An itibariyle bende mineseraya randevu aldim hatta ikili testi de orda yaptiracagim muhtemelen.oraya gidip ikili testinide orda yaptiran var mi acaba aranizda kizlar ?
İnşallah inşallahçıkartma yaptık mineseraya :) inşallah memmnun kalırız.
İnşallah inşallahartık doktor ve hastane arayisina girmek istemiyorum ya
Ben direk randevuyu aldm adreste cankaya yaziyor diye.bi detayli bakaym dedm simdi. babama sordum bizim eve uzakligini nerden baksan gidis gelis 40 km orasi taa nerden buldun o kadar uzak bi hastaneyi dedi ya pff ben cukurambar taraftadir diyodm ama asiri uzakms yakesinlikle artık bıktım alternatifte çok değil maalesef
Ben direk randevuyu aldm adreste cankaya yaziyor diye bi detayli bakaym dedm babama sordum bizim eve uzakligini nerden baksan gidis gelis 40 km orasi taa nerden buldun o kadar uzak bi hastaneyi dedi ya pff ben cukurambar taraftadir diyodm ama asiri uzakms ya
Ya ya iste malesef ki öyle de bi sıkıntı var gerci bize ortadogu cok yakin.bi gittim memnun da kaldm ama bide minaserayi denemeyi cok istedm.oda gayet uzakms ne yapicam bilemiyormEvet çayyolunda Eskişehir yolundan gelirsen belki daha yakın olabilir.ben dikmen tarafında oturuyorum önceden sincana gidiyordum o yüzden değişen çok bir şey olmadı benim için.Sincan Koruda çoook uzaktıyakın hastanelerde çok pahalı hep bir eksi yanı muhakkak oluyor yani
Ya ya iste malesef ki öyle de bi sıkıntı var gerci bize ortadogu cok yakin.bi gittim memnun da kaldm ama bide minaserayi denemeyi cok istedm.oda gayet uzakms ne yapicam bilemiyorm
52 tl muayne ücreti.ikili tarama icinde 46 tl dediler.hastane güzel temiz doktorda iyi aslinda da niyeyse bi arayis icindeyim iste sebebsizceOrtadoğuya baktım şimdi güzel görüyor hakikaten ücretler nasıl orada?
52 tl muayne ücreti.ikili tarama icinde 46 tl dediler.hastane güzel temiz doktorda iyi aslinda da niyeyse bi arayis icindeyim iste sebebsizce
Sizinde mi ilk çocuk? Ben artik nasipse ilk cocuk olacagi icin böyleyim diyorum kendi kendimeAnladım bende aynı durumdayım inan hastane ve doktoru beğendim şu an boğazlarım şiş mesela mesaj attım doktora hemen cevap döndü şöyle yapalım böyle yapalım diye ama işte işte işte kuşkular kuşkular.......
Sizinde mi ilk çocuk? Ben artik nasipse ilk cocuk olacagi icin böyleyim diyorum kendi kendime
YaaHayır benim ikinci olacak inşallah , ama tereddüt ve heyecan değişmiyor
Bende o tarihlerde gitmeyi düşünüyorum siz belki benden önce gidersiniz ilk giden paylaşır izlenimleriniBende oraya gidiyorum Esra Hanıma gittikten sonra izlenimlerini paylaşabilir misin?Bende ayın 7'sinde gideceğim.
Ya ya iste malesef ki öyle de bi sıkıntı var gerci bize ortadogu cok yakin.bi gittim memnun da kaldm ama bide minaserayi denemeyi cok istedm.oda gayet uzakms ne yapicam bilemiyorm
Ortadoğuya baktım şimdi güzel görüyor hakikaten ücretler nasıl orada?
52 tl muayne ücreti.ikili tarama icinde 46 tl dediler.hastane güzel temiz doktorda iyi aslinda da niyeyse bi arayis icindeyim iste sebebsizce
Hangi doktora gidiyorsun canm ortadoguda ? Ben gittigimde kilo ve tansiyona baktilar bakalm bu gidismde de bakacaklar miKızlar bende ilk başta Sincan koruya gidiyordum memnundum ama hem uzaktı hemde muayene ücreti gereksiz yüksekti. Şuan orta doğuya gidiyorum hem yakın hem fiyatı uygun doktorda iyi ama yinede aklıma takılan ve içime sinmeyen birşeyler var ne kilo ne tansiyon kontrolü yapıyorlar nede tahlil istiyorlar ultrason da oldukça detaylı inceliyor doktor ama bilemedim birde mine serayı deneyeyim dedim yorumlar çok olumlu uzak ama sincanla karşılaştırıldığında çokta fark yok çayyolununda. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben mineseraua gittim ama nedense bi guvenemedim esra hanima. Isin biraz estetik guzellik kismina takili kalmisti sanki. Catlak icin sunu kullan, gunes kremi bu olsun, sacini su hafta boyatabilirsin gibi. Bi de masasinda kola, obur cubur falan vardi niyeyse bi tuhaf geldi bunlar bana isinamadimAn itibariyle bende mineseraya randevu aldim hatta ikili testi de orda yaptiracagim muhtemelen.oraya gidip ikili testinide orda yaptiran var mi acaba aranizda kizlar ?
Bende o tarihlerde gitmeyi düşünüyorum siz belki benden önce gidersiniz ilk giden paylaşır izlenimlerini
Hmm suan oraya gitmiyorsunuz sanirimBen mineseraua gittim ama nedense bi guvenemedim esra hanima. Isin biraz estetik guzellik kismina takili kalmisti sanki. Catlak icin sunu kullan, gunes kremi bu olsun, sacini su hafta boyatabilirsin gibi. Bi de masasinda kola, obur cubur falan vardi niyeyse bi tuhaf geldi bunlar bana isinamadim
Ben mineseraua gittim ama nedense bi guvenemedim esra hanima. Isin biraz estetik guzellik kismina takili kalmisti sanki. Catlak icin sunu kullan, gunes kremi bu olsun, sacini su hafta boyatabilirsin gibi. Bi de masasinda kola, obur cubur falan vardi niyeyse bi tuhaf geldi bunlar bana isinamadim