ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Girdin gördün demi canim istersen bi de rica et odalar ve doğum yapılacak yeri gostersinler

Burada da Paylaş ama nasılmış :)
Haa gidersem kesin paylasirim düşüncelerimi zaten :) az daha zaman gecsinde öyle gitmeyi düşünüyorum nasipse.daha c.tesi kontrolüm vardi yeni gördüm bebisi.10 haftayi gecsin o zaman gitmeyi düşünüyorum inşallah

Hatunlar ayrıntılı ultrason için nereleri önerirsiniz ben biraz araştırdım da maşallah fiyatlar almış başını gidiyor sincan koru 350-550 arası dedi, ali ipek 250, batıkentte bilgi hasth 200, Eryaman asg tıp 200 sizler nerelerde yaptırdınız ?

Hatunlar ayrıntılı ultrason için nereleri önerirsiniz ben biraz araştırdım da maşallah fiyatlar almış başını gidiyor sincan koru 350-550 arası dedi, ali ipek 250, batıkentte bilgi hasth 200, Eryaman asg tıp 200 sizler nerelerde yaptırdınız ?
Canım benim doktorum büyükesatta bit yeri önerdi yarın gidicez 550 lira dediler ama benim kuzular iki tane olduğu için bu fiyatı verdiler

Evet sincan koru felan da bu fiyatlarda.
Ayy doktora ve hastaneye karar vermek ne zor işmiş ya :/
Öyle ama sincan korunun muayene ücreti fazla ben oraya gidiyordum uzak diye bıraktım orta doğuda günnur hanıma başladım şimdilik memnunum. Devam etmeyi düşünüyorum.

Canm doktora karar verdim lakin hastane icin endiseliyim iste :bicak:
Ben henüz bir defa gittim ama yenide olmasından kaynaklı tertemiz hastane ayrıca şahsi fikrim yeni olması avantaj olacaktır herşeyleri yeni zaten bina yeni yoksa hastane zaten varmış buda tecrübeden yanada sıkıntı olmaz demek bence. Ben bebeğin verilen ultrason resimlerinden birşey anlamıyordum ama oradan verdikleri çok netti oda sanırım cihazların yeni olmasındandır.

Öyle ama sincan korunun muayene ücreti fazla ben oraya gidiyordum uzak diye bıraktım orta doğuda günnur hanıma başladım şimdilik memnunum. Devam etmeyi düşünüyorum.
Dogumu da orda mi yapacaksiniz acaba? Doktor hanimla dogumla ilgili konusuyormusunuz normal doguma nasıl bakıyor?

Minesera hastanesinde doğum yapan var mı? Tecrübeleriniz çok önemli. Selamlar

3 ay önce Minasera doğum yaptım Esra çabuk cömert doktorum ebeler herkes çok yardımcı oldu çokta ilgilendiler şimdi de çocuk doktoru gidiyoruz evime yakın ve temiz
Merhaba bebeginizi Allah anali babali büyütsün.normal dogum mu yaptiniz ? Tam olarak hastaneye ne kadar ödediniz ?

Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Şuan 8 haftalık hamileyim. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde Dr.Aylin Totan'ın özel muayenehanesine gittim. Aylin Hanım çok ilgili bir doktor, bütün sorularımıza tek tek cevap verdi. Eşim ve ben çok memnun kaldık ancak istediği tetkikleri dışarıda özel bir labaratuarda yaptırmak inanılmaz maliyetli, devlet hastanesine gittiğimizde de oradaki doktora ben şu şu tetkikleri istiyorum diyemiyorsunuz. Ben özel sektörde yoğun çalıştığım için hem muayenehane hem tahlil için hamilelik boyunca 2 kere iş olmaması için memnun kalmama rağmen bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Bir tanıdığımız Başkent Üniversitesi Hastanesi Göğşen Hoca'da doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ancak Başkent Üniversite'si şuanda gebe takibi yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Ortadogu hastanesinde doc dr esra aktepe keskine giden var mi aranizda kizlar?

X