• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oyun grubu

Guess_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
263
108
53
38
Merhaba,
İki yaşındaki oğlum için oyun grubu oluşturmak istiyorum.Konusmayi çok seven ve sosyal bir çocuk...kışın eve tıkılıp kaldı..Ankara'da 2-3 yaşında çocuğu olup oyun grubuna götüren var mı? Ya da benim gibi oyun grubu arayışında olan? Çocuklarımız hem sosyalleşir hem gelişimleri desteklenir.biz de biraz onlar oynarken rahat nefes aliriz

Merhaba,
İki yaşındaki oğlum için oyun grubu oluşturmak istiyorum.Konusmayi çok seven ve sosyal bir çocuk...kışın eve tıkılıp kaldı..Ankara'da 2-3 yaşında çocuğu olup oyun grubuna götüren var mı? Ya da benim gibi oyun grubu arayışında olan? Çocuklarımız hem sosyalleşir hem gelişimleri desteklenir.biz de biraz onlar oynarken rahat nefes aliriz
bende oyun ablası arıyorum 2.5 yaşındaki ikizlerime

Merhaba,
Merhaba mesajınızın üzerinden baya geçmiş ama oyun grubu bulabildiniz mi merak ettim. Benim de 25 aylık bir oğlum var oyun grubu arıyorum.

Back