- 17 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 35
Ortadoğu hastanesine gidenler hangi doktora gidiyorsunuz? Doktordan ve hastaneden memnun musunuz? Doğumunu da orda yapmayi düşünen var mi ? Pff doktor bulmak ne zor sey ya
Ben 5 aydir gunnur hanima gidiyorum ama cok soguk kendisi fazla ciddi rahat hissetmedim kendimiOrtadoğu hastanesine gidenler hangi doktora gidiyorsunuz? Doktordan ve hastaneden memnun musunuz? Doğumunu da orda yapmayi düşünen var mi ? Pff doktor bulmak ne zor sey ya
Bende Günnur hanıma gidiyorum memnunum şimdilik devam bir aksilik olmazsa inşallah doğumuna orada yapabilirim.Ben oraya gidiyorum ama gunnur altuna gidiyoru.
Merhabalar 39. Haftanın sonunda oğlum oldu mayıs ayında doğum yaptımız hastanenin 3. Doğumu idi.gece sancım nişanım geldi dr aradım size 2 numarası veriyor nişan su vs geldiğinde hemen ara diye.hastane geçmemi söyledi ebe geldi ve yatış yapıldı.epidural anestezi uzmanı yaptı 5 cm sonra ve çok rahat oldu anestezi uzmanı doğumuma kadar girip elimden tuttu.ebe hep yanımdaydı yürürken bile sancılar açılma kontrol ederken nazikçe bitcek geçicek.hastane koşullarına gelince temiz anlaştıkları organizasyon şirketi temiz beyaz pike hediyelik cibinlik taç fotoğraf Çek'imi lohusa şerbetleri takı yastığı getrdi süsledi.bebek doğunca çocuk dr kontrolü topuk kanı Oray'a aitti ve hala kontrol Minesera götürüyorum çocuk dr memnunum doğum yapıp odama çıkınca diyetisyen geldi süt yapıcı şeyler için bilgi çocuk dr çocuk hemşiresi emzirme ilgili bütün herkes seferber oldu Esra hoca normal doğum yana çok ılımlı bir hoca Facebook instrgam takip edip bakabilirsiniz sanırım 20den fazla doğum olmuştur.ben hastane açıldıktan 3 ay sonra doğum yaptım iimdi oturmuştur düzeni dr 2 numarası verip beni ara diyor gece olması gibi.inşallah yardımcı olabilmişimdir ben dr ebe hemşireler memnun kaldım sabah 6 gttim hastane birgün sonra çıktım çok rahat ettim.doğum anında sakin olmamı bizim elimizi sık diyerek motive ettiler randevu alarak gittim sıra beklemedim fiyat artmazsa temiz ve nezih hastane.çocuk dr gidince ebe dr ziyaret ediyorumS sakin123smy Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Kız mı, erkek mi? Doğum sürecinizi anlatmanızı istesem kısaca? Ben de orayı düşünüyorum, epidural normal doğum hakkında bilgi verir misiniz? Hastane koşulları, bebeğin testleri, ilk aşısı vs. size zahmet. Nezih ve temiz bir hastane fakat henüz çok yeni olduğundan sistem oturdu mu acaba diye düşünüyor insan. Gece mi doğum yaptınız, kaç haftalık yaptınız?
