- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Canm doktora karar verdim lakin hastane icin endiseliyim iste
Girdin gördün demi canim istersen bi de rica et odalar ve doğum yapılacak yeri gostersinler
Burada da Paylaş ama nasılmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm doktora karar verdim lakin hastane icin endiseliyim iste
Haa gidersem kesin paylasirim düşüncelerimi zaten :) az daha zaman gecsinde öyle gitmeyi düşünüyorum nasipse.daha c.tesi kontrolüm vardi yeni gördüm bebisi.10 haftayi gecsin o zaman gitmeyi düşünüyorum inşallahGirdin gördün demi canim istersen bi de rica et odalar ve doğum yapılacak yeri gostersinler
Burada da Paylaş ama nasılmış :)
Canım benim doktorum büyükesatta bit yeri önerdi yarın gidicez 550 lira dediler ama benim kuzular iki tane olduğu için bu fiyatı verdilerHatunlar ayrıntılı ultrason için nereleri önerirsiniz ben biraz araştırdım da maşallah fiyatlar almış başını gidiyor sincan koru 350-550 arası dedi, ali ipek 250, batıkentte bilgi hasth 200, Eryaman asg tıp 200 sizler nerelerde yaptırdınız ?
Öyle ama sincan korunun muayene ücreti fazla ben oraya gidiyordum uzak diye bıraktım orta doğuda günnur hanıma başladım şimdilik memnunum. Devam etmeyi düşünüyorum.Evet sincan koru felan da bu fiyatlarda.
Ayy doktora ve hastaneye karar vermek ne zor işmiş ya :/
Ben henüz bir defa gittim ama yenide olmasından kaynaklı tertemiz hastane ayrıca şahsi fikrim yeni olması avantaj olacaktır herşeyleri yeni zaten bina yeni yoksa hastane zaten varmış buda tecrübeden yanada sıkıntı olmaz demek bence. Ben bebeğin verilen ultrason resimlerinden birşey anlamıyordum ama oradan verdikleri çok netti oda sanırım cihazların yeni olmasındandır.Canm doktora karar verdim lakin hastane icin endiseliyim iste
Dogumu da orda mi yapacaksiniz acaba? Doktor hanimla dogumla ilgili konusuyormusunuz normal doguma nasıl bakıyor?Öyle ama sincan korunun muayene ücreti fazla ben oraya gidiyordum uzak diye bıraktım orta doğuda günnur hanıma başladım şimdilik memnunum. Devam etmeyi düşünüyorum.
Doğumla ilgili konuşalım mı erken mi dedim henüz erken dedi doktorum dün.Dogumu da orda mi yapacaksiniz acaba? Doktor hanimla dogumla ilgili konusuyormusunuz normal doguma nasıl bakıyor?
Evet 3 ay önce doğum yaptım.S sakin123smy Merhaba. Siz doğum yaptınız mı acaba?
Hay maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bende gülhiz hanıma karar verdim bakalım memnun kalırım inşallahCanım benim doktorum büyükesatta bit yeri önerdi yarın gidicez 550 lira dediler ama benim kuzular iki tane olduğu için bu fiyatı verdiler
3 ay önce Minasera doğum yaptım Esra çabuk cömert doktorum ebeler herkes çok yardımcı oldu çokta ilgilendiler şimdi de çocuk doktoru gidiyoruz evime yakın ve temizMinesera hastanesinde doğum yapan var mı? Tecrübeleriniz çok önemli. Selamlar
Merhaba bebeginizi Allah anali babali büyütsün.normal dogum mu yaptiniz ? Tam olarak hastaneye ne kadar ödediniz ?3 ay önce Minasera doğum yaptım Esra çabuk cömert doktorum ebeler herkes çok yardımcı oldu çokta ilgilendiler şimdi de çocuk doktoru gidiyoruz evime yakın ve temiz
Epidural normal doğum yaptım epidural oda süslüme albüm herşey 3.600 civarı idiMerhaba bebeginizi Allah anali babali büyütsün.normal dogum mu yaptiniz ? Tam olarak hastaneye ne kadar ödediniz ?
Hmm teşekkür ederim cevabiniz icin.peki doktordan felan memnun kaldiniz mi ? Bütün gebelik boyunca takibinizi esra hanm mi yapti ?Epidural normal doğum yaptım epidural oda süslüme albüm herşey 3.600 civarı idi
28. Haftadan sonra başladım Esra hocaya hastane ebe dr memnun kaldımHmm teşekkür ederim cevabiniz icin.peki doktordan felan memnun kaldiniz mi ? Bütün gebelik boyunca takibinizi esra hanm mi yapti ?
Ben oraya gidiyorum ama gunnur altuna gidiyoru.Ortadogu hastanesinde doc dr esra aktepe keskine giden var mi aranizda kizlar?