- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Ben hazırımSende soracağım soruları akşamdan hazırla yarın donanımlı geliyorum ansiklopedi gibi bilgi topladım :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hazırımSende soracağım soruları akşamdan hazırla yarın donanımlı geliyorum ansiklopedi gibi bilgi topladım :))))
10:30 da güvenparkta buluşuruzBen hazırım
Ok çıkmadan ara mutlaka10:30 da güvenparkta buluşuruz
Kızlar ben yola çıktım tubesle buluşuyoruz kahvaltı yapacaz kızılaydayız sonra görmedim duymadım demeyin geleni bekleriz
Kızlar ben yola çıktım tubesle buluşuyoruz kahvaltı yapacaz kızılaydayız sonra görmedim duymadım demeyin geleni bekleriz
herşey çok güzel gidiyorbuluştunuzmu kızlar nasıl gidiyor kahvaltı afiyet olsun bnde çok istedim ama çalışıyorum malesef yaaaaaaaaaaa işyerindeyim![]()
herşey çok güzel gidiyor
Teşekkür ederimsüpersiniz bayanlar bebiş çok tatlııı maşallah onaa
sizede afiyet olsun tekrar![]()
merhaba hanımlar bende eryamanda oturuyorum ve ankaraya gelin geldım.2 yasında bir kızım var bende sizlerle görüşmek isterim
Merhaba bende eryamandayım bizde buluşabiliriz göksu optimum yada uygun olan başka biryer. Eryamanın neresindesiniz acabaeryaman
Arkadaşlar gizlimelekle güZel bir kahvaltı yaptık.hoş sohbet güleryüz onu tanıdığıma çok memnun oldum.güzel bir arkadaşlığa adım atmış olduk[/QUOT çok güzel bir gün geçirdim ufaklık harikaydı bilgisiyle bana yardımcı olan yeni arkadaşıma çok teşekkürederim
Cnm gelseydin Asya ben ve gizlimelekle çok güzel zmn geçirdik tekrarları gelecekAnkaralı Tünaydiın.nasılsınızz
maşallah kahvaltı bebişle güzel olmuş tebrik ederim.
bizde yapalm
Cnm sen gel ondan sonra ne zmn müsait olursak tarihte belli olursa burdan bildiririz gelen gelir bekleriz bu arada sen ne zmn geliyorsun arayıp soracaktım burdan yazmak kısmetmişBiz bidaha kahvaltıya gîdecez sizlerde uygun olursanız gelirsiniz biz varız yine tubesle. Canım tubes sen benim geleceğim zamana göre ayarla istersen yada biz gideceğimiz zamanı yayınla asyamı öp mucuk mucuk
Sen gitmeden gelcem zaten ayın üçünde Dr randevum var arayacam seniCnm sen gel ondan sonra ne zmn müsait olursak tarihte belli olursa burdan bildiririz gelen gelir bekleriz bu arada sen ne zmn geliyorsun arayıp soracaktım burdan yazmak kısmetmiş