Merhaba canım ben geçen ağustos ayında Ankara da Kubilay Özdil é oldum ameliyatımı, benim göğüslerim hep küçüktü ama iki çocuktan sonra ve yaş ilerledikçe içi boşaldı ve göğüs uçları sarktı. göğüs dokum iyi olduğu için kas zarı altı 325 cc heigh profilli ve yuvarlak, mentor marka
protez kullanıldı. ameliyat olduğum günün akşamı çıkıp evime gelebildim, hiç bir şekilde ağrım sızım olmadı. kubilay bey çok çok ilgili, alçak gönüllü bir doktor, istediğiniz her an ona ulaşabilirsiniz. bütün sorularınızı büyük bir sabırla cevaplar, sizi dinler. Fiyat konusunu bugün itibariyle en düşük 7.500 den başlıyor diye biliyorum, ama bu fiyat büyütme ameliyatı nın yanında göğüs dikleştirme ameliyatı da olursanız yükselir, bir de ameliyat olacağınız hastaneye göre de fiyat yükseliyor, Kubilay bey iki üç hastaneyle çalışıyor, o seçenekleri size sunacaktır. Ama tabii en doğru fiyat bilgisini doktorla görüşürseniz öğrenebilirsiniz,dolar yükseldikçe protez fiyatları da artıyor,firma da ürün fiyatlarını artıyor, hastaneler fiyatlarını artırabiliyor, onun için görüşün derim, zaten muayene ve görüşme ücretsiz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.