ankara meme büyütme fiyatları

Bence hayır fiyatla ilgisi yok paranın çoğu hastaneye gidiyor sanırım hacettepe de Figen özgür çok iyi bir doktor 4500 civarı tutuyor özelde ameliyat yapanlar fazla istiyor ama devlette de iyi doktorlar var

Slm kızlar bende hacettepede haldun beyle görüştüm büyürçtme ameliyatı içim ama bende doğuştan göğüs kafesi bozukluğu var ameliyat sonrası ikiside eşit olmazsa diye çok korkuyorum benim durumumda olupda ameliyat olan varmı yardımcı olun lütfeeeennn

slm,
haldun bey çok iyi bi seçim olmuş cnm. süper bi doktordur. o zaten sana ne olur, ne olmaz, sonuç nasıl olur mutlaka anlatmıştır detaylı bi şekilde. daha da aklına takılan ne varsa sorabilirsin zaten ona çekinmeden. o yüzden rahat ol ve sadece doktoruna güven bence...

Haldun beyi uzun zamandır ataştırıyorum ama dediğim gibi göğüs kafesimde sıkıntı var haldun bey gel grslm dedi gidicem ama iki tane çocuğum var ve ameliyat ağrılarından çok korkuyorum sizin ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçti

Birde iki göğsüm arasında fark olursa çok üzülürüm o kadar sıkıntıyı boşuna çekmiş olurum bu durumu bilen araştıran ve yaptıran varsa yardım etsin lütfeenn benim için biraz araştırın ben bişey bulamadım kızlar

forumda geçen bu durumda olan birini görmüştüm sanırım. ameliyat olmuş iki göğsüne farklı cc'ler takılmış biri ultra high, biri high profildi hatta yanlış hatırlamıyorsam ama kimin olduğunu anımsayamıyorum, biraz forumda gezinmek gerek.

Çok gezindim ama bulamadım benim durumumda birinin olmasına sevindim ama şimdi nerden bulucağım onu çünkü çok istiyorum yaptırmayı umarım sorun olmaz tıpta neler çözülmediki bunumu yapamıycaklar diyorum ama ikisi arasında fark olursada çok üzülürüm

hmmm anladım, henüz görüşmediniz haldun beyle. görüştüğünde zaten aklındaki tüm sorular silinecektir ve rahatlayacaksın. görüştüğünüz zaman anlayacaksın ne demek istediğimi. göğüs kafesindeki sıkıntı dert değil cnm. farklı büyüklükteki implantlarla asimetri giderilir onu kafana takma. ameliyat sonrası ağrılar öyle dayanılmayacak ağrılar değil ama çocukların çok küçükse sıkıntı yaşarsın tabi eğer bakacak kimsen yoksa. ilk 3 hafta sıkıntı olur. öyle kucağına falan alamazsın yani. benim kolay geçti. ama annem yanımdaydı ve ben bekarım. öyle çocuk sıkıntım falan yok yani. sadece kendi sıkıntımla uğraştım ben :)

Benimde annem bakıcak çocuğumun birisi büyük biriside zaten yürüyor ama annem 2-3 gün bakabilir o da çalışıyo bilmiyorum hayırlısı inşallah sadece korkulaeım yüzünden bir türlü cesaretimi toplayıpda gidemedim

Merhaba,ben 2 ay önce Ferruh Bingül e göğüs büyütme ameliyatı oldum.fiyatlarda değişiklik varmıdır bilmiyorum ama ben yaptırırken yuvarlak 6000,damla 6500 dü.göğüs altı,koltuk altı arası fiyat farkı yok.bana koltukaltından 325 cc moderate plus yuvarlak mentor marka silikon takıldı.1.62 boyunda 53 kilo civarlarındayım.göğüs dokum yok denecek kadar azdı.doktorum vücuduna uygun,narin dursun diyorsan 300-biraz dolgunca olsun diyorsan 350 high profil olabilir demişti ama eşim yüksekliği daha az ve geniş olduğu için moderate plus ın daha doğal duracağını düşündü ve max 325 e izin verdizaten çok zor ikna ettiğim için bende onu kırmadım.ama sonucumdan gerçekten çok memnunum.tam istediğim gibi oldular.ne çok büyük,ne de küçük.75 c oldular.ameliyattan sonraki ilk 3-4 gün gerçekten çok zordu ama sonra çok rahatladım.şu an olsa hiç düşünmem yine yaptırırım.Ferruh beyi seçmemdeki sebep özellikle koltukaltında çok tecrübeli olması,çok eskiden yaptırmış memnun hastalarının olmasıydı.ilk ona gittim ve bana o kadar çok resim gösterdiki.şüphem kalmadı.başka bir doktorla görüşme gereği duymadım.sonucumdanda çok memnunum

kızlar merhaba bende cicikleri büyütmek istiyorum Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum fakat güncel fiyat bilgisi alan var mı doktorlardan bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?

Merhabaa, bende Ankara'da yaşıyorum, buradan okuduğum yorumlardan sonra Haldun beye ameliyat olmaya karar verdim. Yarın arayıp muayene için randevu almayı düşünüyorum. Yakın zamanda Haldun beye muayene veya ameliyat olan var mı?? Ameliyat tarihini ne kadar sonraya veriyor?

Canım en son nisana veriyordu şimdi ne zamana verir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…