ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Gögsen bey malesef gebe takibi yapmiyormus.muhtemelen sadece kendi hastalarinin gebelik takibini yapiyordur

Ortadoğu hastanesine gidenler hangi doktora gidiyorsunuz? Doktordan ve hastaneden memnun musunuz? Doğumunu da orda yapmayi düşünen var mi ? Pff doktor bulmak ne zor sey ya

Ortadoğu hastanesine gidenler hangi doktora gidiyorsunuz? Doktordan ve hastaneden memnun musunuz? Doğumunu da orda yapmayi düşünen var mi ? Pff doktor bulmak ne zor sey ya

canım ben gidiyorum ivedikteki ortadoğuya.doktorum sultan pınar dündar gayet memnunum şimdiye kadar bişeyini görmedim yani ilgili alakalı sorduğum sorulara cevap veriyo. doğum konusunu daha hiç konuşmadım ama orada yapmak istiyorum.normal doğum yanlısıdır inşaAllah bu konuda bi fikrim yok. günnur hanıma gidenler de epey memnun bi dene istersen

Canım ben de ortadogu ya gittim sultan pinar dundar

Aslında sıcak bi kadın rahatlatıyor gel canım gel korkma diyor o saçma korkunç sandalyede bana :)

Ama bana birazcık aceleci geliyor muayene için 15 dk vermişler ve sürekli kayiyor muayne ler

Aslında ben günnur hanımı da denemek ıstıyorum bakalım gidersem onu da yazarim mutlaka

Evet benimde aklimdan gecen günnur hanım.ne kadarlik hamilesiniz? Test ücretleri felan nedir hastanenin?

:) anladım canm.dedigim gibi benimde aklimdan gecen günnur hanim da iste dogum konusunda tedirginim ya.acaba dogumlari nasil doktorlarin? Hastane dogum acisindan iyi mi yeni hastane oldugu icin eksikleri varmidir diye düşündürüyor beni :/ evime yakin oldugu icin biraz istiyorum bide gayet temiz gibi duruyor bilemiyorm ki

ya kızlar bu doğum konuları ne zaman konuşulmalı acaba doktorla? veya önceden mi haber vermemiz lazım hastaneye falan ilk çocuk ya sıfır bilgi

Valla yeni doğan bile var bi de 2000

Bu fiyata özel sincan koru lokman hekim falan var

Ben oradayken normal doğum için biri gelmişti günnur hanımın hastasiydi onu biliyorum bi tek

Hamile bile olmadığım için pek yorum yapamayacağım doğum konusun da :)

ya kızlar bu doğum konuları ne zaman konuşulmalı acaba doktorla? veya önceden mi haber vermemiz lazım hastaneye falan ilk çocuk ya sıfır bilgi

Vallla çoğu doktor sen konuşmak isteyince bile konusmuyormus 30 u bi gecsin çati muayenesi bi yapılsın diyormus

Evet sincan koru felan da bu fiyatlarda.
Ayy doktora ve hastaneye karar vermek ne zor işmiş ya :/

Merhaba, ben de doğum için özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. daha hamile değilim, nerede nasıl yaptırdınız, biraz bilgi vermniz mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim:)
Merhaba mesajinizi yeni gordum, ozel saglik sigortasini bir sigorta sirketine yaptirabiliyorsunuz. Benim sigortacim aracligi ile anadolu sigortadan yaptirdim

Evet sincan koru felan da bu fiyatlarda.
Ayy doktora ve hastaneye karar vermek ne zor işmiş ya :/

Zor ama aslında ama benim için secenek az hatta 2 :)

1 ortadogu
2 sincankoru

Diğerleri ya aşırı kalabalık ya da doğum 4 bin küsür :)

Zor ama aslında ama benim için secenek az hatta 2 :)

1 ortadogu
2 sincankoru

Diğerleri ya aşırı kalabalık ya da doğum 4 bin küsür :)
Benim icinde secenek yok denecek kadar az ya bir üniversite hastanesine gidip yapaca yada ortadoguya yada bilgi hastanesine gidecegm..en uygun fiyatli bu ikisi var ve mesafe olarak da yine ikisi yakın bana..
Diger yerlerin 4 5 bin istemeside hayretlik bir olay ya ne var acaba o kadat isteyecek.
Resmen olayi ticarete dökmek bu

Sanirim batikenttesin canım ben batikentte yim

Bilgi yi ele sürekli sezeryan yapıyorlar malesef

Sanirim batikenttesin canım ben batikentte yim

Bilgi yi ele sürekli sezeryan yapıyorlar malesef
Yok canm y.mahalle taraftaym bana ortadogu daha yakin tabiki ama bilgide asiri uzak olmadigindan son care orayada gidebilirm.ya evet bilgiyi bende hep sezeryan yaptiriyor diye duydum

Yok canm y.mahalle taraftaym bana ortadogu daha yakin tabiki ama bilgide asiri uzak olmadigindan son care orayada gidebilirm.ya evet bilgiyi bende hep sezeryan yaptiriyor diye duydum

Canimm verdin işte kararını bak hiç zor değil

Ortadoğu git sen önce günnur dene olmadı sultan pinar dene ikisi de 52 tl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…