• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oturan bebekli hanımlar? Nerelerdesiniz?

Ben eğlence niyetine bugün gun boyu hastanede eziyet cektim. Diz eekleminde erime varmış koca bir tüp kan alıp kolumdan bir şeylerle karıştırıp dizime enjekte ettiler yetmedi bi de sinir sıkışması var mi diye iki koluma da elektrik verdiler. Ay bi de tüm bunlari devlet odemiyor diye 600 tl parami aldilar. Iskence görüp ustune para odedim ya

Ben eğlence niyetine bugün gun boyu hastanede eziyet cektim. Diz eekleminde erime varmış koca bir tüp kan alıp kolumdan bir şeylerle karıştırıp dizime enjekte ettiler yetmedi bi de sinir sıkışması var mi diye iki koluma da elektrik verdiler. Ay bi de tüm bunlari devlet odemiyor diye 600 tl parami aldilar. Iskence görüp ustune para odedim ya
Anladığım kadarıyla prp yapmışlar iyi bişey o geçmiş olsun buarada

canim cok gecmis olsun.bizim yapabilecegimiz birsey varmi

bas donmedi falan mi yapiyor,ya da kusuyormusun.
nasil basladi.hamileliktemi basladi.

Canim cahilligime ver.nasil tedavi faydasi varmi.ne zaman yapilir

Back