Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

evet canım 77 lira beni sadece nst ücreti kasıyor son dönemlerde sık sık gidildiği için baya zorladı beni 30 lira veriyorum 2 günde bir

allah allah ben 77 lira verip muayene olduktan sonra 10 gün ücretsiz die biliyorum ki kendimde gittim en son muayeneden 6 gün sonra gittim ikinci sefer ücretsiz muayene oldum.

allah allah ben 77 lira verip muayene olduktan sonra 10 gün ücretsiz die biliyorum ki kendimde gittim en son muayeneden 6 gün sonra gittim ikinci sefer ücretsiz muayene oldum.

sorunda o sadece muayene ücretsiz tahliller ve nst buna dahil değil maalesef muyane ücreti vermiyorsun ama onun dışındakiler için 10 gün süresi yok ne yapalım prensesim iyi olsunda başka isteğim yok zaten

sorunda o sadece muayene ücretsiz tahliller ve nst buna dahil değil maalesef muyane ücreti vermiyorsun ama onun dışındakiler için 10 gün süresi yok ne yapalım prensesim iyi olsunda başka isteğim yok zaten

hadi ya son zamanlardada çok giriyosun tabi nst ye bu arada taramaların fiyatı nasıl acaba koruda çoğu kişi sadece 2 li tarama yaptır diğerlerine gerek yok diyo siz neleri yaptırdınız acaba ben daha çok yeniyim 9 haftalık acemiyim biraz

canım koru benim ikinci hastanem taramaların yapıldığı dönemlerde ben ankara tıpa gidiyordum ücret vermedim onlara hiç bilgim yok yani

canım koru benim ikinci hastanem taramaların yapıldığı dönemlerde ben ankara tıpa gidiyordum ücret vermedim onlara hiç bilgim yok yani

anladım canım teşekkür ederim banada çoğu kişi belli bi müddet devlete git taramalara fln doğuma yakın özele git dio ama kararsızım neyaparım bilmiyorum

anladım canım teşekkür ederim banada çoğu kişi belli bi müddet devlete git taramalara fln doğuma yakın özele git dio ama kararsızım neyaparım bilmiyorum
aslında çokta haksız sayılmazlar gerçi ben devletteki doktorumdan memnun değildim ama bu yönünü düşününce baya karlı oldu benim için çünkü şeker yüklemeleri tarama testleri derken baya tutar diye tahmin ediyorum şöyle olabilir ikisinede kontrole gidin eğer özeldeki doktorunuz kabul ederse durumu anlatırsınız tarama testlerini devlette yaptırıp sonucu gösterirsiniz

seda hanım kabul edermi sizce

son durum noldu canım doğum için cumayı bekliodun

2 günde bir sürekli kontrole gittim canım çok şükür en son azaldığı haliyle kaldı suyum tekrar azalma olmamış sınırdaymış o yüzden doktorum gelmeye devam et dedi yani doğumun kendi kendine başlamasını bekliyoruz sürekli takip ediyor son durum bu yani korkuyorum çünkü normal doğum olacak insanlar aklımı karıştırıyor herşey bitti onumu düşünüyorsun diyeceksin ama normal doğumdan sonra rahim eskisi gibi olmuyor diyorlar her kafadan ses çıkıyor

sevindim hayırlısı neyse o olsun. herkes bişey söylüyor. okuduğum ve araştırığım kadarıyla sezeryanında normal doğumunda sıkıntıları oluyo ne kadar olsada. Allah hayırlı olanı versin hakkımızda kolaylıca inş. bende normal doğumdan çok korkuyorum helede o sancıları çekip bi sıkıntı olup sezeryana alınmak

amin hakkımızda hayırlısı olsun sezeryan olursa göbek kalabilir gerçi ben az kilo aldım ama olsun geç ayağa kalkarım normal doğumdada yeterli açılma olmazsa çok keserler diye korkuyorum sürekli dua ediyorum hangisi hayırlıysa rabbim ona yönlendirsin inşallah. bugün ilk kez prensesimi elini emerken gördüm çok çok çok güzeldi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımdada görürüm hepimiz görürüz

inşallah hepimiz sağlıkla alırız. insan bir sonraki kontrolü iple çekiyor özlüyor. ve yakın zamanda doğum yapacak sensin hastane konusunda da çok meraklıyım bide doğum fiyatını konuştun mu zam gelmişti en son.

doğuma zam gelmemiş 1500 lira epidural istersem 1800

benim sorma fırsatım olmadı ama 1750 oldu demişti arkadaşlar ondan sordum

evet bende 1750 olmuş die okumuştum hatta vah vah ettim ama arayıp sormadım koruya.cadıcım yenimi görüştün netmi acaba çünki 1500 biliyordum ocakta sorduğumda o fiyatı vermişlerdi. 1750 die de kk okudum

Slm herkese. Ben de sincan koru da meltem hanıma başlamak istiyorum. 8 ay önce lokman hekim de doğum yaptım meltem hanım ordaydı sonra hrs ye geçtiği için başka doktora devam ettim. Hrs çok ticarethane geldi bana. Şimdi süpriz bi şekilde tekrar hamile kaldım. Aslında lokman hekimden çok memnun kaldım, doktorum çok iyiydi, ebe, hemşireler, oda, doğumhane... Hepsinden mem nun kaldım ama muayenede çok bekliyorsun. Nst ,2li 3 lü tarama, ayrıntılı falan çok ucuz epidural dahil normal doğumu 950 liraya yaptım muayene ücreti 40 liraydı. Ama meltem hanımı çok araştırıp bulmuş ve gittiği için çok üzülmüştüm. Tekrar denemek istiyorum. Ben doğum için hastandeyken ailem ve arkadaşlarım rahatlıkla girmişkerdi içeriye yaklaşık 30 kişi vardık :) çok rahat bi hastane koru nasıl bilmiyorum meltem hanımla detaylı konuşmam lazım.

Bende hic sincan koru dusunmezken acaba mii demeye basladim:) eski dr la gorusun bi iciniz nerde rahat edecekse oraya karar verin. Umarim hayirli kararlar veririz hepimiz.
9 ay boyunca tum tahliller vb ortalama ne kadar tutuyor acaba koruda?? Bilgisi olan var mi???

Koruyla lokman hekim hemen hemen aynı ücretleri aşağı yukarı 500-1000 arası falan gibi tutuyor sanırım tam hesap yapmadaım ama kabaca düşünürsek her muayene 77 lira ilk aylar ayda 1 defa gidiliyor 3. Ayda gitmeye başlasan 8. Aya kadar 5 kere sonra 2 defa 15 günde 1 sonra 3 4 defa haftada 1 (15 gün içinde gittiğine ücret almıyorlar o yüzden haftada 1 leri4 yerine 2 sayıyoruz) 9 kere muayene 77x9= 693 + 175 ayrıntılı ultrason ve nst ye ücret alıyorlarmış lokman hekimde ayrıntılı ücretsi diye biliyorum nst de ücret ödedik mi hatırlamıyorum. Ama bu hesaba göre testler vs 1000 i geçiyor koruda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…