-
- Konu Sahibi sweetcherypie
slm,Slm kızlar bende hacettepede haldun beyle görüştüm büyürçtme ameliyatı içim ama bende doğuştan göğüs kafesi bozukluğu var ameliyat sonrası ikiside eşit olmazsa diye çok korkuyorum benim durumumda olupda ameliyat olan varmı yardımcı olun lütfeeeennn
Haldun beyi uzun zamandır ataştırıyorum ama dediğim gibi göğüs kafesimde sıkıntı var haldun bey gel grslm dedi gidicem ama iki tane çocuğum var ve ameliyat ağrılarından çok korkuyorum sizin ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçtislm,
haldun bey çok iyi bi seçim olmuş cnm. süper bi doktordur. o zaten sana ne olur, ne olmaz, sonuç nasıl olur mutlaka anlatmıştır detaylı bi şekilde. daha da aklına takılan ne varsa sorabilirsin zaten ona çekinmeden. o yüzden rahat ol ve sadece doktoruna güven bence...
Çok gezindim ama bulamadım benim durumumda birinin olmasına sevindim ama şimdi nerden bulucağım onu çünkü çok istiyorum yaptırmayı umarım sorun olmaz tıpta neler çözülmediki bunumu yapamıycaklar diyorum ama ikisi arasında fark olursada çok üzülürümforumda geçen bu durumda olan birini görmüştüm sanırım. ameliyat olmuş iki göğsüne farklı cc'ler takılmış biri ultra high, biri high profildi hatta yanlış hatırlamıyorsam ama kimin olduğunu anımsayamıyorum, biraz forumda gezinmek gerek.
Evet cnm baktım çok teşekkürler dırumu benimle aynı merak ettimleri sordum umarım cevabı gelir yapılabiliyomuş demekki çok sevindim
rica ederim :) umarım senin de istediğin gibi olurEvet cnm baktım çok teşekkürler dırumu benimle aynı merak ettimleri sordum umarım cevabı gelir yapılabiliyomuş demekki çok sevindim
hmmm anladım, henüz görüşmediniz haldun beyle. görüştüğünde zaten aklındaki tüm sorular silinecektir ve rahatlayacaksın. görüştüğünüz zaman anlayacaksın ne demek istediğimi. göğüs kafesindeki sıkıntı dert değil cnm. farklı büyüklükteki implantlarla asimetri giderilir onu kafana takma. ameliyat sonrası ağrılar öyle dayanılmayacak ağrılar değil ama çocukların çok küçükse sıkıntı yaşarsın tabi eğer bakacak kimsen yoksa. ilk 3 hafta sıkıntı olur. öyle kucağına falan alamazsın yani. benim kolay geçti. ama annem yanımdaydı ve ben bekarım. öyle çocuk sıkıntım falan yok yani. sadece kendi sıkıntımla uğraştım ben :)Haldun beyi uzun zamandır ataştırıyorum ama dediğim gibi göğüs kafesimde sıkıntı var haldun bey gel grslm dedi gidicem ama iki tane çocuğum var ve ameliyat ağrılarından çok korkuyorum sizin ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçti
Benimde annem bakıcak çocuğumun birisi büyük biriside zaten yürüyor ama annem 2-3 gün bakabilir o da çalışıyo bilmiyorum hayırlısı inşallah sadece korkulaeım yüzünden bir türlü cesaretimi toplayıpda gidemedimhmmm anladım, henüz görüşmediniz haldun beyle. görüştüğünde zaten aklındaki tüm sorular silinecektir ve rahatlayacaksın. görüştüğünüz zaman anlayacaksın ne demek istediğimi. göğüs kafesindeki sıkıntı dert değil cnm. farklı büyüklükteki implantlarla asimetri giderilir onu kafana takma. ameliyat sonrası ağrılar öyle dayanılmayacak ağrılar değil ama çocukların çok küçükse sıkıntı yaşarsın tabi eğer bakacak kimsen yoksa. ilk 3 hafta sıkıntı olur. öyle kucağına falan alamazsın yani. benim kolay geçti. ama annem yanımdaydı ve ben bekarım. öyle çocuk sıkıntım falan yok yani. sadece kendi sıkıntımla uğraştım ben :)
Canım en son nisana veriyordu şimdi ne zamana verir bilmiyorum.Merhabaa, bende Ankara'da yaşıyorum, buradan okuduğum yorumlardan sonra Haldun beye ameliyat olmaya karar verdim. Yarın arayıp muayene için randevu almayı düşünüyorum. Yakın zamanda Haldun beye muayene veya ameliyat olan var mı?? Ameliyat tarihini ne kadar sonraya veriyor?
Teşekkür ederiimm yaza kalıcak o zaman benimCanım en son nisana veriyordu şimdi ne zamana verir bilmiyorum.