- 22 Mart 2013
- 381
- 136
- 83
salı günü ilk muayne için meltem hanıma gittim vee acayip mutlu oldum tam aradığım gibi bi doktor muayne süresi yarım saat falan sürdü kızımın heryerini ayrıntılı bi şekilde anlattı sonra kendiliğinden ben kesinlikle normal doğumu öneriyorum dedi mecbur kalmadığımız sürece sezaryan yapmam kendini ona göre hazırla dedi normal doğumun doğal bi süreç olduğunu anlattı sonra 37. haftada yapılan çatı muaynesinden bahsetti alttan yapıldığını korkulacak bişey olmadığından bahsetti :) şunu ye bunu yeme tarzı bisürü sohbet ettik
onunla ilk muaynemdi ama hiç yabancı hissetmedim ücret 77 tl tahil falan istemedi onlar ne kadar bilmiom
şu nts parası canımı sıktı biraz son zamanlarda iki günde bi 30 tl çok fazla zaten ben bu ayıma kadar devlete gitmiştim ümitköy deki zekai tahir poliklnğne ordanda çok memnundum ama doğumu özelde yapmak istediğim için koru ya geçtim artık ntslere de devlete gider 15 günde bi koruya giderim zamanı gelince biraz ekonomik davranmam lazım da
onunla ilk muaynemdi ama hiç yabancı hissetmedim ücret 77 tl tahil falan istemedi onlar ne kadar bilmiom
şu nts parası canımı sıktı biraz son zamanlarda iki günde bi 30 tl çok fazla zaten ben bu ayıma kadar devlete gitmiştim ümitköy deki zekai tahir poliklnğne ordanda çok memnundum ama doğumu özelde yapmak istediğim için koru ya geçtim artık ntslere de devlete gider 15 günde bi koruya giderim zamanı gelince biraz ekonomik davranmam lazım da