dünden beri karin ağrisi baş dönmesi şikayeti ile yatiyorum
daha yeni kalkabildim yataktan inan ablacim:çok üzgünüm:
umarim güzel geçmiştir buluşma fotolari bekliyorum:icecream:
günaydınlar ülkemin güzel insanları ve ankaranın nadide çiçekleri dünkü buluşmamız bir harikaydı kaçıranlar kıskansın veeeeeeeeeee buluşmaya katılıp tanıştıgım gönül dostlarım ilk önce sizleri yarattıgı için yüce rabbime ve benim sizleri tanımama vesile olan yeryüzünde paha biçilemeyen en degerli hazinem olan ogluma vede beni orada olmam için çift dikiş yani iki defa gidip gelen can yoldaşim eşime sonsuz teşekkürler canım ailem ve arkadaşlarım iyiki varsınız iyiki benim hayatıma girdiniz hepinizi yürekten sevdim ya siz herbiriniz gerçekten birer meleksiniz rabbim tüm meziyetleri sizlere vermiş allah hepinizi nazarlardan korusun dualarım sizinle canım arkadaşlarım umarım ogüzel yüreklerinizde hoş bir seda bırakabilmişimdir allaha emanet olun herbirinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum sizi çççççççççççççççççoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:ben zaten seni severimmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan unutmamşım hazırlıklarım var burası ankara değil kaman köy misalı bi yer çok yoruldum benneyaptımkizatennnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıSANA KÜSÜM,BİZİ ARTIKIN UNUTTUĞUNU SÖYLEDİM:bbo:laelaelaelaelae:yerimsenibenyerimseniben
MERHABA ARKADAŞLAR..
KALİŞİM LE RESİMLER İÇİN UĞRAŞTIK AMMA ONUN NETENMİ BİLİNMEZ AĞIR ÇALIŞMIŞ...
ŞİMDİDE İŞLERİ VARMIŞ ERKEN ÇIKMIŞ..
BUNDAN DOLAYI BİRAZ DAHA MERAK EDİCEKSİNİZ RESİMLERİ..
YARINA KALDI YANİ...
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ YANİİİİa.s.a.s.[/QUO
kız bernuşş resimlerin olmadıgına sevindim desem kıskançlık krizim resimsiz daha az şiddetli geçirebilirmiyim hııı ne dersinn mafoldumben mafoldumbenyarında bakamıycam öbürgün resimleri unuturmuyum acepp:1no2::1no2::1no2:
canlarım nasılsınız güzel bir buluşma daha oldu sayenizde yorgunlugum geçti
tombişcim bize katılman bize neşe getirdi umarım bidaha ki sefere gene görüşürüz yüzünden gülücük hiç eksik olmasın seni çok sevdik hep aramızda ol emi
kalişim sen dünya tatlısısın seni çok seviyorum dikkat et fazla zayıflama sen böyle güzelsin
slm arkadaşlar temiz hava bol güneş sanırım hepimize iyi geldi amaaaa uzun zmandır görmed iğim nam nurksinma birde çok konuşkan cana yakın olduğu gibi görünen tombişle olmak harikaydı tabiiki diğer arkadaşlarda küsmeyin hemen kızlar sizileri seviyorum iyki kk ya üye olmuşum sağol girdap yeniden buluşmak üzere öpüldünüüüüüüüz kalişi bir görseniz tanıyamazsınız gelmeyenlere sözüm iyice pişman olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?