Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya sen bana eşimle nerelerde güzel vakit geçirebiliriz gezebiliriz biraz bundan bahsedermisinnn :)
ben bugün eşimle ahlatlıbele kahvaltıya gittim mesela güzel biryerdir nasıl bir yer istîüyosuncanım ya sen bana eşimle nerelerde güzel vakit geçirebiliriz gezebiliriz biraz bundan bahsedermisinnn :)
canım ya sen bana eşimle nerelerde güzel vakit geçirebiliriz gezebiliriz biraz bundan bahsedermisinnn :)
Yaşın kaç nelerden hoşlanırsın tarzını yaz gölbaşına gidîn gölün kenarında yürüyüp çay içersiniz cepa ya gidin sinemaya gopta papazın bağı var oraya gidîn Bahçeli'de 7. Cad turu yap ümütköyde park cad var oraya git hafta sonu akşamcanım ya sen bana eşimle nerelerde güzel vakit geçirebiliriz gezebiliriz biraz bundan bahsedermisinnn :)
Ahlatlıbel pahalıdır oraya gitme ozaman yada git Çankaya belediye sinin yerine git27 yasindayim canim valla hoslanmadigimiz pek bisi yok yalniziz burda kimsemiz olmadigi icin fazlasiyla yalnizlik cekiyoruz oyuzden gezerek stres atmayi tercih ediyoruz ahlatlibele hic gitmedik aslinda sabah olabilir ama kahvalti kaca mâl oluyor mesela orada (yeni evli ve borçlu olunca hesapli olmak mecburiyetinde kaliyoruz malesef) gölbasinada iki hafta once gittik cok merak etmistm orayi gercekten cok guzeldi
Nerden geldiniz çalışıyormusunuz bir ara ıkea ya gidin gezin güzeldir orası Bayındır'a gidin piknik yapmaya ankamal birgünü alır gezmeye oraya gidin Dikmen Vadisi'de var yemek yemeyi severiz biZ genelde restoranlara gideriz hangi semtte oturuyorsunuz ona göre yazayım27 yasindayim canim valla hoslanmadigimiz pek bisi yok yalniziz burda kimsemiz olmadigi icin fazlasiyla yalnizlik cekiyoruz oyuzden gezerek stres atmayi tercih ediyoruz ahlatlibele hic gitmedik aslinda sabah olabilir ama kahvalti kaca mâl oluyor mesela orada (yeni evli ve borçlu olunca hesapli olmak mecburiyetinde kaliyoruz malesef) gölbasinada iki hafta once gittik cok merak etmistm orayi gercekten cok guzeldi
Evet etlikteyim bir ara estergon kalesine gidin gözleme çay güzel olur başka şeylerde var yiyecek sonra karşıya şelale var üstü restoran yada biraz ilerisi Migros yanındaki Cafe güzeldir köprü gibi bir yer var suyun üstünde güzel biryer daha yazarım sen semt yaz bana yeter bu arada ankara kalesi unutma orada gramofon var tavsiye ederim ama başka yerleride var oralarada gidebilirsin gece konduları Cafe yapmışlar Ramazan'da akşam hamamönüne mutlaka gidinZonguldaktan geldik canim ikimzde
Gimatta calısiyoruz dediklerini birbir not aldim canim gezicem hepsini keciören aktepede oturuyoruz bugun once bi guzel evde temizlik yaptik snra ankamalle gittik :) sen etlikteydin dimi
Araba varsa panorama ve 365 gidin gop alışveriş merkezi hağğğğğ kızlar hepiniz bu yazdığım yere gidin Perşembe sıhhıye sosyete pazarı Çarşamba cuma Cumartesi ümitköy sosyete mutlaka gidin herşeyin ucuzunu oralardan alabilirsiniz ama genelde gidip değişik değişik malları bulmanız lazımZonguldaktan geldik canim ikimzde
Gimatta calısiyoruz dediklerini birbir not aldim canim gezicem hepsini keciören aktepede oturuyoruz bugun once bi guzel evde temizlik yaptik snra ankamalle gittik :) sen etlikteydin dimi
Hanımlar Günaydınn
yoksunuz![]()
günaydınn evet ya bu arkadaşlar kayboldu gitti hee siz halınıza bakabildinizmi
burdayız da bazen dışarı çıkıyoruz Dr falan gidiyorum ben yada yürüyüşgünaydınn evet ya bu arkadaşlar kayboldu gitti hee siz halınıza bakabildinizmi
Burda
burdayız da bazen dışarı çıkıyoruz Dr falan gidiyorum ben yada yürüyüş
y
Burda arabasız olmaz kesinlikleevet yürüyüş yapmak süper bişi ben işe başladığımdan aynı zamnda evlendiğmden buyana hareket edemez oldum yani önceki kadar edemiyorum memlekette yürüyerek bi çok yere gidebiliorduk ama burda araba şart hamlaştım iyice![]()
Cnm senin bol bol yürümen lazım hamile kadınlar bunu hep ihmal ederler bende ettim :)))) ama gerçekten büyük yanlış normal doğum yapacak kadınların doğumlarını kolaylaştırıyor hamile her kadınında vücudunun bozulmaması doğum sonrası sarkmaların az olmasına sebep oluyor hatta alınan kilolar verildikten sonrada hiç kalmıyor.Burda
burdayız da bazen dışarı çıkıyoruz Dr falan gidiyorum ben yada yürüyüş
y
Bak bunları hatırlat yarın konuşalımCnm senin bol bol yürümen lazım hamile kadınlar bunu hep ihmal ederler bende ettim :)))) ama gerçekten büyük yanlış normal doğum yapacak kadınların doğumlarını kolaylaştırıyor hamile her kadınında vücudunun bozulmaması doğum sonrası sarkmaların az olmasına sebep oluyor hatta alınan kilolar verildikten sonrada hiç kalmıyor.
Sende soracağım soruları akşamdan hazırla yarın donanımlı geliyorum ansiklopedi gibi bilgi topladım :))))Bak bunları hatırlat yarın konuşalım
Süper olacak kahvaltı valla eşim bile kal kahvaltına git öyle gel dediSende soracağım soruları akşamdan hazırla yarın donanımlı geliyorum ansiklopedi gibi bilgi topladım :))))