Ankara muhabbetine buyrun

kızlar dua edin de sevgilimle hiç ayrılmayalım evlenelim ben de Ankara gelini olayım :asigim:
Tekirdağ'dan Ankara'ya gelin gideyim :asigim:

kızlar dua edin de sevgilimle hiç ayrılmayalım evlenelim ben de Ankara gelini olayım :asigim:
Tekirdağ'dan Ankara'ya gelin gideyim :asigim:
Ahh canım benim....İnşallah her şey gönlünce OLSUN.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

goodmorningsleepwellvd3cw8.jpg

etme ya ben zaten dıyete gırdım ıkı gundur cook güzel görünüyorlar ya yarın aksam ıkı aıle mısafırkm gelıyo bana fıkır ver neler yapayım düşünmekten başımagrıdı yaaakaydirigubbakcemile5
bilmemki neden hoşlanırlar

243640973_67017270a4_o.jpg

haydi 5 çayına

ay bak gelırım hemşom ya aramızda 4 saat var nolcek bır koçuşta gelırımmm cook güzl görünüyorlar bak ben ayrın akşam yaptıklarımdan 1 yada 2 sinin tadın bakarım sıkı bır dıyet olmasada dıkkatlı olacam bundan sonra ayrıca yapamadgım birşey vardıonuda başardım çayı şekersiz içmek :lepi::lepi::lepi:

ay bak gelırım hemşom ya aramızda 4 saat var nolcek bır koçuşta gelırımmm cook güzl görünüyorlar bak ben ayrın akşam yaptıklarımdan 1 yada 2 sinin tadın bakarım sıkı bır dıyet olmasada dıkkatlı olacam bundan sonra ayrıca yapamadgım birşey vardıonuda başardım çayı şekersiz içmek :lepi::lepi::lepi:
valla iyi bişeyle başlamışın cayı şekersiz içmek co zor oluyo alışkın olmayanlar için benımde yapmama gerek bıraz gobek yaptım bı sıralar

X