• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

Bende siteye yeni üye oldum.ankara'da oturuyorum 6aylık kız annesiyim aktivitelerimizden haberdar olmak isterim adım tuğba minik bebeğimin isminde Asya :)))))

Bende siteye yeni üye oldum.ankara'da oturuyorum 6aylık kız annesiyim aktivitelerimizden haberdar olmak isterim adım tuğba minik bebeğimin isminde Asya :)))))

hoşgeldin aramıza Tuğba nerede oturuyorsun? minik Asya'yı da öp bizim için benmde 19 aylık oğlum var

Dikmen Akpınar tarafında oturuyorum.Allah bağışlasın senin oğlan koçaman olmuş.grubunuzda bana yakın oturan var mı?

Geçmiş olsun :(((((( doğum sonrası ağrın derken Sezaryan mı oldunuz?

Dikmen Akpınar tarafında oturuyorum.Allah bağışlasın senin oğlan koçaman olmuş.grubunuzda bana yakın oturan var mı?

sağol canım cümlemizinkini. vardır sanırım benim aklımda kalan keçiören, eryaman, sincan'dan arkadaşlar var.ben formu takipteyim yeni biri gelince birde buluşma zamanı konuşulduğunda yazıyorum onun haricinde yazmıyorum

hayır yok herkes birbirinden tarih bekliyor anladığım :) çalışan bayanlar yoksa hafta içi buluşalım ortak bi yerde

Ben öğretmenim ücretsiz izne ayrıldım bana uyar hafta içide. Biz bir tarih belirleyelim bakarsınız katılımcı çok olur yaparız

Ben öğretmenim ücretsiz izne ayrıldım bana uyar hafta içide. Biz bir tarih belirleyelim bakarsınız katılımcı çok olur yaparız

Tabi olur benim için hafta sonuda olur ama eşlerini yalnız bırakmak istemeyenler olabilir diye hafta içi dedim.. önümüzdeki hafta buluşalım o zaman kızılayda o zamana kadar herkes duymuş görmüşte olur kendini ayarlar

Ankaralı anneler gün belli oldu katılımlarınızı bekliyoruz çok katılım olursa ahlatlıbelle gezi yapılacak yok katılım az olursa Kızılay'da yemek,çay.... Katılımcılarla birlikte karar verilecek .katılımların fazla olmasıyla buluşma yeri yine kızılay olup ayarlamacak servisle ahlatlı bele toplu olarak geçilmesi planlanıyor.ahlatlıbeli nasıl bir yer olduğunu bilmeyen annelere Ankara'nın en nezih parkı çocuklarımız oynarken bizlerde rahatlıkla sohbetedebileceğiz.katılımcılardan ayrıca herkes kek, börek, kısır gibi yanında birşeyler getirirse hep beraber güle eylene hoş vakit geçirmeyi planlıyoruz.haydi hanımlar bebeklerimiz olabilir ama eğlenmek bizimden hakkımız:)))))))

5
Ankaralı anneler gün belli oldu katılımlarınızı bekliyoruz çok katılım olursa ahlatlıbelle gezi yapılacak yok katılım az olursa Kızılay'da yemek,çay.... Katılımcılarla birlikte karar verilecek .katılımların fazla olmasıyla buluşma yeri yine kızılay olup ayarlamacak servisle ahlatlı bele toplu olarak geçilmesi planlanıyor.ahlatlıbeli nasıl bir yer olduğunu bilmeyen annelere Ankara'nın en nezih parkı çocuklarımız oynarken bizlerde rahatlıkla sohbetedebileceğiz.katılımcılardan ayrıca herkes kek, börek, kısır gibi yanında birşeyler getirirse hep beraber güle eylene hoş vakit geçirmeyi planlıyoruz.haydi hanımlar bebeklerimiz olabilir ama eğlenmek bizimden hakkımız:)))))))
5 yapsak durdunuz durdunuz bir ay önce planlanan Dr randevusuna denk getirdiniz valla kimse duymadan beşe alsak şunu

B
5

5 yapsak durdunuz durdunuz bir ay önce planlanan Dr randevusuna denk getirdiniz valla kimse duymadan beşe alsak şunu[/QUOTBu arada altı olursa ve Kızılay olursa öğlen yine gelebilirim randevum akşam çünkü ama ahlatlı belden yetişemeyiz ama çoçuklular içinde orası çok uygun falat hağla oralar soğuk olur haberiniz olsun

QUOTBu arada altı olursa ve Kızılay olursa öğlen yine gelebilirim randevum akşam çünkü ama ahlatlı belden yetişemeyiz ama çoçuklular içinde orası çok uygun falat hağla oralar soğuk olur haberiniz olsun

Back