Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen geliyormusun canimKızlar hiç ses yok sizlerden bence şehir içinde buluşalım bu havada ahlatlıbel hem uzak hemde yerler daha çamur çoçuklar hasta olur bak pişman olmayın sonra ben buranın havasını iyi bilirim ona göre
Kimse yazmıyoki zamanı yeriSen geliyormusun canim
Bende çok sordum ama fos çıktı gibiGelen arkadSlar kimler?
7 mayis guvenparkta bulusup ahlatlibele gecilecek saat 12.00da bulusulacak. Herkes yaninda bisey yapip getirecek yapamayan olursa icecek veya meyve getirecek.ama geliyoruz diye yazan fulyamina,ben ve tubes var.diger gelecek arkDas?ar gelip gelmeyeceginizi belirtirmisinizKimse yazmıyoki zamanı yeri
Anlamıyorum bukadar tekrarıma rağmen hala telefonları göndermedi geleceğim diyen arkadaşlar.güvenmiyormusunuz bana anlamadım numarasını bırakan arkadaşlar lütfen yazın arayıp bir rahatsızlık verdim mi sizlere.gercekten üzülüyorum ve geziyi iptal edeceğim bu güvensizlik devam ederse.telefon numaralarını istiyorum çünkü doğru iletişim kurabilelim diye((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ne rahatsızlığı canım. zaten gelmek isteyenin vermesi lazım vermiyorsa oyalıyordur. çok yoruldun sende bu karmaşadan biliyorum sıkma canını
Bizde eşimin kuzeninin nikâhına gidecekmişiz şehir dışına.Ben onu unutmuştum.Keşke bir hafta sonra olabilseydi.Kısmet...Arkadaslar kusura bakmayin.ben o gün nişanlımla şehirdışında olmam gerekiyor
çok önceden ayarlamış
sizin için ikna etmeye çalıştım olmadı.