• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

Çoğunluk oluşursa çoğunluğa uyarız tabi az kişi olursak bir şekilde herkes için uygun olan zmn denk getirmeye çalışırız ama haftaya bir buluşma olacak Allah'tan birşey olmazsa

Bende siteye yeni üye oldum.ankara'da oturuyorum 6aylık kız annesiyim aktivitelerimizden haberdar olmak isterim adım tuğba minik bebeğimin isminde Asya :)))))
Gunaydin hosgeldin tugba.senin gibi hareketli hatun lazim bu topige

Hanimlar gunaydin:)
gorusmeyi netlestirelim sehir disina sevdicekle gitmesem ve izin alsam isten
gelirim.

Günaydın hoşbuldum günü 6 demiştik ama bir arkadaşımızın 6 doktor randevusu varmış o yüzden 7 yapalım diyorum sizler içinde uygunsa ama lütfen olur diyin çünkü haftanın günü bitti bir başka arkadaşımızda 5 olmasın dedi 7 si herkes için uygun olsun :))))))

Günaydın hoşbuldum günü 6 demiştik ama bir arkadaşımızın 6 doktor randevusu varmış o yüzden 7 yapalım diyorum sizler içinde uygunsa ama lütfen olur diyin çünkü haftanın günü bitti bir başka arkadaşımızda 5 olmasın dedi 7 si herkes için uygun olsun :))))))
kuzum ben cokluga uyarim.
yeterki bir aktivite olsun.
ahlatlibel herkes bahsediyor guzel fikir aslinda
Ankarada yeniyim.cogu yeri bilmiyorum.
ogrenirim artik araba ile gelmek gerekiyorsa arabayi alirim.

Fulyacım senin öyleden sonrası için sorunun nedir cocuk okula gidiyorsa o gün göndermesen çünkü semide aramızda görmek çok isteriz bir ayarlama yap lütfen çünkü üzüldüm herkes için sabah zor olur eşlerimizi işe gönderdik hazırlandık derken buluşmamız en erken 11 olur zaman kalmıyor daha çok zmn birliklte olalım istiyoruz

Aslında katılımcılar arasında 3 kişinin arabası olsa hiç servise bile gerek kalmaz servise vereceğimiz üçreti arabasına bindiğimiz kişiye veririz

Aslında katılımcılar arasında 3 kişinin arabası olsa hiç servise bile gerek kalmaz servise vereceğimiz üçreti arabasına bindiğimiz kişiye veririz
ya ne parasi kuzum ys
siz eglenmenize bakin.
ben 4 kisiye kadar alirim.
Ankarada arkadassiz kaldim
arkadas cevremiz olur yeter

Bakalım katılımcı sayısı çok olmaz diye söyledim 20 25 kişi olursa kesin servis ihtiyacı doğacak ama neyse balım Dalı'ya kadar kim ismini yazdırırsa o kişi sayısına göre bir ayarlama yapıp Perşembe gezimizi hayırlısıyla yaparız

Teşekkür ederim ama öyle olmasın sık sık yapalım istiyorum birseferlik sıkıntı olmaz ama dediğim gibi sıkışık olduğunda bir iki kişiye yüklenmek olmasın

Katılmak isteyen arkadaşlar ayın 7 sine kesinleşdi.kesin katılımcıları netleştirmek için özelden bana yazıp isim ve telefon numaralarını bıraksınlarki gerektiğinde ulaşabileyim sizlere

Back