Ankara Ramazandan nce yani bu hafta bulualm m?

dünden beri karin ağrisi baş dönmesi şikayeti ile yatiyorum
daha yeni kalkabildim yataktan inan ablacim:çok üzgünüm:
umarim güzel geçmiştir buluşma fotolari bekliyorum:icecream:

canım çok geçmiş olsun sana acil şifalar diliyorum a.s.buluşma her zamanki gibi çok güzeldia.sa.s.

günaydınlar ülkemin güzel insanları ve ankaranın nadide çiçekleri dünkü buluşmamız bir harikaydı kaçıranlar kıskansın veeeeeeeeeee buluşmaya katılıp tanıştıgım gönül dostlarım ilk önce sizleri yarattıgı için yüce rabbime ve benim sizleri tanımama vesile olan yeryüzünde paha biçilemeyen en degerli hazinem olan ogluma vede beni orada olmam için çift dikiş yani iki defa gidip gelen can yoldaşim eşime sonsuz teşekkürler canım ailem ve arkadaşlarım iyiki varsınız iyiki benim hayatıma girdiniz hepinizi yürekten sevdim ya siz herbiriniz gerçekten birer meleksiniz rabbim tüm meziyetleri sizlere vermiş allah hepinizi nazarlardan korusun dualarım sizinle canım arkadaşlarım umarım ogüzel yüreklerinizde hoş bir seda bırakabilmişimdir allaha emanet olun herbirinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum sizi çççççççççççççççççoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum

Canım seni tanımak çok güzel çok güzel kaydirigubbakcemile5kalbin var sevgi dolusun...Evet,oğluşuna seni siteye üye yaptığı için teşekkür ediyorum,hayat yolu çok güzel olsun a.s Tabii ki Kızınında yaşamı gönlünce olsuna.sEşinede teşekkürler seni getirdiği için devamını dilerizYaşamın gönlünce olsun sağlıcakla sevgiyle kal.ARAMIZA HOŞ GELDİN TOMBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞopuyorumnanaktanŞeniza.s.

MERHABA ARKADAŞLAR..

KALİŞİM LE RESİMLER İÇİN UĞRAŞTIK AMMA ONUN NETENMİ BİLİNMEZ AĞIR ÇALIŞMIŞ...
ŞİMDİDE İŞLERİ VARMIŞ ERKEN ÇIKMIŞ..
BUNDAN DOLAYI BİRAZ DAHA MERAK EDİCEKSİNİZ RESİMLERİ..
YARINA KALDI YANİ...
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ YANİİİİa.s.a.s.

canlarım nasılsınız güzel bir buluşma daha oldu sayenizde yorgunlugum geçti

tombişcim bize katılman bize neşe getirdi umarım bidaha ki sefere gene görüşürüz yüzünden gülücük hiç eksik olmasın seni çok sevdik hep aramızda ol emi

kalişim sen dünya tatlısısın seni çok seviyorum dikkat et fazla zayıflama sen böyle güzelsin

SANA KÜSÜM,BİZİ ARTIKIN UNUTTUĞUNU SÖYLEDİM:bbo:laelaelaelaelae:yerimsenibenyerimseniben
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:ben zaten seni severimmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan unutmamşım hazırlıklarım var burası ankara değil kaman köy misalı bi yer çok yoruldum benneyaptımkizatennnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm arkadaşlar temiz hava bol güneş sanırım hepimize iyi geldi amaaaa uzun zmandır görmed iğim nam nurksinma birde çok konuşkan cana yakın olduğu gibi görünen tombişle olmak harikaydı tabiiki diğer arkadaşlarda küsmeyin hemen kızlar sizileri seviyorum iyki kk ya üye olmuşum sağol girdap yeniden buluşmak üzere öpüldünüüüüüüüz kalişi bir görseniz tanıyamazsınız gelmeyenlere sözüm iyice pişman olsunlar

bebişim ateşlendi bütün gece onunla uğraştımmafoldumben,çok perişandım:gitme:,gelemedim çok üzürdiliyorum hanımlarmafoldumben,çok istiyordum gelmeyi,of-ofmafoldumben,halada biraz ateşi var bebişimin:gitme:,onu alıp gelecektim,gelecek sefere kaldı..mafoldumben

üüüühhhüü üüüüühhhhüüüüüü olamazzzzzzz dünmü buluştunuz bende yakında buluşma varmı diye bakmıştım banane banane ben buluşma isterim mafoldumben hepiniziiiii çok özledimmm beeeeeeeeeeeeennnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım girdabım iyi dileklerin için sagol arkadaşım bende sizleri çok sevdim daha can bedenden çıkmadıkça yada sizler beni aranızda görmek istedikce sizlerleyim artık allahtan başka kimse mani engel olamaz öptüm:enbuyukkk:

canim bizler hazreti mevlananın torunlarıyız ya oldugun gibi görün ya ğöründügün gibi ol demiş sizlerle olmakta harikaydı seninle kader benzememizde ayrı bi durum evdekilere anlattım çok şaşırdılar boncuk gözlerinden öptüm kardeşim iyi bak kendine:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…