ankara meme büyütme fiyatları

Merhaba canım ben geçen ağustos ayında Ankara da Kubilay Özdil é oldum ameliyatımı, benim göğüslerim hep küçüktü ama iki çocuktan sonra ve yaş ilerledikçe içi boşaldı ve göğüs uçları sarktı. göğüs dokum iyi olduğu için kas zarı altı 325 cc heigh profilli ve yuvarlak, mentor marka protez kullanıldı. ameliyat olduğum günün akşamı çıkıp evime gelebildim, hiç bir şekilde ağrım sızım olmadı. kubilay bey çok çok ilgili, alçak gönüllü bir doktor, istediğiniz her an ona ulaşabilirsiniz. bütün sorularınızı büyük bir sabırla cevaplar, sizi dinler. Fiyat konusunu bugün itibariyle en düşük 7.500 den başlıyor diye biliyorum, ama bu fiyat büyütme ameliyatı nın yanında göğüs dikleştirme ameliyatı da olursanız yükselir, bir de ameliyat olacağınız hastaneye göre de fiyat yükseliyor, Kubilay bey iki üç hastaneyle çalışıyor, o seçenekleri size sunacaktır. Ama tabii en doğru fiyat bilgisini doktorla görüşürseniz öğrenebilirsiniz,dolar yükseldikçe protez fiyatları da artıyor,firma da ürün fiyatlarını artıyor, hastaneler fiyatlarını artırabiliyor, onun için görüşün derim, zaten muayene ve görüşme ücretsiz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim. Bende esabil eker ile görüştüm geçen haftaiçi sanırım ona olucam ameliyatı. Dual plan yapalım dedi. Yuvarlak 350 cc takalım diyor. Kasaltı mı oksam uzun vadede sorun yaşamamak için diye düşünüyorum

Bende yuvarlak high profilin daha iyi olacağını düşünüyorum. Dual plan düşünüyorum . Senin nasıl oldu hangi yerleşim yapıldı fiyatı nedir memnunmusun. Kesi yeri neresi. Göğüs altı nı öneriyor çoğu doktor
Ben orta profil de olabilir diye düşünmüştüm doktorum yüksek önerdi diye öyle yaptık ama hala orta da olabilirmiş diyorum Kas altına koyuldu benim doğal olmasını istiyosan öyle tavsiye ederim. Ağrısı biraz fazla oluyo diğerlerine göre ama önemli olan ömür boyu seninle olucak görüntü. Kesi yeri göğüs altıydı. Meme ucunu ben istemedim. Koltukaltında da sinirlere zarar gelebiliyomuş kalıcı his kaybı olabiliyomuş ondan tercih etmedik

Ben orta profil de olabilir diye düşünmüştüm doktorum yüksek önerdi diye öyle yaptık ama hala orta da olabilirmiş diyorum Kas altına koyuldu benim doğal olmasını istiyosan öyle tavsiye ederim. Ağrısı biraz fazla oluyo diğerlerine göre ama önemli olan ömür boyu seninle olucak görüntü. Kesi yeri göğüs altıydı. Meme ucunu ben istemedim. Koltukaltında da sinirlere zarar gelebiliyomuş kalıcı his kaybı olabiliyomuş ondan tercih etmedik

Çok teşekkür ederim canım ben de doğal bir sonuç istiyorum . Bu cumartesi olucam büyük ihtimalle

Merhaba arkadaşlar Ayşe Barutçu ya ameliyat olan var mı aranızda? Silikon düşünüyorum. Dr arayışı içindeyim. Ankara da Bayan dr olması gerekiyor. Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

Meme buyutme yani protez ameliyatimi 10000 lira cok uygun yapmis ozellerde daha pahali diye biliyorum cunku

X