu arıycamda şimdi merak ettimdi :) ne güzel kara geçeriz

esra senin sat kaç?
canım benim 9 nisan
aşılamayıda 23 nisanda oldum senin kaçtı

canım epidural normal koruda 2000 değilmi bana öyle demişlerdi
ben doktoruma sordum çok gerekmedikçe yapmam dedi
aslında rahat oluyormuş
doğum sırasıda karar vericem ona dedi

1750+350 demişlerdi bana doktorum Hüseyin bey baştan beri epiduralli yapalım diyor ben sezeryan istemiştim hep normale beni bu şekilde ikna etti ve videolarda filan çok rahat doğum oluyor bağırıp çaarmıyor bayanlar doktorumda agrı olacak zaten ama birebir acı çekmiyceksin dedi beyne giden acıyı kesiyormuş hayırlısıyla bebişkoda istesinde normali yapalım

koruyu aradım kızlar medikal muhasebe ile görüştüm biz kendi fiyatlarımızı uyguluyoruz dedi.. bende biliyorum öyle olduğunu ama 3 katı değil artık 2 katı almanız gerekiyormuş dedim bilgimiz yok dedi .. Ntv neden böyle açıklama yaptı anlamadım yani..

hımmm anladım canım meltem hanımda halk arasında prenses doğumu diyorlar ona
bizim hastanedede yapılıyor ama bazen doğumu yavaşlatıyor dedi
ben normalde kararlı olduğum için böyle söyledi tabi
sezeryan istesem belki teşvik için oda derdi canım
aslında rrahat olur doğum ama bilemiyorum artık bakcaz hayırlısı hakkımızda

canım ntv değil sadece herkes duydu banada dediler duyanlar hatta arayıp
ama işte hastaneler uygulamak istemiyor bazen
ücretten doayı tabi oda

benim de 7 nisan canım, beklenen doğum tarihi 12 ocak.

haha gerçekten prenses doğumumu diyorlarmış ilk defa duydum .. ee bizde prenses olduğumuza göre tam bizlik yani ... aklıma iyce yattı şimdi.. ayrıntılı usg yaptıran varmı 2 ocakta yaptırcam bi aradım santral ücret 170 dedi sekreterlik 170+77 muayene ücreti dedi sizler ne kadar ödediniz herkes bişey diyor kafam karıştı valla

Arkadaşlar meltem hanima gebeliginin başından beri giden varmi nasil bir doktor. Yoğun mu ilgili mi bilgi verebilirmisiniz

ben de meltem hanımın yanındaki odada girdimvallahi para mara ödemedim kimse de benden para istemedi şanslı mıyım ne ama pazartesi gittiğimde girersem mecbur ödicem o zaman

canım eğer sadec ayrıntlı olcaksan o gün 175 veriyorsun
ama normal muayenende varsa + 77 veriyorsun
evet prenses doğumu dyorlarmış canım çok kolaylık oluyormuş ama her hasta epidurale uygun olmayabiliyormuş haberin olsun
Arkadaşlar meltem hanima gebeliginin başından beri giden varmi nasil bir doktor. Yoğun mu ilgili mi bilgi verebilirmisiniz
canım ben gidiyorum hatta hamile değilken bebek tedavisi içinde ona gidiyordum
aşılama yaptı bana Allahın izniyle ilk seferde hamile kaldım
az öncede yanındaydım doğumuma az kaldı her hafta gidiyorum
ben seviyorum kendisini gayet iyi anlaşıyoruz
bi sorun yaşatmadı bana sağolsn güler yüzlü sevecen biri
son derece ilgili bana karşı
tabi herkesin beklentisi başka oluyor bi git dene derim ben
ben de meltem hanımın yanındaki odada girdimvallahi para mara ödemedim kimse de benden para istemedi şanslı mıyım ne ama pazartesi gittiğimde girersem mecbur ödicem o zaman

canım az önce girdim ben daha boşa umutlanmayın çünkü ücret devam
30 tl ödedim ve öyle girdim

ben bugün gittim daha haftayada cuma sabah 10.30 da randevum
hepinizden önce doğum yapcam kızlar sanırım
haftaya cuma günüme karar verilecek inşallah
sezeryan olma olasılığım yüksek

hayırlısı olsun canım.. sağlıcakla kolay bi doğumla kucağına al minigini inşallah

Cok tesekkur ederim . Ultrasonda nasil acaba bi gidip bakmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…