- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
Geçmiş olsun:)Mîgrenim tuttu vay Halim'e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun:)Mîgrenim tuttu vay Halim'e
ya gece uykusuzluga bende dayanamamTabiki![]()
Bende siteye yeni üye oldum.ankara'da oturuyorum 6aylık kız annesiyim aktivitelerimizden haberdar olmak isterim adım tuğba minik bebeğimin isminde Asya :)))))
Doğum sonrasi ağrılar için gittim ortopedi bölümüne d ve b vitamini başladımya gece uykusuzluga bende dayanamam
canim sen ne icin doktora gittin anlatmadin![]()
Dikmen Akpınar tarafında oturuyorum.Allah bağışlasın senin oğlan koçaman olmuş.grubunuzda bana yakın oturan var mı?
Ben öğretmenim ücretsiz izne ayrıldım bana uyar hafta içide. Biz bir tarih belirleyelim bakarsınız katılımcı çok olur yaparız
Kimse gelmezsede biz tanışmış oluruz :))))
SağolGeçmiş olsun:)
5 yapsak durdunuz durdunuz bir ay önce planlanan Dr randevusuna denk getirdiniz valla kimse duymadan beşe alsak şunuAnkaralı anneler gün belli oldu katılımlarınızı bekliyoruz çok katılım olursa ahlatlıbelle gezi yapılacak yok katılım az olursa Kızılay'da yemek,çay.... Katılımcılarla birlikte karar verilecek .katılımların fazla olmasıyla buluşma yeri yine kızılay olup ayarlamacak servisle ahlatlı bele toplu olarak geçilmesi planlanıyor.ahlatlıbeli nasıl bir yer olduğunu bilmeyen annelere Ankara'nın en nezih parkı çocuklarımız oynarken bizlerde rahatlıkla sohbetedebileceğiz.katılımcılardan ayrıca herkes kek, börek, kısır gibi yanında birşeyler getirirse hep beraber güle eylene hoş vakit geçirmeyi planlıyoruz.haydi hanımlar bebeklerimiz olabilir ama eğlenmek bizimden hakkımız:)))))))
5
5 yapsak durdunuz durdunuz bir ay önce planlanan Dr randevusuna denk getirdiniz valla kimse duymadan beşe alsak şunu[/QUOTBu arada altı olursa ve Kızılay olursa öğlen yine gelebilirim randevum akşam çünkü ama ahlatlı belden yetişemeyiz ama çoçuklular içinde orası çok uygun falat hağla oralar soğuk olur haberiniz olsun