• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Kızlar ben hüseyin beye gidiyorum hala vitamine başkamadık normalmi sizce ve hiç kilo almadım

gamzecim kilo almak için henüz erken , bence dert etme ve sevin ilerleyen aylarda yeteri kadar alacaksın , ben 20 haftadan sonra almaya başladım mesela , zaten senin tüm değerlerine bakılmıştır eksik bir şey olsaydı takviye ederdi , artık dr lar demir den başka ilaç vermiyorlar , Hüseyin bey de zaten en önemli şeyin demir olduğunu söylüyorlar , sağlıklı beslenerek alacağız gerekli vitaminlerimizi , eskiden elevit di sanırım gereksiz yere verdiler tüm hamilelere , şimdi kimse vermiyor , ben araştırıp önemini anladığım için omega3 alıyorum takviye olarak , istersen araştırıp sende alabilirsin ,

merhaba arkadaşlar.bir takım sorunlar nedeniyle ankarada başka bir doktor arayışına girdim.koru hastanesinde aşkın bey ve meltem hanım hakkında bilgi verirmisiniz?doğum şubatta inşallah..şimdiden teşekkür ederim.

esracım günaydın ,
havuç suyu denedin mi ? suyu azalan gebelere şiddetle tavsiye ediyorlar , suyunu artıyormuş , gayet sağlıklı denemeye değer bence , bir kaç gün içip sonucuna bak istersen ,

canım bende şeker var havuç ve mısır kati surette yiyemiyorum
sağol tavsiyen için

merhaba arkadaşlar.bir takım sorunlar nedeniyle ankarada başka bir doktor arayışına girdim.koru hastanesinde aşkın bey ve meltem hanım hakkında bilgi verirmisiniz?doğum şubatta inşallah..şimdiden teşekkür ederim.
canım merhaba
ben aşkın beyi çok bilmiyorum hiç gitmedim kendisine ama giden arkadaşlar çok memnunlar
ben meltem hanıma gidiyorum sürekli
son derecede memnunum şimdiye kadar bi sorun yaşamadım umarım bundan sorada yaşamam
bana göre çok iyi bir hekim ve iyi bir insan biz güzel anlaşıyoruz
hastalarıyla karşılaşıp konuştuğumuz zaman genelde herkesin memnun olduğunuu görüyorum
hakkında hayırlısı canım doğumuna az kalmış bi doktor belirlemen gerekli bence

Kesinlikle ama Kesinlikle Aşkın Bey'i öneriyorum, güler yüzlü ilgili, her dk arayabileceğin (ki cep telefonunu ilk görüşmede verdi) aklına gelen her soruyu rahatlıkla sorabileceğin, her bilgiyi birebir kendisi arayıp söyleyen, kısaca her şekilde memnun kalabileceğin bir dr. , zevkler tartışılmaz tabi en azından ben çok memnunum ,ve memnun olmayanı duymadım :)

Arkadaşlar Merhaba,

Kaç aydır burdayız , kimse doğum yapmadımı ya :) yokmu hiç bilgilerini paylaşacak kimse :(

gamze canım
o suyu çoğalttığın zaman düzelecek bişey endşelenme
en az 2.2,5 litre su iç
benimde doğuma az kaldı ama bebeğin suyu azalmış
belkide sezeryan olcam
içiyorum ben ama oluyor
senin hamileliğin daha yeni çok sıvı al
Saol canım alıyorum ama wc den çıkamıyorum :) senin doktorundamı hüseyin bey ya hastaneye yeni başladım ama emin değilim hala amelyathane ortamı nasıl acaba

gamzecim kilo almak için henüz erken , bence dert etme ve sevin ilerleyen aylarda yeteri kadar alacaksın , ben 20 haftadan sonra almaya başladım mesela , zaten senin tüm değerlerine bakılmıştır eksik bir şey olsaydı takviye ederdi , artık dr lar demir den başka ilaç vermiyorlar , Hüseyin bey de zaten en önemli şeyin demir olduğunu söylüyorlar , sağlıklı beslenerek alacağız gerekli vitaminlerimizi , eskiden elevit di sanırım gereksiz yere verdiler tüm hamilelere , şimdi kimse vermiyor , ben araştırıp önemini anladığım için omega3 alıyorum takviye olarak , istersen araştırıp sende alabilirsin ,
Peki vitaminler bebek kilo Alsın diyemi ya üçüncü hamileliğim sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim :))

