En son muayene 150₺ idi doğumda anlaştığı hastahanelere göre değişir bencecevabınız için teşekkür ederim.. acaba çok yüksekmi doğum ve muayene ücretleri bir bilginiz varmı?
Ben sordum muayene 150.Koruda doğum 3850.Memerialde 4500...En son muayene 150₺ idi doğumda anlaştığı hastahanelere göre değişir bence
ben şu anda erzurumdayım canım.. eşimin görevi nedeniyle.. doğum için ailemin yanına ankaraya gitmeyi düşünüyorum.. normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum .. böyle uzaktan nasıl olacak bilmiyorum
Benim doktorum,siz normal isterseniz sezeryan diye direten biri degil. Tabi anne ve bebek sagligi acisindan acil olarak sezeryan da gerekebilir,o durum ayri.. ama normal isterseniz o yonde hareket edilir.
Doktorum,Oskar oguten bey. :)doktorunuz kim acaba?? şu doğal keşkesiz doğumlara bakıyorum internetten sürekli bu sıralar..
Doktorum,Oskar oguten bey. :)
Keskesiz dogum ne hic duymadim aaa..
Merhaba halen Nesrin fenere gidiyor musunuz Doğum ücreti ne kadarMedıcalpark,koru hiç sıcak gelmiyor bana.Memorıal den Nesrin Fener i takip ediyorum.Hoşuma gidiyor.Ama sezeryan epiduralde olursa 6 bini geçiyor.
Devlette sezeryande yapıştırmamo yapıyorlar yoksa dikişmi onu merak ediyırum.
Ortadoğu hast ,Gunnur hocanın hastası olup izlenimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
sabah erken saatlerde rand alamadım o kadar yoğun yanı... önumuzdeki hafta gittiğimde muayene gelenlerin ne kadarı doğumda da sizi teecih ediyor diye soracagım valla :)
Canım Ortadoğu hastanesinde cumartesi muayene imkanı var mı biliyo musun bende sultan Pınar hanıma başlayacak gibiyim hastaneyi arıyorum arıyorum ulaşamadım internetteki numaraları yanlış galibaDaha ciddi sultan pinar hanima göre ben onunla pek rahat değilim sultan pinar la daha rahatım ama kötü bir izlenimim de yok
OCanım Ortadoğu hastanesinde cumartesi muayene imkanı var mı biliyo musun bende sultan Pınar hanıma başlayacak gibiyim hastaneyi arıyorum arıyorum ulaşamadım internetteki numaraları yanlış galiba
Daha hiç gitmedim.Eğitimde tanıştım.Ama hastane çok pahalı 36.haftadayım hala kararsızımMerhaba halen Nesrin fenere gidiyor musunuz Doğum ücreti ne kadar
Tatlım ben sultan pınar dundarın hastasyım ve cokmmemeumnum dogmumda onda yapcam bastan berı takıbım orda cumartesı 13:30 kadar orda dıe bılyorum gecwn hafta bana ole demıstı kendısı ve ona gore muayne almıstım orta dogu telden ara randavu almak ıcın hemen 2 bas ama bu ıslemı hafta ıcı erkwn yap tavsıyem cumartesıne randavu alrsun ama 13:30 dan onceye al sonra sulatan hanım pek olmuo dıe bılyorum bence cok memeun kalrsın ben sultan pınar hanımla hasta doktor hgıbı deılde bor abla kaedes gıbı ılgılenıo ben oraya gırınce bı tanıdıma zıyarete gıtmısım gıbı oluo cok sıcak kanlı hır bayanO
Var canım cumartesi
Ben online aldım genelde ama telefonda açıldı aslında ama
0312 315 5545 ortadogu hastanesının numarası bu tatlım yanı benım telımde kayıtlı olan bu hep bundan arıyorum ulasıyorum cumrtesı 13:30 dan sona ve pazar ulasamasın oda randebıya geneldw hep ulasmısımdrCanım Ortadoğu hastanesinde cumartesi muayene imkanı var mı biliyo musun bende sultan Pınar hanıma başlayacak gibiyim hastaneyi arıyorum arıyorum ulaşamadım internetteki numaraları yanlış galiba
Tatlım ben sultan pınar dundarın hastasyım ve cokmmemeumnum dogmumda onda yapcam bastan berı takıbım orda cumartesı 13:30 kadar orda dıe bılyorum gecwn hafta bana ole demıstı kendısı ve ona gore muayne almıstım orta dogu telden ara randavu almak ıcın hemen 2 bas ama bu ıslemı hafta ıcı erkwn yap tavsıyem cumartesıne randavu alrsun ama 13:30 dan onceye al sonra sulatan hanım pek olmuo dıe bılyorum bence cok memeun kalrsın ben sultan pınar hanımla hasta doktor hgıbı deılde bor abla kaedes gıbı ılgılenıo ben oraya gırınce bı tanıdıma zıyarete gıtmısım gıbı oluo cok sıcak kanlı hır bayan