Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

salı günü ilk muayne için meltem hanıma gittim vee acayip mutlu oldum tam aradığım gibi bi doktor muayne süresi yarım saat falan sürdü kızımın heryerini ayrıntılı bi şekilde anlattı sonra kendiliğinden ben kesinlikle normal doğumu öneriyorum dedi mecbur kalmadığımız sürece sezaryan yapmam kendini ona göre hazırla dedi normal doğumun doğal bi süreç olduğunu anlattı sonra 37. haftada yapılan çatı muaynesinden bahsetti alttan yapıldığını korkulacak bişey olmadığından bahsetti :) şunu ye bunu yeme tarzı bisürü sohbet ettik

onunla ilk muaynemdi ama hiç yabancı hissetmedim ücret 77 tl tahil falan istemedi onlar ne kadar bilmiom
şu nts parası canımı sıktı biraz son zamanlarda iki günde bi 30 tl çok fazla zaten ben bu ayıma kadar devlete gitmiştim ümitköy deki zekai tahir poliklnğne ordanda çok memnundum ama doğumu özelde yapmak istediğim için koru ya geçtim artık ntslere de devlete gider 15 günde bi koruya giderim zamanı gelince biraz ekonomik davranmam lazım da

haklısın canım maddiyatıda düşünmek zorundayız malesef bende devlete gidicem, son aylara yakın koruya meltem hanıma geçicem

cnm ben seda hanıma gidiyorum seda hanım 2li tarama sonucu temiz çıkıyosa 3lü taramayı istemiyor yaptırmak istersen 4lü tarama yaptır ama gerek yok diyo ben yaptırdığım zaman yani aralıkta yaptırdım 57 tldi.

bilmiyorumki koru hastanesini arayıp 2402 yi bağlatın siz seda hanımla görüşün herşeyi sorun bence içiniz rahat etsin

bikaç sefer aradım ama seda hanımla görüşemedim tatlım sorununuzu söyleyin iletelim diolar hastasımısınız diolar ben daha hiç gitmedim seda hanıma murat beye gitmiştim 2 sefer

[SUP][/SUP]
anladım canım peki 2 li taramanın zamanı tam olarak nezaman? birde sağlık ocağında aşı olmak gerekiyomuş sanırım doğum boyu kaç sefer bilginiz var mı?

[SUP][/SUP]

anladım canım peki 2 li taramanın zamanı tam olarak nezaman? birde sağlık ocağında aşı olmak gerekiyomuş sanırım doğum boyu kaç sefer bilginiz var mı?

cnm 11 ve 14 hafta arası yapılıyor diye biliyorum aşıyı 20. ve 25. hafta yapıyolar ama ben yaptırmadım seda hanıma gitmeye başladın mı?

bikaç sefer aradım ama seda hanımla görüşemedim tatlım sorununuzu söyleyin iletelim diolar hastasımısınız diolar ben daha hiç gitmedim seda hanıma murat beye gitmiştim 2 sefer

anladım canım ne deyim hakkında hayırlısı olsun benimde bugün sabahtan beri aşırı bel ağrım vardı umutlandım doğum başlıyor galiba diye ama gitti :) tık yok şimdi

anladım canım ne deyim hakkında hayırlısı olsun benimde bugün sabahtan beri aşırı bel ağrım vardı umutlandım doğum başlıyor galiba diye ama gitti :) tık yok şimdi

:) ne güzel ya inşallah bizde ogünlere geliriz benim çook bulantım vaar peynir ekmek ve çubuk krakerden başka bişey yiyemiyiroum 2 haftadır hasta gibiyim hiç hamileliğin keyfini yaşayamıorum

cnm 11 ve 14 hafta arası yapılıyor diye biliyorum aşıyı 20. ve 25. hafta yapıyolar ama ben yaptırmadım seda hanıma gitmeye başladın mı?