Saol canım alıyorum ama wc den çıkamıyorum :) senin doktorundamı hüseyin bey ya hastaneye yeni başladım ama emin değilim hala amelyathane ortamı nasıl acaba
canım benim doktorum meltem hanım ama hüseyin beyide tanıyorum
ben başka hastanedeykenden beri meltem hanıma gidiyorum
benim bebeğim biraz geç oldu canım aşılama filan yaptı meltem hanım 11 yıllık evliim ben
ameliyathaneyi görmedim ama çok temiz olduğunu hemşirelerin tecrübeli olduğunu söylüyorlar
yalnız aşılamayı doğumhanede oldum
orası son derece temizdi doğum hemşireleri çok ilgililerdi
hatta bazıları bana inşallah bebeğin olur diye dua bile etmişti
memnunum yaani ama herkesin beklentisi başka tabi sana hitap edermi bilemem
Peki vitaminler bebek kilo Alsın diyemi ya üçüncü hamileliğim sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim :))
canım annedeki vitamin eksikliklerinden bebek etkilenmesin diye veriyorlarmış önceden
ama şimdi çok vermiyorlar
gereksiz bi vitamin yüklemesi yarardan çok zarar sağlar demişti meltem hanım
ben sadece kanım düşük olduğu için kan hapı alıyorum
hiç vitamin kullanmadım şu ana kadar

kızlar ben geçenlerde nst ye girdim gözlem odasında benden ücret filan almadılar acaba başka bi katta bi nst daha var da orda girersek mi nst den ücret alıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı

nts ücretliymiş benden önce doğum yapan arkadsım söyledi 30tl
evet ben de 30tl diye biliyordum ilk kez girdim nstye acaba acil bi duurmolduğu için mi benden ücret almadılar bi de pazartesi kontrolüm var artık her kontrolde nst oluyor mu acaba
bu arada doktor bana sezeryan günü vermiyor ulan bebek ters ver günümüzü bilelim döner belki döner belki diyor doktorum hüseyin bey bu arada ama ben dönmiceğini hissediyorum pazartesi sölicem artık günümüzü verin diye

ben de elvankent kooperatiflerde oturuyorum ayyıldı mahallesinde yakınmışız :D sen bizdn önce doğurursun benim 15 ocak olacak muhtemelen :D
seninde az kalmış canım ya allah sağlıcakla kurtarsın hepimizi. benim 12 ocak beklenen doğum tarihi ama durmaz herhalde ozamana kadar. fenayım buaralar.

Kızlarcım 2 li test ve ücretleri hakkında bilgi verir misiniz?
Bugün yarın için gel demişti aşkın bey ama 11+5 im daha 12 deviriyim dedim ptesi randevu alaçam bakalım.

kızlar ben geçenlerde nst ye girdim gözlem odasında benden ücret filan almadılar acaba başka bi katta bi nst daha var da orda girersek mi nst den ücret alıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı
canım üst katta meltem hanımın odasının yanında nst
orda girince alıyorlar işte ücret
30 tl dediler bana bende hiç girmedim ilk cumartesi gircem kısmetse
nts ücretliymiş benden önce doğum yapan arkadsım söyledi 30tl
evet canım 0 tl dediler banada
Kızlarcım 2 li test ve ücretleri hakkında bilgi verir misiniz?
Bugün yarın için gel demişti aşkın bey ama 11+5 im daha 12 deviriyim dedim ptesi randevu alaçam bakalım.
canım 85 tl vermiştim ben ama değiştiyse bilemiycem

evet ben de 30tl diye biliyordum ilk kez girdim nstye acaba acil bi duurmolduğu için mi benden ücret almadılar bi de pazartesi kontrolüm var artık her kontrolde nst oluyor mu acaba
bu arada doktor bana sezeryan günü vermiyor ulan bebek ters ver günümüzü bilelim döner belki döner belki diyor doktorum hüseyin bey bu arada ama ben dönmiceğini hissediyorum pazartesi sölicem artık günümüzü verin diye
canım sonuna kadar normale teşfik etmek için vermiyordur tarih

ben de elvankent kooperatiflerde oturuyorum ayyıldı mahallesinde yakınmışız :D sen bizdn önce doğurursun benim 15 ocak olacak muhtemelen :D

senin 15 ocak olmaz canım benim 15 ocak çünkü
aramızda senle 10 gün varki
bence bi yanlışlık var gibi

Back