- 10 Temmuz 2015
- 376
- 332
-
- Konu Sahibi sweetcherypie
Cemalciğim iyi iş çıkarmış vallahi
Merhaba ameliyatı oldunuz mu sonuçları nasıl oldu bilgi verebilir misiniz?Merhabalar ben de nisan ayına gün aldim ankara yenimahalle devlet hastanesi tuba hanimdan hem mini karın germe hem protez olacak 4000 tl tutar toplamda dedi doktor güven verdi bana iki doğum arti 3.5 yıl emzirme var alt karinda gevseklik vé çatlaklar var meme eskiden de 75 ti emzirme sonucu iyice gevsedi zaten boyum 163 Kilo 55 insallah iyi olur
merhaba, fiyat yazmanızda bi yanlış yok hatta memnun oluruz :) ben de ankarada olmak istiyorum ama doktor araştırma aşamasındayımBende geçen ay göğüs büyütme ameliyatı oldum. Bu yaşıma kadar niye bekledim diye merak ediyorum açıkcası. Şu ana kadar hayatımda yaptığım en doğru 2. şey bu olsa gerek =) 1. şey tabiki erkek arkadaşım =)) neyse.. Ankara'da tunalı hilmi caddesinde dr oğuz kılıç yaptı operasyonu. Buradan fiyat yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama 5, 6 doktordan fiyat almıştım toplamda 3 doktorunda kliniğine gidip görüşmüştüm, fiyat sıralaması en ucuzun bir pahalısıydı bu ama doktorun samimiyeti ve bana verdiği güven nedeniyle oğuz beyi tercih ettim. Ankara'dan göğüs büyütme ameliyatı olmak isteyenler varsa tavsiye ederim bir gidip görüşürseniz bana hak vereceksiniz, hatta dua bile edersiniz =))
Ebruli hanım, bende bu yaz haccettepe Meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama 2016, yani bu yaz fiyatlarını nasıl öğrenebilirim ve hangi doktoru önerirsiniz, devlet mekanları için ameliyatın bazı masraflarını devlet karşılıyormu yoksa hepsini bizmi ödüyoruz,bu konularda bilginiz varmı yada nasıl öğrenebilirim, yardımcı olursanız sevinirim, Birde siz üç yıl kadar önce ameliyat olmuşsunuz galiba, şu andaki durumunuz nasıl memnunmusunuz.kızlar ankarada devlet hastanesi düşünenlere bi yardımı olur diye paylaşayım istedim.hacettepe ünv. prof dr figen özgür ve dr ömer ekine 1 ay önce ameliyat oldum.fiyattanda ilgidende gayet memnunum.ömer bey çok ilgili bir dr.göğüslerimin durumuda şimdilik çok iyi.düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
kızlar ankarada devlet hastanesi düşünenlere bi yardımı olur diye paylaşayım istedim.hacettepe ünv. prof dr figen özgür ve dr ömer ekine 1 ay önce ameliyat oldum.fiyattanda ilgidende gayet memnunum.ömer bey çok ilgili bir dr.göğüslerimin durumuda şimdilik çok iyi.düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Ömer ekin zorunlu hizmeti için Giresun da artık. Figen hanım da Prof diye biliyorum.Ebruli hanım, bende bu yaz haccettepe Meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama 2016, yani bu yaz fiyatlarını nasıl öğrenebilirim ve hangi doktoru önerirsiniz, devlet mekanları için ameliyatın bazı masraflarını devlet karşılıyormu yoksa hepsini bizmi ödüyoruz,bu konularda bilginiz varmı yada nasıl öğrenebilirim, yardımcı olursanız sevinirim, Birde siz üç yıl kadar önce ameliyat olmuşsunuz galiba, şu andaki durumunuz nasıl memnunmusunuz.
Teşekkürler, ama acaba daha ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlar varmı. Ben Dç.dr.Ercan Aslan dan é posta yoluyla bilgi aldım, kendisi Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde, protez dahil bütün mastafların 7000 TL.civarında tutacağını ve ameliyatı özel hastanede yapabileceğini söyledi. Ama bu fiyat beni aşıyor. Hem iyi doktor hem uygun fiyat arıyorum Ankarada. Olanlar bilgi verirseniz sevinirim
Öncelikle çok teşekkürler, ameliyatınızı koltuk altı kesisimi yoksa meme altı kesisimi oldunuz,Hangi marka ve şekilde protez kullanıldı, ve ameliyatınız hangi özel hastanede yapıldı,izleriniz ne durumda,ameliyat sonrası çok ağrınız oldumu ve şu an durumunuzdan memnunmusunuz.Ne çok soru sordum değilmi, ama cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürlerBen yeni yaptirdim sayilir Mayis ayinda Dr. Kubilay Ozdil yapti kesinlikle tavsiye ederim. Benim de özel hastanede hersey dahil meme diklestirme ve protezim ikisi birlikte 6500 TL yapti sende yanlizca protez var daha uygun olur sanirim fiyat al bence
Çok teşekkürler
Öncelikle çok teşekkürler, ameliyatınızı koltuk altı kesisimi yoksa meme altı kesisimi oldunuz,Hangi marka ve şekilde protez kullanıldı, ve ameliyatınız hangi özel hastanede yapıldı,izleriniz ne durumda,ameliyat sonrası çok ağrınız oldumu ve şu an durumunuzdan memnunmusunuz.Ne çok soru sordum değilmi, ama cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Merak ettim, ameliyatınızı olalı iki ay olmuş, hala ara ara kramplar girmesi normal bir durummu, doktorunuza sordunuzmu hiç.
Bu arada Kubilay özdilin sekreteriyle görüştüm, meme büyütme için, mentor marka protez,bütün masraflar dahil, koltukaltı, meme altı yada başı, ona doktor bakıp karar verecek dedi, 5500 TL.fiyat söyledi.
Bu arada Kubilay özdilin sekreteriyle görüştüm, meme büyütme için, mentor marka protez,bütün masraflar dahil, koltukaltı, meme altı yada başı, ona doktor bakıp karar verecek dedi, 5500 TL.fiyat söyledi.
Evet anladım, ama en çok merak ettiğim şey, göğüslerinin yeni şeklinden, büyüklüğünden, görüntüsünden memnunmusun, gerçekten güzel oldumu, doğal oldumu, süper diyebiliyormusun acaba, kendini mutlu hissediyormusun, yaptırıp pişmanlık duymaktan korkuyorum.tabi komplikasyonlardanda korkuyorum, bir dizi ameliyat geçirmek istemem, hem pahalı, hemde sağlığından olmakta var,bu konularda ne dersin.