• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

Evet 7 si kesinleşti katılımcılar çok olursa ahlatlıbelle gitme netleşirse saat 12 de Kızılay'da toplanalım.bir gibi ahlatlıbelle geçmiş oluruz diye düşünüyorum görünüşe bakılırsa katılımcımızda yeterli sayıya ulaşılacakmış gibi geliyor bana

Cnm hepimizde aynı problemler var benim kızım 6 aylık arabasınıda yanımda getireceğim uykusu gelince yatsın diye sende öyle yap herkes binbir zahmetle gelecek ve kiminin çocuğu yürüyor olacak o cocukları meşgul etmemiz çok zor ve katılımcı sayısı artıyor srkadaslar bu durumda ahlatlı bele gidiyoruz gibi görülüyor

Tamam canım bende geliyorum :KK55:bii şekilde idare edicez hepberaber bütün organizasyon sana mi ait

Arkadaşlar katılmak isteyen katılımcılar direk özelden yaşayabilecekleri problemleri çözmemi bekliyorlar ben tek başıma bebeği olan bir anmeyin sizler gibi herkesin sıkıntısına çözüm bulmam imkansız lütfen yardımcı olun bana destekleyin beniki bu program aksamadan yapılabilsin yaşayabileceğiniz her sıkıntıda bendede var bir şekilde çözmeye çalışacağım sizlerinde problemlerinizi çözüme ulaştırabileceğinizi umut ediyorum lütfen çözüm süreçli olalım ki bu aktivite hepimiz için güzel geçsin. Herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

1.Kek.
2.poğaça
3.tatlı/tuzlu kurabiye
4. sarma
5.kısır
6.patates salatası veya patates köftesi
7.mercimek köftesi
8.börek
9.kuru veya taze dolma
10.içeçek(ayran),evde yapılma limonata
11.meyve
12.kuruyemiş
Arkadaşlar gelmek isteyenler bu listedeki yiyeceklerden birini yaparak gezimize lezzet katacaktır.en iyi yaptığınız hangisi ise liste oluşturmak istiyoruz çünkü herkes tuzlu yada herkes şekeri birşeyler getirmiş olmaması için.yok benim birşeyler hazırlamaya zamanım yok diyenlerde meyve, kuruyemiş,ayran gibi malzemelerin temininde katkıda bulunabilecekler.herkesin kendi tabağını,kaşığını,çatalını,peçetesi gibi ihtiyaçlarını yanında getirmesi bekleniyor.allahtan birşey olmazsa sizinde katılımlarınıza çok güzel bir piknik bizi bekliyor :)))))

Cnm olur tabi ama ikisini birden getirmene gerek yok birini temin etsen yeterli

Tamam olur zaten meyve getirecekler güven parkın yanında market var ordam temin ederler taşımalarına gerek yok cnm

B
Günaydın hoşbuldum günü 6 demiştik ama bir arkadaşımızın 6 doktor randevusu varmış o yüzden 7 yapalım diyorum sizler içinde uygunsa ama lütfen olur diyin çünkü haftanın günü bitti bir başka arkadaşımızda 5 olmasın dedi 7 si herkes için uygun olsun :))))))
ben geliyorum yeri bildirin yeter gelen herkez yazsın kaç kişi olacaz bakalım valla ben kesin gelcem Allah'tan bişey çıkmazsa Lütfen sizlerde gelin buluşma yerinde sap gibi bırakmayın beni

Kızlar ahlatlıbel soğuk olur benden söylemesi çoçuklar için sonra benim gibi hamile olup sıkıntılı olan varmı bilmiyorum ben sürekli yatıyorum çok nadir çıkıyorum ilk buluşma olduğu için daha merkezi biryer olsa yolda da zaman kaybetmesek kurtuluş parkı var orası artık çok güzel araba park yeri çoçuklar için oyun alanı havuz çay bahçeleri banklar aileler herşey var ayrıca Ankara'nın her yerinden tek dolmuş sıhhıye dolmuşuna bin tak ordasın çoçuğu sıkılan olur bişey olur erken gitmesi gerekir kendi de gider ama ahlatlı belde bizi bekleyecek yada uzun bir yolculuk onu bekliyor olacak ona göre

Vallaha ben ankara yi zaten çok iyi bilmiyorum ama zaman konusunda haklısınız Tuba hanim B8 düşünmeli :KK9: göksu da buluşalım mi buda benden bi tavsiye

Kızlar benim için kurtuluş parkı çok daha iyi olur servis bulmam gerekmez.ama ben herkesi düşünmek zorundayım ahlatlıbeli seçmemin sebebi güvenliğinin olması, giriş çıkışlarda kamera var ve Kızılay'a en yakın güvenlikçi park olması yürüyen koşan çocuklar var anneler çocuklarının peşinden koşmamalı rahat etmeli girenin çıkanın belli olduğu bir yer olmalı. Kurtuluş evet Kızılay'a yakın ama güvenliği konusunda şüpheliyim ben orda tinerci çocukları bile gördüm zamanında ama çok uzun zamandır gitmedim son hali nasıl bilmiyorum ama yine giriş çıkışlar kontrollü değilm.göksu tavsiyesi içinde orda bir göl var çocuklar için tehlikeli,aynı zmnda oranın güvenliği var ama Kızılay'a çok uzak neden Kızılay'da buluşuyoruz derseniz Kızılay merkez heryerden tek vasıta ile geliniyor ve kimse şikayet etmiyor. Kızılaydanda güvenliği olan ve en yakın park ahlatlıbel olduğu için orayı seçtim ama ben yine çoğunluğa uyarım herkes sizin gibi düşünüyorsa benim içinde olur ahlatlıbelle bir anlaşmam yok :))))))

Aynı zmnda ahlatlıbel kültür seviyesi yüksek insanlar geliyor buğüne kadar tek bir kavga gürültü duymadım insanlar orda çok dostanece yaklaşırlar birbirlerine mangal yakılıp ortalık duman altı edilmez bizede böyle biryer gerektiğini düşünüyorum kadın başımıza gidiyoruz yanımızda erkek yok bu saydıklarım bizim için önemli olmalı diye düşünüyorum

En 10 kişi oluyoruz zaten Buda en az 10 çocuk eder kimisinin iki kimisinin üç çocuğu var 15 fazla bile çocuk eder bu çocukların güvenliğinden endişeliyim Allah korusun birşey olsa ömür boyu vicdan azabı çekerim hepinizin çocuğuda kendi çocuğum kadar kıymetli benim yanımda lütfen biraz bireysel düşünüyorsunuz gibi geliyor bana evet mükemmel olması imkansız herkesin isteğini yerine getirmek bende çok isterim ama böyle kalabalık yapılan işlerde en mükemmelle yakın olanı seçmemiz gerektiğini düşünüyorum ama tekrarlıyorum ben çoğunluğa uyarım herkesin fikri önemli benim için sizler gibi düşünen başkalarında varsa dile getirsinler ben hiç itiraz etmem.

10 kişi dedimya bu en az olabilecek sayı bunun çok artması bekleniyor

Ahlatlıbelin soğuk olur diyen arkadaşıma katılıyorum olabilme ihtimali var ama ayın 7 si sıcaklı Ankara'da 25 olacak çocuklar koştururken terleyebilir yedek bir kıyafet ve kalın bir hırkada yanında getirirlerse anneler için sıkıntı olmaz diye umut ediyorum

Back