Ankara Ramazandan nce yani bu hafta bulualm m?

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
MERHABA CANLARIM,

RAMAZANDAN ÖNCE YANı BU HAFTA PAZAR GÜNÜ BULUŞALIMMI?
RAMAZAN AYINDA BULUŞAMAYIZ BıLıYORSUNUZ, BU HAFTA BULUŞMAK ıSTEYENLER GELSıN BAKALIM KAÇ KıŞıYıZ GÖRELıM ONA GÖERE AYAR ÇEKELıM,
ÖZLEDıK BıRBıRıRMıZı, HAYDı BAKALIM GÖRÜŞELıM, KONUŞALIM CANLARIMopuyorumnanaktan

16 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ,
SAAT 13:00-17:00 ARASI BAŞKENT ÖĞRETMEN EVıNıN BAHÇESıNDE BULUŞALIM KISLAR,

GELENLER:
1-KALıMERA
2-NRSNMK39
3-NAM
4-DıLEK52
5-GıRDAP
6-TOMBıŞ
7-YAMıSıN
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
GEL VATANDAŞ GEEEEEELLLL :lepi: ANKARA BULUŞMASINA GEEEEELL:lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
inşallh bu sefere bir aksilik çıkmazda gelebilirim listeye eklemeyim fasulyeden olayım bir ara yemek niyetine yersiniz zaten kaliş yakalasa bişiler olacak bu kaçıncı yuk yazılışım

sizin için güzel bir buluşma olur inşallah.
CANIM SENDE KATIL ARAMIZA :1hug:a.s.

inşallh bu sefere bir aksilik çıkmazda gelebilirim listeye eklemeyim fasulyeden olayım bir ara yemek niyetine yersiniz zaten kaliş yakalasa bişiler olacak bu kaçıncı yuk yazılışım

AYNEN AYNEN:mymeka:, BİR YAKALASAM BEN BİLİYORUM YAPACAĞIMI

mutlaka gelecem rabbimden bir mani çıkmadıgı sürece aranızda olmayı ençok isteyenlerdenim saglıkla buluşmak üzere

ooooooooo hanımlar gene buluşma var ne güzel sizi tekrar göreceğizopuyorumnanaktan

mutlaka gelecem rabbimden bir mani çıkmadıgı sürece aranızda olmayı ençok isteyenlerdenim saglıkla buluşmak üzere
BEKLİYORUM TOMBİŞİM kaydirigubbakcemile5

SENDE ORGANİZATÖRLER KRALİÇESİSİNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şenizhihoyyyt:dance::sm_cool:a.s.:teytey:
CANIM ABLAMMMM :1hug:a.s.

ooooooooo hanımlar gene buluşma var ne güzel sizi tekrar göreceğizopuyorumnanaktan
EVET EGOŞUM a.s BİR GÜN SENİNLEDE BULUŞACAKMIYIZ ACEP kaydirigubbakcemile5

KIZ İNAN BU SEFER SOPAYI HAK ETTİN GELMEZSENklava:

NE YAPALIM YA ÖZLEDİK SENİ :çok üzgünüm:

BİLİYORDUM SEN BİZİ BEĞENİYORSUN

PİŞTTT SAHTE MIKTARR

SANA BİR SÜPRİZİM VAR GELİRKEN MUTLAKA :jeyyar:GETİRECEĞİMMMM:lepi:. HİÇÇÇÇ BOŞUNA ISRAR ETME:sm_confused: SANA BİR ÇUVAL ELMA GETİRECEĞİMİ SÖYLETEMEZSİN:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…