- 20 Eylül 2014
- 264
- 42
- 48
- 42
Tamam Cnm mucuk :)))))Sen gitmeden gelcem zaten ayın üçünde Dr randevum var arayacam seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam Cnm mucuk :)))))Sen gitmeden gelcem zaten ayın üçünde Dr randevum var arayacam seni
herşey çok güzel gidiyor
Teşekkür ederim kızım için yazdıklarınıza ankaradamısınız buluşmalarımıza beklerizyerim bebişini maşallah gözlere
:))))) hayırlısı Cnm yeni bir bebeksede korkma hakkımıza böylesi hayırlıymış deki hayırla doğsun.senide aramızda görmekten mutluluk duyarız gizlimelek Eskişehir'de Ankara'ya gelir gelmez yeni buluşma tarihi belirleriz senide beklerizMerhaba arkadaşlar benim 5,5 aylık bir oğlum var ankara'da gölbaşında oturuyorum. Zaten ankara'lıyım. Beni de grubunuza katın buradaki arkadaşlarla dışarıda tanışıp görüşmeyi isterim. Ailem şehir dışında benim maalesef. Çalışıyorum normalde bu aralar bebiş için evdeyim. Bugün mesela bebişle dışarıdaydım yenimahalle civarında araba ile dolandık durduk. Eve geldim hala yorgunluğum geçmedi. Hasta da olmadım doğumdan beri korkuyorum başka bir bebekte içeride mi diye. Görüşürüz.
:))))) hayırlısı Cnm yeni bir bebeksede korkma hakkımıza böylesi hayırlıymış deki hayırla doğsun.senide aramızda görmekten mutluluk duyarız gizlimelek Eskişehir'de Ankara'ya gelir gelmez yeni buluşma tarihi belirleriz senide bekleriz
Günaydın Cnm düğün hazırlıkları nasıl gidiyorAnkaranın en neşeli ve keyifli hatunları Günaydın
Teşekkür ederim kızım için yazdıklarınıza ankaradamısınız buluşmalarımıza bekleriz
Teşekkür ederimkahvaltı fotonuzu yeni gördüm süpersiniz :)
Teşekkürlerkahvaltı fotonuzu yeni gördüm süpersiniz :)