- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
Hanımlarrr tüm sayfaları mobilden okuyamadım dün hamile olduğumu öğrendim ikinci Doğumun olacak nasipse ilk bebeğimi etlik Zübeyde de sezeryan ile yaptım refakatçi sorunu nedeniyle özel hastane araştırıyorum ama fiyatlar epey uçuk geldi bana , bir yakınım medikal park Aylin hanıma gidiyor çok memnun ama muayene ve tahlil ücretleri bile fena halde pahalı , hem biraz olsun uygun olacak hemde sezeryan konusunda kendini teslim edebileceğim Bi doktor arayışındayım . Bide şu sağlık sigortası olayı nasıl oluyor çok şey sordum ama bilgi veren olur muhakkak değil mi :)
Medical iyi ama pahalı
En ucuz ozellerden biri orta dogu hastanesi
Sigorta hamile kalMadam önce yaptirilirsa karlı yoksa pek bi anlamı yok diye biliyorum ben:)
Evet epey pahalı , Lokman hekim Hastanesi çok yakınımda aslında ama nedense oraya güvenemiyorum Doğum konusunda yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Tamam teşekkür ederim :) :)Bahar hanımı ovmusler di sanki yanlis hatirlamiyorsam bi de kalabalık demislerdi
Forumda Lokman Hekim ile ilgili konu var oraya bir bakın bence :)
Ben ona gidiyorum. Şu ana kadar 3 defa gittim sadece. Bi de doğuma gitcem. Memnunum şimdilik.DrNurten Boyraz hakkında bilgisi olan varmı?
Evet geçen hafta ayrıldı malesef. Muaynehanesinden çalışacak artık.Esra çabuk cömert gidenler minesera ayrılmış mı bu konuda bilgisi olan var nı acaba ?
Teşekkür edrrim kendisinde doğum yaptım bir arkadaşı Esra hoca önerdim muane fiyatı hangi hastane doğum yaptıracağı Hakkı'nda bilginiz var mıEvet geçen hafta ayrıldı malesef. Muaynehanesinden çalışacak artık.
Daha açılmadı muayenehanesi bir kaç haftaya başlayacak çalışmaya. Bize eski hastalarım için 150 lira olacak muayene ücreti dedi yeniler için ne olacak tam bilemiyorum 200 250 filan demişti sanki. Birkaç özel hastaneyle anlaşması olacakmış doğum için güven memorial mhrs filan dedi.Teşekkür edrrim kendisinde doğum yaptım bir arkadaşı Esra hoca önerdim muane fiyatı hangi hastane doğum yaptıracağı Hakkı'nda bilginiz var mı
Ben Esra hoca çok memnun kalmıştım Can'a yakın doğumum da güzel geçmişti.bida hamile kalsam yine kendisiyle yapmak isterdim.çok ilgili ve normal doğum çok teşvik etmişti Minesera ayrıldığına üzüldümDaha açılmadı muayenehanesi bir kaç haftaya başlayacak çalışmaya. Bize eski hastalarım için 150 lira olacak muayene ücreti dedi yeniler için ne olacak tam bilemiyorum 200 250 filan demişti sanki. Birkaç özel hastaneyle anlaşması olacakmış doğum için güven memorial mhrs filan dedi.
Sizin doğumunuz nasıl geçti memnun kaldınız mı?
Bende memnudum üzüldüm dedim bizim doğum olsaydı da öyle ayrilsaydınızBen Esra hoca çok memnun kalmıştım Can'a yakın doğumum da güzel geçmişti.bida hamile kalsam yine kendisiyle yapmak isterdim.çok ilgili ve normal doğum çok teşvik etmişti Minesera ayrıldığına üzüldüm
merhaba gebelik takibi veya doğum için Ankara'da Ufuk Üniversitesi hastanesine giden var mı? Bu hastane hakkında hiç bilgi bulamadım forumda.
oskar hocayı bende duymuştum iyi olduğunu, normal doğum ne kadarmışi?Merhaba 17 haftalık hamileyim doktor ve hastane konusunda benimde çok sorunlarım vardı ilk olarak medicalpark ta saime kıs hocaya gidiyordum gerçekten çok guzel enerji almıştım daha sonra hastaneden ayrıldığını duydum tabi büyük hüsran yaşadım çünkü çok içime sinmisti sonra aynı yerde pınar hocaya gittim onuda 2 kez görmek nasip oldu oda hastaneden ayrıldı.Şimdi bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine özel eryaman hastanesinde oscar uretene gidiyordum ve iyi kide onu tanimisim diye bilirim doktor arayışında olanlara tavsiye ederim.Beklentimizden çok çok fazlasını bulduk diyebilirim
Yeni aradim ben 1054 dediler. Kusuratta yanilmis olablirim. Sezeryan da 1400canım eryaman hastanesinde fiyatlar ne peki,
oskar hocayı bende duymuştum iyi olduğunu, normal doğum ne kadarmışi?