ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Bizim tup bebekti, once tup bebek yaptirdigim doktoruma burun kivirdi, o hastanede asistanligini yapmis sanirim ne sorun yasadiysa yasadi bana niye yansitiyosun. Bana onlari sadece ultrason bakarken anlatti. Sonra masaya gecince bunlardan bahsetmeye basladi ama ben icime sindiremedim. Bi de hastane sehre cok uzak, bebek dogduktan sonra bi komplikasyon gelisse baska bi hastaneye nakledene kadar cok fazla zaman gecer. Hem esra hanim icime sinmedi, hem de hastane cok donaninli gelmedi bana nedense. Gitmeden once cok istiyodum sonunda bura olur fiyati da uygun falan diye ama bi icim isinmadi. Akrpolden randevu aldim bulent alp beyden, o iyiydi ama karsi hastanesi kapanmis kucuk binaya gecmisler ortalik cok karisikti ve oranin da yenidogan unitesi yok. O yuzden bi de en son sincan koruya randevu aldim. Ikisinde biri olacak artik

Anlıyorum akrapol hastanesinde bir arkadaşım doğum yaptı ve malesef hiç memmun kalmadılar koruda güzel ben bir müddet gittim ama o kadar çok kalabalık ki doğumhane ve odalar aynı katta ama yeni doğan yoğun bakımı başka katta yeni doğan bebekleri herkesle aynı asansörde taşıyorlar çok garibime gitmişti öksüren tıksıran hastalarla yeni doğmuş bebekler nasıl aynı asansöre binebilir diye?Hatta bir tanesi ile denk geldik belki bende bulaşıcı bir hastalık olsa ne olacak? Birkez gittiğimde de aynı asansörle çuval çuval tıbbi malzeme taşıdılar tam bir hengame idi hastanedeki kalabalığı görünce şok olmuştum. Mükemmel yok biliyorum insan hassas olunca herşey gözüne batıyor belki. Ben minesera da devam edicem ama tabi ki gözlemlemeye devam her an değiştirmek hakkımız Allah'tan hayırlısı artık bakalım doğum nerede nasip olacak :)

benim de iş arkadaşlarım sincan koruda doğum yaptı çok memnun onlar. senin yazdıklarını okuyana kadar ben de çok umutluydum kesin severim diye ama şimdi yine kafam karıştı.

benim de iş arkadaşlarım sincan koruda doğum yaptı çok memnun onlar. senin yazdıklarını okuyana kadar ben de çok umutluydum kesin severim diye ama şimdi yine kafam karıştı.

Karışmasın arkadaşım benim içime sinmeyen belki senin hoşuna gidecek belli olmaz ki önemli olanın insanın kendisini orada rahat hissetmesi. Bende zaten artık böyle yorumlar yazmayacağım belki beğenecektin ben mani oldum. Neyse sen benim yazdıklarıma takılma memnun olanlar fazla oradan da.

Kızlar bende medicanaya gidiyorum seda hanıma çok ilgili güler yüzlü bi doktor insanı okadar rahatlatan bi konuşma varki çok memnunum dogumada 20 gün var inşallah Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin

Kızlar bende medicanaya gidiyorum seda hanıma çok ilgili güler yüzlü bi doktor insanı okadar rahatlatan bi konuşma varki çok memnunum dogumada 20 gün var inşallah Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin

Ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Merak edenlere ben Gülhiz Karataşa gittim ayrıntılı ultrasonu en ufak detayına kadar baktı ben çok memnun kaldım ultrasona bakarken her şeyini anlatıyor burası böbrekleri burası kordon kan akışı vs ne görüyorsa nezih bir ifadeyle anlatıyor muayene ücreti 200₺ idi

Nerede peki bu bayan

Ortadogu pinar dundar giden varmi orada dogum yapacagim sanirim bilgisi olan varmi ...

Ortadogu pinar dundar giden varmi orada dogum yapacagim sanirim bilgisi olan varmi ...

Ben gittim sultan pinar hanim

Yorumlarım söyle

1. Dışarıdan sert Çatik kaslı duruyor ama öyle değil rahat bir insan siz de rahatliyorsunuz

2. Biraz aceleci sanki çok hızlı ilerliyor gibi muayene

3. Yine de normal doğum yaparım ben bu kadınla diye hissettim

4. Ben de pko şüphelendi ama gereksizmis başka doktora da gittim yok ya ne alaka dedi

5. Bilmem hamile kalınca ne yaparım ama dene bence sen de

Tesekkur ederim .ben sevdim durust biri hem eli iyiymis tanidik bir doktor arkadasi yonlendirdi beni normal dogum yanlisi hemde.epizyotemi yapiyorum dedi kafami karistiran o oldu ben istemiyorum ama mecbur diyolar ilk dogumlards cok kafam karisik

Tesekkur ederim .ben sevdim durust biri hem eli iyiymis tanidik bir doktor arkadasi yonlendirdi beni normal dogum yanlisi hemde.epizyotemi yapiyorum dedi kafami karistiran o oldu ben istemiyorum ama mecbur diyolar ilk dogumlards cok kafam karisik

Epizyotemi nedir epidural.mi

İsteğe bağlı değil mi o ya

Hımm hiç kesi olmadan doğuran var mı ki

Ayy bilemedim ben daha hamile bile kalamadimm doğum sonraki is yaparız artik neyapalim:)
Doktorlar gerekirse diyo sma yapilmayan gofmedim...bilemiyorum iste hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…