Bende hastane gittiniz mi diye merak etmiştim.esra hoca iyi bir doktor eşiniz o tv izlemesi bile güzel içeri alınca 5 dk bakıp göndermiyor tek tek bakıyor inceliyor memnun kalmanıza sevindim hayırlı doğumlarınız olsunArkadaşlar şimdi minesera hastanesinden geldim. Dr Esra hanıma gittim. Görüşmemizde eline bir beyaz kağıt alıp hakkımda bir çok soru sordu yaşım, kaçıncı gebelik ,mesleğim telefon numaram, geçirdiğim hastalıklar hepsini dikkatli bir şekilde not etti. Daha sonra ultrasona geçtik ultrason görüntüsü büyük bir televizyondan da görülebiliyor eşim oradan seyretti. Her şeyini inceledi bebeğin ama cinsiyeti yine kesin göremedik ama %60 erkek dedi. Sonra tekrar masasına döndük ben demeden beni tarttı ve tansiyonuma baktı. Daha sonra ben sormadan kafamdaki tüm soru işaretlerini kendisi açıklamaya başladı. Doğuma kendisi giriyor saat gün ne olursa olsun ayrıca doğuma kendi ebesi geliyor yani doğum sırasında hiç tanımadığınız bir ebeyle karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca ben sormadan gebelere özel güneş kreminden tutunda çatlak kremine kadar kendisi önerilerde bulunuyor. Hatta beslenme programınız hakkında bilgi veriyor. O kadar her şeyi açıkladı ki inanın benim aklıma soracak soru gelmedi.Telefonunu verdi istediğin her zaman bana ulaşabilirsiniz dedi.
Birazda hastaneden bahsedeyim; hastane çok ferah odalarını gezdik çok yeni olduğu için hastane çok ferah ve sakin. Doğum odasını da gezme imkanı buldum çok büyük ve temizdi ayrıca yeni doğan yoğun bakımı doğumhane ile yan yana olduğu için bebek gayet steril bir şekilde yoğum bakıma alınıyor diğer hastanelerde olduğu gibi bebek kattan kata gezmiyor.Ayrıca Allah korusun ama çok ters durumlar için hastanede hazır kan bankası da mevcutmuş.
Benim ilk izlenimlerim çok olumlu yönde kısmetse buraya devam etmeye karar verdik. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Selamlar...
Benim bi arkadasim onda doğum yaptı. Cok memnundu.Merhaba, hamilelik planlıyorum. Tamer Bilensoydan randevu aldım..İntenette yorumlar çok güzel ama çok fazla yok. Giden var mı acaba?
Benim bi arkadasim onda doğum yaptı. Cok memnundu.
Sezaryen yanlısı diye duymustum sadece. Ki arkadasim da sezaryen ile dogum yapti.
Bence en iyisi gidip kendin gorusmen :) Hatta gorustukten sonra buraya izlenimlerini yazarsan biz de faydalanmis oluruz.
Hangi doktor canim?Bende bugun bilgi hastanesine gittim .cok güzeldi. Dr cok rahatlatti beni.ayrintili ultrason icin gitmistim ben.makineleri gercekten cok ii .cok net herseyini gordum. 200 tl idi. Dogum da 1300 dediler
2 dr var nida ve selcuk ikisinede gittim cok iyiydi. 4 boyutlu ultrasona dr hilmi vardi cok begendim hastane gezmekten yorulmuştumHangi doktor canim?
Bilgi hastanesi sezeryan yanlisi bi hastane 2 doktoruda öyle.Selçuk beye bi arkadasm gidiyordu doguma 2 gün kala tatile cikti adam ve arkadasm nida hanimda doğum yapmak zorunda kaldı2 dr var nida ve selcuk ikisinede gittim cok iyiydi. 4 boyutlu ultrasona dr hilmi vardi cok begendim hastane gezmekten yorulmuştum
Ayni parayi aliyorlar sonucta.sezeryan normal ayni ucret neden oyle olsunkiBilgi hastanesi sezeryan yanlisi bi hastane 2 doktoruda öyle.Selçuk beye bi arkadasm gidiyordu doguma 2 gün kala tatile cikti adam ve arkadasm nida hanimda doğum yapmak zorunda kaldı
Evet ayni ama neden öyleler bende anlamis degilim sezeryan yanlisi olmasalar bende oraya giderdm ama sadece o sebepten gitmiyormAyni parayi aliyorlar sonucta.sezeryan normal ayni ucret neden oyle olsunki
Ayni parayi aliyorlar sonucta.sezeryan normal ayni ucret neden oyle olsunki
Yorumlarınızın da etkisiyle bende mine seraya gitmeye karar verdim birde orayı deneyelim bakalım. Memnun kalırsam oraya devam ederim inşallah. 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum.