- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Ordan da arkadaşlar var burdaeryaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan da arkadaşlar var burdaeryaman
Etlik yayla Mahsizin semt neresi.....
Nashiangara nerelerdesinCanım hoş geldin:)
tabikii güzel ortam olur yeter ki samimi olunsun.
keçiörenin neresindesin yenimi evlisin
hosgeldin canim.merhaba bende Ankara'dayım 5 aylık bebeğim var. :)
Tabiki ankaradamısın
Unutsam yokluğunu hissedip yazarmıyım hamilelik fena değil hadi biriniz gün belirleyin şu internetten kalkın ve buluşalımkizlar gunaydin.masallahh kk kapi komsulari gorusturiyor
yoksa benim gibi yanliz kalacaktiniz
G Gizlimelekank canim burdayim.sen komsunu buldun.bizi unuttun.hamilelik nasil gidiyor.
Çok güzel hafta sonu kimse kalmıyor buralardakusura bakma cnm hafta sonu giremedim nete. ankaradayım cnm
Çok güzel hafta sonu kimse kalmıyor buralarda
Hosbuldukhosgeldin canim.
evet hamileyimmerhaba cnm normalde hafta sonu da girerim ama bazı haftalar eşimle ailemle gezmelere çıkıyoruz insanın aklına gelmiyor. siz ne tarafta oturuyorsunuz? galiba sizde benim gibi hamilesiniz?
hoşgeldinBende keçiörendeyim![]()
merhaba arkadaşlar ya kusura bakmayın galiba burada önceden tanıdığınız arkadaşlarla konu açtınız bende içinde ankara kelimesi geçince dalmış bulundum. sizlere iyi buluşmalar kolay gelsin![]()
Ben tesadüf buldum burayı herkesle yeni tanıştık senin gb inşallah birgünde buluşacaz kısmet olursamerhaba arkadaşlar ya kusura bakmayın galiba burada önceden tanıdığınız arkadaşlarla konu açtınız bende içinde ankara kelimesi geçince dalmış bulundum. sizlere iyi buluşmalar kolay gelsin![]()
Bebis kac aylık☺E
evet hamileyim
Yeni daha üç aylık tüp bebekBebis kac aylık☺