Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Meltem aksuya gidiyorum. Bebiş çok şükür iyi bi sıkıntımız yok teyzesi

yalanmı söylüyor bunlar bize ya ben muayene ücretine zam geldiğinde sormuştum doğum ücreti aynı zam gelmedi demişlerdi çok sinirlendim şimdi

yalanmı söylüyor bunlar bize ya ben muayene ücretine zam geldiğinde sormuştum doğum ücreti aynı zam gelmedi demişlerdi çok sinirlendim şimdi

aynen cadıcım bende 77tl olduğunda tekrar arayıp sormuştum.2014 doğum fiyatı değiştimi die,değişiklik yok demişlerdi hatta geçen yine muhabbetini yapmştık hatırlarsın sen yine sorcaktın.muayeneyemi nts yemi gircektin ozaman haber vercektin bize tam hatırlayamadım.

Meltem aksuya gidiyorum. Bebiş çok şükür iyi bi sıkıntımız yok teyzesi

maşallah kuzucuğa bende seda hanıma gidiyorum. cinsiyet söyledimi??

seda hoca 12.haftamda erkek gibi dedi yarın muayenem var bakalım kesinleşicek sanırım.

maşallah kuzucuğa bende seda hanıma gidiyorum. cinsiyet söyledimi??

seda hoca 12.haftamda erkek gibi dedi yarın muayenem var bakalım kesinleşicek sanırım.

Benimki bugün miskindi uyuyacağı tuttu :) ama net cinsiyet 13. Haftadan sonra belli oluyo zaten oğlumunki de o zaman belli olmuştu. Bence bu kız ama Allah bilir tabi. Bakalım bidahaki aya ne diyecek doktor.

Benimki bugün miskindi uyuyacağı tuttu :) ama net cinsiyet 13. Haftadan sonra belli oluyo zaten oğlumunki de o zaman belli olmuştu. Bence bu kız ama Allah bilir tabi. Bakalım bidahaki aya ne diyecek doktor.

ben çikolata yiyip gidiyorum cidden çok haretli oluyo bakalım erkek gibi diyenler değişmiyor diyorlar bazılarıda değişiyor var örnekleri.

rabbim herkezin gönlüne göre sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versin.

yok canım ya unuttum sormayı o kadar kafam karışık çıkıyorumki muayeneden herşey uçup gidiyor aklımdan dün muyenem vardı suyum yine sınırda ama sürekli azalması bittiği için doktor doğumun kendi kendine başlamasını bekliyor korkuyorum bende normal doğumda ısrarlı seda hanım cuma yine gideceğim mutlaka konuşurum doğum ücretini ben sorduğumda bu paraya refakatçi filan dahil demişlerdi demekki doğumdan sonra birkaç gün fazla kalmam gerekse yine baya bir ücret vereceğim ben epidural istemiyorum 1750 lirayla kurtulurum inşallah

Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile arkadaşlarımız allahın izniyle bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Eşimle artık bebek istediğimizden dolayı gebelik öncesi kontrol için doktora gitmenin iyi olacağını düşündük. Bugün koru hastanesinde randevum vardı ancak hastaneye giderken aklımda 'Ben gerçekten bebek istiyor muyum?'' düşüncesi oluştu. Hatta eşime eve dön vazgeçtim dedim Gerekli tahliller yapıldıktan sonra eve geldik ve benim aklım hala karışık. Sizde de benzer duygular var mıydı gebelik öncesi süreçte?

Bu arada konu sayfasından sizin yazdıklarınızı okuyarak seda hanıma gittim. Gerçekten yazdığınız gibi çok ilgili. Eğer allah hamilelik nasip ederse ben de kesinlikle seda hanımla gebelik ve doğum sürecini tamamlamak istiyorum.

