Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. Ben 31 yaşında 2 çocuk annesiyim iki erkek evladım var 4.5yaşında ve 7.5 aylık. 6senelik evliyim. Çok şükür Rabbim'e güzel bir evliliğimiz var.
Şimdi 7aylık bir bebek var annesi ve babası ölmüş ve şuan gerçekten bakım isteyen herşeyden önce sevgiye muhtaç bir bebek var. Eşim yeni aradı ve durumu anlattı yasal yollardan evlat edinelim mi dedi, ben önce duraksadım çünkü zaten iki küçük evladım var fakat sonra dedim kız ise hemen alalım birdaha çocuk düşünmüyorum eşim hernekadar düşünsede Allahın izniyle inşallah bu iki evladımı hayırla büyütüp düşünmüyorum hamilelik bana çok sıkıntı. Erkek bebekmiş 3kardeş büyürler dedi. Yalnız cesaretim yok acaba düzgün yetiştirebilicekmiyim ?..
Kendi çocuğum için bile bu kadar kaygı duyuyorken ona daha çok kaygı duyacak gibi hissediyorum bende panik atak anksiyete problemide var yani 3 küçük çocuk sorumluluk nasıl olur ?.. Vicdanen kendimi kötü hissediyorum almalıyım diyorum, ama sonra ya diye başlayan soru işaretleri ile kalıyorum... Onu çok seveceğime eminim sadece bu rahatsızlığımdan dolayı da ayrı korkularım var dahada ağırolucak çünkü sorumluluk 3e katlanacak 3 minik evlat ...
Bana da yardımcı olurmusunuz güzel düşüncelerinizi bekliyorum ... En azından tecrübe edinen var mı evlat edinip ?..