yok tatlım daha hiç gitmedim çok kararsızım bi devlete gideyim son aylara yakın gideyim seda hanıma diorum (daha 9 haftalığız daha biz:) tam bulantı evresi hiç bişey yiyemiyorum keyfim yok ) bide gidip başlayım doktor değiştirmeyim çocuğumun ve benim sağlığımdan önemli diğil ama maddiyatta düşünmek zorundayım kararsızım yani

:) ne güzel ya inşallah bizde ogünlere geliriz benim çook bulantım vaar peynir ekmek ve çubuk krakerden başka bişey yiyemiyiroum 2 haftadır hasta gibiyim hiç hamileliğin keyfini yaşayamıorum
daha çok erken emin ol hepsi geçiyor ben çok şükür bulantı sorunu yaşamadım genel olarak çok rahat geçirdim hamileliğimi 4,5 aylıkken tatile bile gittim giydim bikinimi ohhh zaten karnım 6. aydan sonra belli olmaya başladı şimdi düşünüyorum hamile olmayada alıştım galiba sanki hep göbeğim varmış gibi geliyor

ne kadaaar güzel yaa maşallaaah ben bırak tatili işe zor geliorumm hiçbişey yiyemiyorum yemek yapamıorum yemek kokusu duyduğum anda kalkıo miğdem bian önce bitmesini istiyorum artıkkk

çok haklısın cnm bende baştan beri koruya gidiyorum şuan 22. haftamdayım ama gerçekten çok masraflı oluyor. ama o kadar para vermemede değiyor bide etimed hastanesini araştır oraya daha uygun diyolar

çok haklısın cnm bende baştan beri koruya gidiyorum şuan 22. haftamdayım ama gerçekten çok masraflı oluyor. ama o kadar para vermemede değiyor bide etimed hastanesini araştır oraya daha uygun diyolar

yokya koruyu değiştireceğimi hiç sanmıyorum tatlım seda hanımıda herkes övüyo ona gidicem neyapalım sağlık bu herşeyden önemli, millet neler neler çekio devlette onları duyduktan sonra doğumda korudayım allahın izniyle:) bklm taramalar ve tahlillerde nasip

canım sen ne tarafta oturuyosun

sincan fatih törekent tatlım

sana tavsiyem canım 7 ayın bitimine kadar devlete git çünkü 2 li 3 lü testler ayrıntılı ultrason şeker yüklemesi hepsi devlette de yapılıyor ve aynı işlemler sonuçta o kadar para dökmeye gerek yok ama normal devlet hastanesine gitme derim ümitköydeki zekai tahir polikliklerini tavsiye ederim arabanız varsa 15 dk bikaç gün öncede internetten sıra randevusu alırsan hiç beklemezsin direk girersin muayneye bide bilirsin devletteki çalışanlar umursamaz tipler geleni gideni azarlamaya çalışırlar falan ya burası hiç öle değil semt çok farkediyo bence ümitköy olunca çalışanlar falan pek kibar :) ben çok sevmiştim doktorumu
eğer koruda bana sezaryen falan derlerse yine oraya gidip bi teyit alırım mesala
bende ilk haftalar pek telaşlıydım hep doktor araştırdım 4 hastaneye falan gittim o yüzden sanada fikir vermek istedim herşey gönlünce olsun canım inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağimıza :)

ayy çok teşekkür ederim tatlım yaaa çok sağol :) bu arada zekai tahirde önerdiğin bi doktor var mı?

ben sami erbay a gittim çok ilgili bi doktordu eşimde onu baya sevmişti normal devlet hastanelinde eşleri odaya almıyolarmış cinsiyet söylemiyorlarmış diye duydum ama orası hiç öle değildi eşim doktorla beraber inceliyodu kızımızı :)

Sizim soylediginiz de mantıklı bu bahsettiginiz hastanenin numarasi var mi? Ozelden gonderebilir misiniz? Ben bi denemek isterim sahsen:) birde doktorunuzun adi neydi??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…