- 26 Ekim 2014
- 85
- 143
- 28
- 35
hiç aklıma gelmedi sormak canım
mesela neyi kastediyorsun
topık kanı filan ücretsiz
yookkkk yavvvvv ayıbı mı kalmış o bebeği yaparken de ayıp o zamantmm o zman sıkıntı yok çünkü benim doktorumda hüseyin bey 2 ocakta ayrıntılı usg var gitmişken sorim nabzını ölçüyüm yinedeeşlerde doğuma girmeli bence çünki o büyü tek taraflı yaşanmamalı.. bence eşlerde birşeyler hissetmeli .. bakalım bizimki ne hissedecek .. birde bakıyorum bizim Türkler kesinlikle karşı ayıp , tiksinir bilmem ne diye .. birsürü video izledim yapancılar karılarını öperek doğurtuyor .. aa ama ayıpp çocuğu sanki başkası yapıyor :) .... biz hala neden geriyiz bilemiyorum .. deneyip görces artık
bende hazır yiyeceklere bayılırım aslında ama işte onlar sade kilo yapıyor bebeği beslemiyorkisaka yapiyorum canim dogru soyluyosun ben çok fast food yemekten hem sağlıkli beslenmiyorum hemde cok dengesiz besleniyorum25 bile olabilirim ise gidince ztn yemek alternatifi olmuyor her sabah pohaca acma yiyorum ben almiyimde kim alsin kilo :)
Kızlar diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz? Ana ara öğünler ve saatlerini merak ediyorum..
Ben ilk hamileliğimde 20 kilo aldım aydan biri hiç takilmadi kiloya ama sonrası benden acı çıktı vermesi zor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum..
11+1 deyiz 1.3 kg felan aldım nasıl sizce??
Bilmiyorum ki cnm ne testleri yapılıyor? İlk doğumum olcak. Neler yapılıyor doğumdan sonra bebeğe, hani görmesi duyması bacakları elleri,kalça çıkıklığı var mı yokmu kan alıp herhangi bir rahatsızlığı varmı yokmu herşeyine bakıyolardır herhalde.
canım diğer özel hastanelerde varmı bilmiyorumİsitme testini hangi hastanede yaptirabiliriz arkadaslar ya ben ankaraya yeni tasindim bilmiyorum hic nerde hangi hastane var. Yardim edebilirmisiniz ?
yokmuş canım ya bence olması lazım ama nedense yokmuşBalgat koru da işitme testi var ben 4 sene önce orda doğum yaptım orda yaptırmıştım.. Sincan da yokmuymus
Esra 7 öğün de çokmuş ya ben 2 öğün anca besleniorum
Yok diyolar canim . ben yarin kontrole gidixektim unutmazsam sorarim doktoruna.
canım 12. haftada öğrendim ben cinsiyetiGünaydın kızlar bugün randevumuz var çok heycanlıyım inş cinsiyetinide gösterir:))
Merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. Doğum epey yaklaştı. koru da normal doğum yapan var mı tecrübelerimizi paylaşabilir miyiz. doktorunuzun ebelerin yaklaşımı nasıl? Hayatımızın en özel ve en güzel anlarını huzur içinde yaşamak dileğiyle...
canım diğer özel hastanelerde varmı bilmiyorum
ama doğum hastanelerinde var olaarak biliyorum
merhaba Esracım ,
bebeğe hangi test ne zaman yapılacak bilmiyorum , işitme testi ne zaman nerden bakabilirim bu sağlıklı bilgilere , birde çocuk dr u bulacağız demi bunlar için , artık kendi dr umuzla ilişiğimiz kesilecek doğumdan sonra ?
Günaydın kızlar bugün randevumuz var çok heycanlıyım inş cinsiyetinide gösterir:))
canım 12. haftada öğrendim ben cinsiyeti
sende bugün öğrenirsin bence
kimdi doktorun canım kaçta randevun. Randevum ikideydi canım kız gibi dedi haftaya çatşamba tekrar çağırdı dörtlü tarama testi için rahimde kasılmalar varmış bebek iyiymiş ama su fazla içmediğim için yeri dardı
Canım kıza benziyo dedi haftaya tekrar çağırdı ozaman kesin bişey söylerim dedi bi kızım bi oğlum var bu üçüncü farketmiyo sağlıkla gelsin inşallahGamze ne yaptın öğrendin mi cinsiyeti? Nasıl mis bebis?
oo maşallah canım sen tecrübelitmişsin bende ilk bebeğin sandımCanım kıza benziyo dedi haftaya tekrar çağırdı ozaman kesin bişey söylerim dedi bi kızım bi oğlum var bu üçüncü farketmiyo sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar ben hüseyin beye gidiyorum hala vitamine başkamadık normalmi sizce ve hiç kilo almadım
esracım günaydın ,gamze canım
o suyu çoğalttığın zaman düzelecek bişey endşelenme
en az 2.2,5 litre su iç
benimde doğuma az kaldı ama bebeğin suyu azalmış
belkide sezeryan olcam
içiyorum ben ama oluyor
senin hamileliğin daha yeni çok sıvı al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?