- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Biraz ama daha emin değilim eğer geçerse burdan yazarım önce ben deneyim bakalım bi nasılCanim cahilligime ver.nasil tedavi faydasi varmi.ne zaman yapilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz ama daha emin değilim eğer geçerse burdan yazarım önce ben deneyim bakalım bi nasılCanim cahilligime ver.nasil tedavi faydasi varmi.ne zaman yapilir
küçük iğneler batırıyor ağrıların olduğu yere başka bişey yok boş minnacık iğneCanim cahilligime ver.nasil tedavi faydasi varmi.ne zaman yapilir
Gunaydin hosgeldin tugba.senin gibi hareketli hatun lazim bu topigeBende siteye yeni üye oldum.ankara'da oturuyorum 6aylık kız annesiyim aktivitelerimizden haberdar olmak isterim adım tuğba minik bebeğimin isminde Asya :)))))
kuzum ben cokluga uyarim.Günaydın hoşbuldum günü 6 demiştik ama bir arkadaşımızın 6 doktor randevusu varmış o yüzden 7 yapalım diyorum sizler içinde uygunsa ama lütfen olur diyin çünkü haftanın günü bitti bir başka arkadaşımızda 5 olmasın dedi 7 si herkes için uygun olsun :))))))
ya ne parasi kuzum ysAslında katılımcılar arasında 3 kişinin arabası olsa hiç servise bile gerek kalmaz servise vereceğimiz üçreti arabasına bindiğimiz kişiye veririz
Bende geliyorum ama kahvaltı olsun lutfennn
Tesekkur ederim. Sezeryan oldum ama genel olarak yeni dogum yapan kadinlarda görülüyormus. Hamileyken iyi beslenememistim herhalde ondan diye düşünüyorum.Geçmiş olsun((((( doğum sonrası ağrın derken Sezaryan mı oldunuz?
Ayin 7sinde Kızılay da mi .Katılmak isteyen arkadaşlar ayın 7 sine kesinleşdi.kesin katılımcıları netleştirmek için özelden bana yazıp isim ve telefon numaralarını bıraksınlarki gerektiğinde ulaşabileyim sizlere