ankara meme büyütme fiyatları

GHestetik ümitköyde dr. hikmet karayel ve dr gözde erten kılıç beraber çalşıtırıyorlar ben hikmet beye köroğlunda çalşıştığı dönemde ameliyat oldum aslında her yerde burun estetiği ameliatı yorumlarını gördük arkadaş burnunu ben meme büyütme yaptırdım fiyatlar aynıysa bir konuş o zmana bizimkiler çok uyguna oldu ve aşırı menun kaldık ben ümitköye kontrole gittim , isteyene detay buaradn yada özelşen yazarım devlette 4500 bence çok kat kat hoca asistan arayamam gazi 13 kat hacettepe şu felan diye ve paraya kıymayada fazla gerek yok özelller oldukça uygun zaten
bende uzun zamandır fiyat ve yer araştırıyorum buradan biraz detay atarmısın, her türlü kesi ile yapıyor mu, yuvarlak mı yoksa damla mı, benim için en önemli husulardan biri ilgi telefonu var mı sende yada aradığında nasıl ulaştın bunlar önemli benim için

bu yazıyı yazdıktan sonra dr hikmet karayel ismini googlede aratrım birçok başarılı ameşyatı var haberlerde, kopal el dike, çene protezi takma yada cilt tümürü gibi belliki iyi bir isim ama yinede estetikte cerrahi başarı kadar bu süreçteki yaklaşımda önemli buz dolbı uyada erişilmesi zor, sekreterimi ara bunları istemiyorum

ben yuvarlak meme protezi taktırdım meme dokum biraz vardı, ikili plan denilen yarı kas altı yarı kas üstü olan bir teknik kullanmış, heriki mememin ayrıl olurmu diye düşünüyordum ama istediğim gibi oldu, arkadaşım illa meme başı kesisi olsun diye beni ikna etmişti kendisi koltukaltı yada meme altından olabilir dedi, ameliyat günü meme başından vaazgeçtim ve mem altı kesisi ile protez kondu, sanırım 4cm kadar bşr kesi, uzun zamandır hayal ettğim memeye kavuşmuş oldum korkularım çok yersizdi. en çok korktuğum şeylerden bir tanesi ağrıydı en önemlisi araba kullanmamdı bana 10 gün kulanman zor olur demişti ama 3 günden sonra arabamın otomatk olmasından kolaylıkla araba kullandım, ağrı için sürekli orfin veren bir alet takıldı, ağrı arrtığında düğmeye basınca otomatik ilaç veriyordu ilaç bittiğinde ağrımda oldukça azaldı. fiyatlar konusunda çağ ve acıbadem hastanesinde ameliyat yapıyormuş eski yerinden ayrılmış,yeni klinik kurmuşlar

Bende yaptırmayı düşünüyorum artık karar verdim arkadaşlar burdaki yorumların her sayfasını okudum nerdeyse ömer bey ve zühtü beyle görüşme yapacağım ama bugün aradım ömer bey giresuna gitmiş çok üzüldüm ama vardır bi hayir baklm

10 ay bitti benim. ve ameliyat olduğumu unuttum bile :)

Zaten doktor evreleri tek tek anlattı. 1sene sonra hiç fark etmiceksin dedi. Ayh ben de öyle olabilecek miyim bilmiyorum! Dr aslında sadece mart nisanda var boşluk dedi. Ama ben bi iki günlük boşluk bırakmıştım yurtdışı seyehatim için dedi. Hemen orayı verdi. Yaklaşık bi ay sonra ameliyat olucam ve çok korkuyorum. Burdaki yorumlardan dolayı yaptırmaya karar vermiştim. Çünkü herkes çok cesaretlendirici şeyler söylüyo. Ama iş ciddiye binince bi korku bastırdı yani ne yalan söyleyimm! İlk 1aydan korkuyorum açıkçası.. Bide 10 gün sonra çalışmaya başlamak zorundayım falan.. Bakalım nasıl olucak.....

Zaten doktor evreleri tek tek anlattı. 1sene sonra hiç fark etmiceksin dedi. Ayh ben de öyle olabilecek miyim bilmiyorum! Dr aslında sadece mart nisanda var boşluk dedi. Ama ben bi iki günlük boşluk bırakmıştım yurtdışı seyehatim için dedi. Hemen orayı verdi. Yaklaşık bi ay sonra ameliyat olucam ve çok korkuyorum. Burdaki yorumlardan dolayı yaptırmaya karar vermiştim. Çünkü herkes çok cesaretlendirici şeyler söylüyo. Ama iş ciddiye binince bi korku bastırdı yani ne yalan söyleyimm! İlk 1aydan korkuyorum açıkçası.. Bide 10 gün sonra çalışmaya başlamak zorundayım falan.. Bakalım nasıl olucak.....
yaptırdığına pişman olmayacaksın emin ol benim sürecim çok zor geçmesine rağmen hiç pişman olmadım iyiki yaptırmışım hatta geç bile kalmışım

1 hafta önce Orhan Erbaş'a oldum, akay hastanesinde. ben de tanıdık tavsiyesiyle gittim kendisine. daha şekli falan oturmamasına rağmen memnunum.

Bende yarın volkan beyden randevu aldım bakalım.caelestis87 senin hangi yöntemle nereden yerleştirildi.bir türlü karae veremiyorum

Canım meme altında kaç cm kesi yerin göğüs katlantının altında değil mi. Çok geçmiş olsun .hayırlı olsun
teşekkür ederim :) evet tam oraya denk geliyor kaç cm olduğunu net bilmiyorum açıkçası henüz 1 kere dikiş yerini açık gördüm onda da içim elvermedi uzun uzun bakmaya :KK43:
ama kesi yerlerim ameliyata girmeden önce tahmin ettiğimden küçük, net hatırlamıyorum yine de 3 parmak falandır maksimum.

Merhabalar ben de nisan ayına gün aldim ankara yenimahalle devlet hastanesi tuba hanimdan hem mini karın germe hem protez olacak 4000 tl tutar toplamda dedi doktor güven verdi bana iki doğum arti 3.5 yıl emzirme var alt karinda gevseklik vé çatlaklar var meme eskiden de 75 ti emzirme sonucu iyice gevsedi zaten boyum 163 Kilo 55 insallah iyi olur

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de :) ben de uzun zamandır meme büyütme estetiği olmak istiyorum. çanakkalede yaşıyorum 23 yaşındayım 1.60 boy 52 kilodayım meme dokum yok denecek kadar az. :KK43: Çanakkalede estetik cerrahi bulmak konusunda büyük sıkıntı var küçük bir şehir olduğu için tek bir doktor var estetik cerrah olarak ona muayene oldum ve bana 325 cc damla protez kas altından senin için uygundur dedi ama öyle bi fiyat verdi ki bana açıkcası çok fazla geldi internetten de bulabildiğim kadar fiyat araştırması yaptım ama genelde 6000 en fazla 7000 tlye gördüm ama benim doktorum 8500 tl dedi. ben ç.kalede estetik cerrahta çok seçenek olmadığı için doktorun böyle yüksek bir fiyat verdiğini düşünüyorum yoksa yorumları da okuyorum ankarada 4500 tlye ameliyat olmuş arkadaşlar devlet hastanesinde. ben de o yüzden büyük şehirlerde ameliyat olmak istiyorum ankarada izmirde istanbulda fiyatlar nasıl bilen varsa yardımcı olursa sevinirim gerçekten meme estetiğine 8500 tl vermek fazla dimi yanlış mı düşünüyorum ?

X