Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Sizim soylediginiz de mantıklı bu bahsettiginiz hastanenin numarasi var mi? Ozelden gonderebilir misiniz? Ben bi denemek isterim sahsen:) birde doktorunuzun adi neydi??

canım randevuyu telefonla vermiolar internetten alıyosun MHRS yazınca nete ordan çıkıyo önce kayıt falan yapıosun doktorum sami erbay dı inşallah memnun kalırsın canım :)

canım randevuyu telefonla vermiolar internetten alıyosun MHRS yazınca nete ordan çıkıyo önce kayıt falan yapıosun doktorum sami erbay dı inşallah memnun kalırsın canım :)

Tesekkur ederim cnm. Hafta ici alayim diyorum randevu.su an bilgideyim ve inanilmaz kalabalik:) kontrole geldim bir dahada gelmeyi dusunmuyorum:)

Tesekkur ederim cnm. Hafta ici alayim diyorum randevu.su an bilgideyim ve inanilmaz kalabalik:) kontrole geldim bir dahada gelmeyi dusunmuyorum:)

zaten bilgi pek donanımlı bi hastane değil diye biliyorum canım özellikle doğum konusun da buarada kaç haftalıksın

Canım arada kendi doktorunuza girmekte fayda var. Testleri dışarda yaptırın ama doğum yapacağınız doktora da gidin ayda bir. Bi arkadaşımı takibini yapmadık doğumun riskli gerekçesiyle hastanenin birinden çevirdiler, biri de bebek yoğunbakım yok diye kabul etmedi. Takibe gittiği yerde doğum yapmak zorunda kaldı ve hiç memnun kalmadı. Çünkü hiç istemiyordu orayı ve ön yargılıydı. Şimdi sağlıklılar Allah'a şükür. Gerçi onun durumu farklıydı üçüz doğurdu bebekler baya bi küvözde kaldı ama erken doğum durumunu falan doktorunuzla net bi şekilde konuşmanız lazım. Öyle bi durumda kendimi alıyo doğuma doğum evlerine mi yönlendiriyo, önemli bir ayrıntı.

Bilgi hastanesinin yenidoğan yoğun bakımı yok zaten.

sorunlu hamileliklerde son aylara bırakmamak lazım ama allaha şükür bende herşey yolundaydı doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye bu hafta başladım doktorumda saolsun çok sıcak karşıladı :)

koru ya giden arkadaşlar meltem hamın mart ayı için de doğum eğitimleri olacak mutlaka katıl demişti çıkarken sekreterlere sordum biz sizi ararız demişlerdi
henüz aramadılar yakınlarda kontrole gidecek olan varsa sizde bi sorun kaçırmayalım faydalı olur

koru hastanesi sincan etmesgut tarafındaki en iyi hastanedir bence, diğer hastanelere göre daha pahalı ama değer kesinlikle

Arkadaslar ben en son 28 ocakta reglii oldum.internete gore 5haftalik falan hamileyim.dun iste mecburen bilgiye gittim.3 tup kan ve idrar tahlillerim yapildi fakat bana kac haftalik hamile oldugumu soylemedi tabiii bense sormaui unutmusum.ise giderken aklima geldi.cok sinirlendim illa bnim mi sormam lazimdi? Hersey normal dedi sadece.agzindan kerpetenle laf alinanlardan yaniii(

hangi dr gitmistin

5 haftalıkken embriyo ultrasonda görünmez cnm nerden bilsin doktor ne zmn hamile kaldığını. Kan testiyle kesin sonuç veren bi durum değil bu. Doktor bu haftada bişi söylemek zorunda da değil. Haftaya ultrasona girdiğinde keseyi görecek herhangi bi ölçüm yapamayacak 8. haftada kalp atışlarına bakmaya gittiğindr ölçüm yapıp sana hafta söyleyecek. Allah bilir şimdi kaç haftalık hamilesin. Doktor müneccim değil ki! Şimdi sadece tahmin edebilir. O da erken döllenme olur geç döllenme olur Allah korusun boş gebelik dış gebelik olur. Yine doğru tahmin edilemez. Zaten tıbben ultrasonda kese görülmeden hamilelikten söz edemiyorlar. 2 hafta sabret sen.

Son düzenleme:

Ultrasona girdim tatlim ben ayni zamanda beni bilgilendirmek zorunda elbette bir cok konuda:) internete gore 5 hafta gorunuyor ama benim hesaplamama gore ki yanilma payim elbette var daha fazla. Bende muneccim degilimki dr nun ne zaman soyleyip soylemeyemicegini bilemem.ilk defa hamile kaliyorum.bana der ki meesela kac haftalik suan belli olmaz , iki hafta sonra veya atiyorum 3 hafta sonra kontrole gel falan filan tabiki anlarim yanii

Teseekkur ederim yine de cevapladigin icin:)

Kontrole çağırmadı mı seni? Bilgi zaten hastane niteliği taşımıyor cnm büyük poliklinik orası. Doktorları da işe yaramaz kendi de. Batıkentte misin sen?

Kontrole çağırmadı mı seni? Bilgi zaten hastane niteliği taşımıyor cnm büyük poliklinik orası. Doktorları da işe yaramaz kendi de. Batıkentte misin sen?

Aynennn katiliyorum ayni hafta icerisinde 2defa gittim doktora ama mumkun oldugunca uzak duracam ordan artik:) ben elvankentte oturuyorum. Simdi iste iki secenek var onumde zekai tahirin cay yolu poliklnigi veya koru hastanesi:)

Arkadaşlar çok acıl cevap verirmisiniz.
Ben koru Meltem Hanıma gıdıyorum.
gebelıgımın ılk haftalarından beri gıdyorum.11 .hafta içindeyım. memnunum.
Ama bişey kafamı kurcaladı.
8.haftamda fılan gıttıgımde 4lü tarama testi için randevu aldırdı bana.mayıs sonu aydan hanım yapacak.
yogunluk olyormus dıye şimdiden tarıh alalım dedi...
acaba bende bir sıkıntımı gördüde hemen aldırdı 4lü tarama randevusunu?
ya arkadaslar bıraz arastırdımda 4lü tarama yaptırmak mantıklımıkı bilemedım...
Allah korusun hasta ise bebek ne yapılabılırkı (((

slm selin şuan kaç haftalıksın?

bende seda hocaya gidiyorum.bahsettiğin 4lü tarama değilde detaylı randevu olabılırmı? . bende şubatta kontrolume gittim mayısa aydan biriye detaylı ult anca alabildim.şimdiden aldırmasının sebebi aydan hanım bildiğim kadaıyla detaylu ultrasyon uzmanı ve balgat koru hast.çalışıyor.

bu detaylı ultrasyon için herhafta hafta1 sadece cuma günleri sincan hastalarını muayene ediyor. erken almadırma sebebleri bu .
umarım yardımcı olabilmişimdir.

Aynennn katiliyorum ayni hafta icerisinde 2defa gittim doktora ama mumkun oldugunca uzak duracam ordan artik:) ben elvankentte oturuyorum. Simdi iste iki secenek var onumde zekai tahirin cay yolu poliklnigi veya koru hastanesi:)

Ben korudan yanayım. Bu benim 2. Gebeliğim ilkini 8 ay önce doğurdum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama çok doktor hastane gezdim. Bilgideki doktor kendisi resmen burda doğum yapılmaz dedi. Zekai de çok iyi diyorlar ama bildiğim kadarıyla dopuma eşinin girmesi falan sıkıntı orda sancı odasında yalnız oluyorsun sanırım. Çok iyi araştır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…