hoşgeldin canım bebişin nasılmış umarım iyidir
hangi doktora gidiyorsun?
verdiğin fiyat bilgileri aynen öyle ... ben ilk fiyat aldığımda doğum 1500tl idi 2014 zammı geldi 1750 tl oldu ,muayene 57 idi 77 oldu vs.vs.
hoşgeldin canım bebişin nasılmış umarım iyidir
hangi doktora gidiyorsun?
verdiğin fiyat bilgileri aynen öyle ... ben ilk fiyat aldığımda doğum 1500tl idi 2014 zammı geldi 1750 tl oldu ,muayene 57 idi 77 oldu vs.vs.
yalanmı söylüyor bunlar bize ya ben muayene ücretine zam geldiğinde sormuştum doğum ücreti aynı zam gelmedi demişlerdi çok sinirlendim şimdi
Meltem aksuya gidiyorum. Bebiş çok şükür iyi bi sıkıntımız yok teyzesi
maşallah kuzucuğabende seda hanıma gidiyorum. cinsiyet söyledimi??
seda hoca 12.haftamda erkek gibi dedi yarın muayenem var bakalım kesinleşicek sanırım.
Benimki bugün miskindi uyuyacağı tuttu :) ama net cinsiyet 13. Haftadan sonra belli oluyo zaten oğlumunki de o zaman belli olmuştu. Bence bu kız ama Allah bilir tabi. Bakalım bidahaki aya ne diyecek doktor.
aynen cadıcım bende 77tl olduğunda tekrar arayıp sormuştum.2014 doğum fiyatı değiştimi die,değişiklik yok demişlerdi hatta geçen yine muhabbetini yapmştık hatırlarsın sen yine sorcaktın.muayeneyemi nts yemi gircektin ozaman haber vercektin bize tam hatırlayamadım.
yok canım ya unuttum sormayı o kadar kafam karışık çıkıyorumki muayeneden herşey uçup gidiyor aklımdan dün muyenem vardı suyum yine sınırda ama sürekli azalması bittiği için doktor doğumun kendi kendine başlamasını bekliyor korkuyorum bende normal doğumda ısrarlı seda hanım cuma yine gideceğim mutlaka konuşurum doğum ücretini ben sorduğumda bu paraya refakatçi filan dahil demişlerdi demekki doğumdan sonra birkaç gün fazla kalmam gerekse yine baya bir ücret vereceğim ben epidural istemiyorum 1750 lirayla kurtulurum inşallah
Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile arkadaşlarımız allahın izniyle bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Eşimle artık bebek istediğimizden dolayı gebelik öncesi kontrol için doktora gitmenin iyi olacağını düşündük. Bugün koru hastanesinde randevum vardı ancak hastaneye giderken aklımda 'Ben gerçekten bebek istiyor muyum?'' düşüncesi oluştu. Hatta eşime eve dön vazgeçtim dedimGerekli tahliller yapıldıktan sonra eve geldik ve benim aklım hala karışık. Sizde de benzer duygular var mıydı gebelik öncesi süreçte?
yok canım ya unuttum sormayı o kadar kafam karışık çıkıyorumki muayeneden herşey uçup gidiyor aklımdan dün muyenem vardı suyum yine sınırda ama sürekli azalması bittiği için doktor doğumun kendi kendine başlamasını bekliyor korkuyorum bende normal doğumda ısrarlı seda hanım cuma yine gideceğim mutlaka konuşurum doğum ücretini ben sorduğumda bu paraya refakatçi filan dahil demişlerdi demekki doğumdan sonra birkaç gün fazla kalmam gerekse yine baya bir ücret vereceğim ben epidural istemiyorum 1750 lirayla kurtulurum inşallah
ben aradım bugün zam gelmiş 1750 olmuş daha önce 1500 demiştiniz bize de yeni fiyatlar mı geçerli dedim nezmandan beri kontrole başladığımı sordu size eski fiyatı uygulucaz dediler
bu kontrolümde dr um banada suyun azalmış ama normal genede korkma dedi ama genede pimpiriklendim
Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile arkadaşlarımız allahın izniyle bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Eşimle artık bebek istediğimizden dolayı gebelik öncesi kontrol için doktora gitmenin iyi olacağını düşündük. Bugün koru hastanesinde randevum vardı ancak hastaneye giderken aklımda 'Ben gerçekten bebek istiyor muyum?'' düşüncesi oluştu. Hatta eşime eve dön vazgeçtim dedimGerekli tahliller yapıldıktan sonra eve geldik ve benim aklım hala karışık. Sizde de benzer duygular var mıydı gebelik öncesi süreçte?
Bu arada konu sayfasından sizin yazdıklarınızı okuyarak seda hanıma gittim. Gerçekten yazdığınız gibi çok ilgili. Eğer allah hamilelik nasip ederse ben de kesinlikle seda hanımla gebelik ve doğum sürecini tamamlamak istiyorum.
alıntı yapmak için tıkladığın şeyin yanında başka birşey daha varya ona tıklıyorsunya bide 2-3 kişiden alıntı yaparak nasıl cvp yazılıyor çözemedim :)
ben ilk randevu aldığımda eski fiyat geçerliydi ama arayıp randevumu birkaç gün sonrasına ertelemek zorunda kaldıklarını söylediler dolayısıyla gittiğimde yeni fiyattan gitmek zorunda kaldım yinede muhasebeyle konuşacağım zaten 2 günde bir gittiğim için nst ücreti batırdı beni kaç haftalıktı senin suyun ne zaman azaldı
ben ilk randevu aldığımda eski fiyat geçerliydi ama arayıp randevumu birkaç gün sonrasına ertelemek zorunda kaldıklarını söylediler dolayısıyla gittiğimde yeni fiyattan gitmek zorunda kaldım yinede muhasebeyle konuşacağım zaten 2 günde bir gittiğim için nst ücreti batırdı beni kaç haftalıktı senin suyun ne zaman azaldı
Nst ne kadar canım her gittiğinde para veriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?