- 26 Ekim 2014
- 85
- 143
- 28
- 35
pazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.Ptesi 13:20 de randevu var orda olan var mııı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.Ptesi 13:20 de randevu var orda olan var mııı :))
inşallah canım hayırlısı artıkhayırlısı olsun canım.. sağlıcakla kolay bi doğumla kucağına al minigini inşallah
tabi canım herkes beğenecek diye bi kaide yokCok tesekkur ederim . Ultrasonda nasil acaba bi gidip bakmayi düşünüyorum
pazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.
Hayırlısı olsun canım benimde sezeryan olucak doğumdan sonra haberleşiriz inş ameliyathane nasıl ilgililermi çok merak ediyorumben bugün gittim daha haftayada cuma sabah 10.30 da randevum
hepinizden önce doğum yapcam kızlar sanırım
haftaya cuma günüme karar verilecek inşallah
sezeryan olma olasılığım yüksek
Yani kıza benziyo diyo ama çarşamba belli olur dedi bakalım hayırlısı senin doktorun hüseyin beydi dimiGamze sen cinsiyeti öğrendin mi??
Hayırlısı olsun canım benimde sezeryan olucak doğumdan sonra haberleşiriz inş ameliyathane nasıl ilgililermi çok merak ediyorum
Hayır canım doktorum aşkın bey benimY
Yani kıza benziyo diyo ama çarşamba belli olur dedi bakalım hayırlısı senin doktorun hüseyin beydi dimi
normal olacak diye bekliyoruz canım yarın tam belli olur çatı muayenemiz var çünküinşallah canım hayırlısı artık
tabi canım herkes beğenecek diye bi kaide yok
dene bakalım belki seversin
kimseninki birbirine uymadı bu kez sanırım randevular
doğum şeklin ve zamanın belli oldumu senin canım yazdıysanda kusura bakma unuttum
Evt canım bi kızım bi oğlum var bu üçüncü olucak inş :))şimdiden ne malum sezeryan olacağı canım
başka bebeğin varmı senin
hadi hakkında hayırlısı canım yanormal olacak diye bekliyoruz canım yarın tam belli olur çatı muayenemiz var çünkü![]()
Evt canım bi kızım bi oğlum var bu üçüncü olucak inş :))
Aaa yeni farkettim yaa büyük ihtimal karşılaşırız kızımı da dra gösterem aşkın bey git derse de belimi de göstercem 3 gündür belim tutuldu yatıyorum ole umarım yarın gidebilirim bu haldepazrtesi 14.00 de randevum benım de, aşkın bey doktorum.
o bel çok kötü canım ya ama merak etme geçiyorAaa yeni farkettim yaa büyük ihtimal karşılaşırız kızımı da dra gösterem aşkın bey git derse de belimi de göstercem 3 gündür belim tutuldu yatıyorum ole umarım yarın gidebilirim bu halde(
Esra ne yaptın peki aşkın bey kullan dedi ama yine de krem ve yaki kullanmaya içim el vermedi sen kullandın mi hiç?o bel çok kötü canım ya ama merak etme geçiyor
bendede oldu hiç kalkamıyordum inan sancıdan ağladım
ama çok şükür geçti
canım hiçbir yan etkisi olmayan bebeğe geçmeyen dediği bi krem verdi bana meltem hanımEsra ne yaptın peki aşkın bey kullan dedi ama yine de krem ve yaki kullanmaya içim el vermedi sen kullandın mi hiç?
kızlar catlak kremi ve gogus kremi kullaniyormsuunuz? askin bey bana catlak kremi vermemistim dimi mustela oneriyorum dedi ama mustela nin catlak kremini alicam gogus icinde yine mustelami almaliyim yoksa lansinoh cok iyi diyorlar onumu alayim karar veremedim doktorlariniz ne dedi bu konuda size?
canım hiçbir yan etkisi olmayan bebeğe geçmeyen dediği bi krem verdi bana meltem hanım
sürdüm tabi canım nereye kadar yatacan çok canım acıyordu
bi kötü etkisinide görmedim şükür
askin bey mustela öneriyormus ama 6 aydan sonra istedigini kullanabilirsinaşkın bey bana krem adı vermedi ama kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi sen ne kullandın isim verebilir misin?
Ben bel agrisi için diyorum canaskin bey mustela öneriyormus ama 6 aydan sonra istedigini kullanabilirsin
canım voltaren jel kullandım benaşkın bey bana krem adı vermedi ama kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi sen ne kullandın isim verebilir misin?
Esra sezeryan nasıl olucaksın genelmi epidurelmi
Benim diğer ikisi geneldi ama epidurelde nde çok korkuyorum panik yaparmıyım die ama genelde çok zor kendime gelmem uzun sürüyo sersem gibi oluyosuncanım voltaren jel kullandım ben
ama benim haftam senden ilerdeydi
sen sor kullan ama bi kötü etki görmedim ben
meltem hanım hiç bişey olmaz kullan dedi bana
canım tam sezeryan olacağım kesin olmadığından doktor bişey demedi
ama sanırım epidural olurum
geneli çok mecbur kalmayınca yapmıyorlar