Son düzenleme:

evet biraz önce topikte okudum suyun sınırdaymış sanırım hayırlısı olsun umarım tek avazda kurtulursun yavrunu kucağına alırsın canım.
biz zamdan önce başladık ama muayeneye bize 1500tl geçerli olması lazım cingar çıkartcam yaaa

=) mrb canım korkma aynı korkular sanırım biçok kişide olmuştur. mesela ben hamile olduğumu öğrendiğimde acaba hazırmıydım şuanmı olmalıydı duygusuna kapılmıştım aklım bulanmıştı.

rabbim istediğin zaman nasip etsin inşallah yaşın şartların yada yüreğin bu duruma hazır olduğunu elbet anlarsın.korkun sadece gelecek kaygısı.
yıllarca uğraşıp çokcuk sahibi olamayanlar var böyle düşün.

en azından muayenelerini ol tetkiklerini yaptır sağlıklımısınız bunu gör ve öğren için rahat etsin.istersen yine korunursun bu kadar basit . kasma kendini üzmede sonra pişman olmakta var Allah korusun.

herşey gönlünce olsun

Amin gardenrose. Sizin yazılarınızı okuduğumda bile heyecanlanıyorum heleki bebek fotoğrafı vs görmeyim keşke bebeğim olsa diyorum ama hastane kapısından içeri girdiğimde sanki bebeği kucağıma vereceklermişte göndereceklermiş gibi oldum. Trajikomik( Maddi sıkıntımız yok şükür ama evliliğimiz daha oturmalımı acaba diyorum ama 3-5 yıllık evli olanlar da tartışma evde bitmez diyolar. Aslında çok istiyorum yaşım 28 düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ediyo ama sanırım gelecek yıl düşünsek çocuğu o zamanda aynı olucam Teşekkürler desteğiniz için.

ben aradım bugün zam gelmiş 1750 olmuş daha önce 1500 demiştiniz bize de yeni fiyatlar mı geçerli dedim nezmandan beri kontrole başladığımı sordu size eski fiyatı uygulucaz dediler

bu kontrolümde dr um banada suyun azalmış ama normal genede korkma dedi ama genede pimpiriklendim

ayrıca önceden sorduğumda eğer lazım olursa kan gerekirse tüpü için 200 tl ve gerek olursa artı kalınacak geceler içinde 150 tl demişlerdi belki bunlarda zamlanmıştır.

ya bide 2-3 kişiden alıntı yaparak nasıl cvp yazılıyor çözemedim :)

ben ilk randevu aldığımda eski fiyat geçerliydi ama arayıp randevumu birkaç gün sonrasına ertelemek zorunda kaldıklarını söylediler dolayısıyla gittiğimde yeni fiyattan gitmek zorunda kaldım yinede muhasebeyle konuşacağım zaten 2 günde bir gittiğim için nst ücreti batırdı beni kaç haftalıktı senin suyun ne zaman azaldı

Canım bebek için hiç bir zaman hazır olmayacaksın. Ben hazırım diyen yalan söyler bence. Ben de senin gibiydim şimdi bebeğim doğdu 8 aylık bile oldu 2. sine hamileyim şimdi gerçi bu sürpriz oldu ama pişman olmayacağıma emnim. Yanlış anlama ama tabiki herkes iyi anne olabilir yada anne olmalı diye birşey yok. Hayatın çok kısıtlanıyor evet ama ben bebeğimden önce napıyormuşum ki diyorum. Kucağına alınca bütün dünyan o oluyo. Kararı sen vereceksin. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Nst ne kadar canım her gittiğinde para veriyor musun?

32.haftada azaldığını söyledi. daha önce yoktu

hastanede hasta yatış bölümü var oraya sordum ben. istersen arayıp bi sor doğumun da yakın sonrasında stres yaşamamış olursun ve ona göre hazırlıklı gidersin. çünkü nakit aldıklarını sölemişlerdi bana. sende baydır gidiyorsun eski fiyatı uygularlar bence

Nst ne kadar canım her gittiğinde para veriyor musun?

nst 30 lira muayene 10 gün icinde olursa ücret alınmıyorya nst ve tahliller buna dahil değilmiş benim son ayım olduğu ve suyum azaldığı için 2 günde bir oradayım sürekli nst istiyorlar hayırlısıyla kucağıma alırımda inşallah bunları unuturum çünkü maddi olarak gerçekten zorlamaya başladı cuma günü gittiğimde 10 gün dolmuş olacak muayene + nst vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…