Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

2li 4 lü tarama ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri ayrıntılı ultrason, bunlar hamileliğin rutinleri ve gebelikta teşhis edilip anne karnındayken müdehale edilebilecek bazı hastalıkları teşhis edip tedavi olanağı sunuyorlar canım. Onun haricinde engelli daumsendromlu bebek varsa onu da teşhis edip sana tercih hakkı veriyorlar. Bu rutinlerin olması gereken haftalar var ve bunun dışında geçerlilikleri yok o nedenle erken aldırmış randevuyu. Olması gereken hafta geçmesin diye. Bende meltem hanıma gidicem ve çok araştırdım. İlk bebeğimde çok istedim ama hrs ye geçmişti ve ben hrsyi hiç beğenmedim. Şimdi koruda olduğu için gidicem. Çok iyi bi dr olduğunu ve çok özen gösterdiğini biliyorum. Korkma rutin bunlar

Son düzenleme:

Bu ümitköydeki zekai tahir den randevu nasıl alınıyor yaa internetten alamadım yani mhrs sisteminde bulamadım o hastaneyi???

Bir de orada radyoloji uzmanı var mı, oradan da randevu alınabiliyor mu canım??? :44:

teşekkür ederim canım...
sen kaçıncı haftandasın?

aynen canım haftada bir cuma geliyormuş. yogun oldugu için doktorum hemen aldırdı randevuyu.
detaylı ultrason ile 4lü tarama aynı şey değilmi?
bılmıyorumki canım sen öyle diyince doktor 4lü tarama mı dedi, detaylı ultrasonmu dedi bilemedim şimdi?
farklı şeylermi ikisi?
sen kaçıncı haftandasın canım. ben 11. haftaya başladım. onumuzdeki hafta pazartesi 12 haftalık baslangıcı ve 2li taramaya gırcem...
sen girdinmi? sonucları hemen veriyolarmı?

canım ben ayrıntılı ultrs.die biliyorum ama 4lü taramayla aynı şeymi bilmiyorum yanıltmak istemem.banada 12 haftalıkken aldırdı, 3 ay sonrasına alabıldım.

şuan benim bebişim 16+1 haftalık

ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluo bende girmek istiyorum. şuan 10. haftadayım sincan korudan murat gözüküçüğe gidiyorum 12.haftada gel dedi murat bey, yanlız gidiyomuş o tarihe sanırım seda hanıma geçeceğim bende

2Lİ TARAMAYA 12+3 haftalıkken girdim 1hafta sonra arayıp sonuçları söylediler.1tüp kan alıyorlar test için.birde doktor ultrs.ense kalınlığını ölçüyor.

2Lİ TARAMAYA 12+3 haftalıkken girdim 1hafta sonra arayıp sonuçları söylediler.1tüp kan alıyorlar test için.birde doktor ultrs.ense kalınlığını ölçüyor.

ense kalınlığını ölçerkende az cok aslında anlaşılıyormus sanırım değilmi? ... ultrasona bakarken o an bir yorumda bulunmuyorlarmı canım?
2li tarama için ekstra ücret veriyormuyuz?

canım bende 11.hafta içindeyim. Meltem hanıma gıdıyorum.
onumuzdekı hafta 2li taramaya gırcem...
benım detaylı ultrasonum mayıs sonu canım..

canım bende 11.hafta içindeyim. Meltem hanıma gıdıyorum.
onumuzdekı hafta 2li taramaya gırcem...
benım detaylı ultrasonum mayıs sonu canım..

ense kalınlığını ölçerkende az cok aslında anlaşılıyormus sanırım değilmi? ... ultrasona bakarken o an bir yorumda bulunmuyorlarmı canım?
2li tarama için ekstra ücret veriyormuyuz?

yani ultrs. eline koluna vucut yapısına kafatasına vs. uzullarınabakıyo gayet iyi diyo, işde bu elleri ayakları gibi gösteriyor.ense kalınlığı az çok down sendromuna ışık tutuyo .

ben muayeneye 77tl + 2li test için 77tl verdim.

sagol canım tesekkur ederim.... çalışıyormusun canım sen?

İkisi farklı birbirinden 4lü kanda bakılıyo detaylı ultrasonda sana ultrason randevusu aldırmıştır. 11+3 haftalık benimki

Bu ümitköydeki zekai tahir den randevu nasıl alınıyor yaa internetten alamadım yani mhrs sisteminde bulamadım o hastaneyi???

Bir de orada radyoloji uzmanı var mı, oradan da randevu alınabiliyor mu canım??? :44:

canım şimdi mhrs ye önce tc ile kayıt falan yaptırıyosun sonra randevu al yazıo orayı seçiyosun il ankara ilçe farketmez hastane ankara dr. zekai tahir olanı seçion klinik kısmında kadın hastalıkları ve doğumu seçion klinik yeri de çayyolu semt polikliniği (jinekoloji-menepoz-doğum) olanı seçion sonra randevu ara yı seçion doktorunu seçion çıkan takvimde boş olan saatlerden istediğini seçon biraz karışık mı anlattım ne

Slm kızlar. Bugün gittim sincan koruya. Hastaneyi çok beğendim. 2 li tarama için kan verdim. 85 lira aldılar. Muayene 77 lira. 2 ay sonra ayrıntılı ultrasona randevu aldım o da 175 liraymış. Doğum sezeryan yada normal farketmiyo 1750 lira epidural yada ağrısız istersen + 300 lira eğer 1 geceden fazla kalman gerekirse her gece için +150 lira bu sgklılar için tabi

hoşgeldin canım bebişin nasılmış umarım iyidir
hangi doktora gidiyorsun?
verdiğin fiyat bilgileri aynen öyle ... ben ilk fiyat aldığımda doğum 1500tl idi 2014 zammı geldi 1750 tl oldu ,muayene 57 idi 77 oldu vs.vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…