ankara meme büyütme fiyatları

Canım yazında yanılmıyorsam haziran gibi falan yurt dışına gideceğini söylemişti ama sen yine de bi görüş istersen.
Yaaaa yıkıldım şu anda:KK61: acaba boş bi gün falan bulunabilir mi :KK43: bide şimdi ameliyat olduktan hemen sonra giderse de olmaz bi sorun olursa irtibata geçemem :KK61:

Merhabalar, ben de Haldun Bey'le görüştüm ve 2 Haziran'a ameliyatımı aldım. Damla protez kullanıcak ve sonuç 75-C olucakmış. Haldun Bey'in ismini burayı okuyarak sizden almıştım, gerçekten işini bilen birine benziyor, ayrıca ameliyat ve sonrasındaki acılar için korkularımı sizler sayesinde yendim, bu yüzden çok teşekkür ederim şimdiden :) benim birkaç sorum olacak göğüs büyütme operasyonu geçiren arkadaşlara. Yaptırdıktan sonra ayakta dik durduğunuzda nasıl duruyor? Bir de yattığınız zaman çok mu dik duruyor? Yani buraya bir doktor hiçbir şekilde doğal durmayacak yazmış, bu beni biraz korkuttu açıkçası, sizlerden öğrenmek istedim. Biraz enteresan sorular soruyorum biliyorum ama yakınımda yaptıran kimse olmadığı için nasıl duracağını tahmin edemiyorum, bildiğiniz gibi ünlüler de biraz abartıyorlar onlarınki iki büyük top gibi duruyor. :KK23: Çok uzun zamandır yazılanları takip ediyorum, ameliyat tarihimi alınca yazmaya karar verdim :) Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çook teşekkür ederim :))

kızlar ankarada devlet hastanesi düşünenlere bi yardımı olur diye paylaşayım istedim.hacettepe ünv. prof dr figen özgür ve dr ömer ekine 1 ay önce ameliyat oldum.fiyattanda ilgidende gayet memnunum.ömer bey çok ilgili bir dr.göğüslerimin durumuda şimdilik çok iyi.düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Canım bende bİ An önce olmak istiyorum 3 ay sonra düğünü var yanlız piyasa fiyatları çok yüksek malum düğün=masraf özelde msj nı bekliyorummmmmm

hanımlar merhaba, yeni üye oldum ve çok teşekkürler, sayenizde baya bilgilendim ve cesaretlendim. iki çocuk emzirdikten sonra, aynaya dahi bakmak istemiyorum. boyum 1,68, kilom 50. yaptırmayı çok istiyorum, eşim de destekliyor. ancak okuyabildiğim kadarıyla haldun beyin iletişim bilgilerini göremedim. acaba hangi hastanede çalışıyor yardımcı olabilir misiniz? ve iletişim bilgilerini rica etsem? şimdiden çok teşekkür ediyorum...

hanımlar merhaba, yeni üye oldum ve çok teşekkürler, sayenizde baya bilgilendim ve cesaretlendim. iki çocuk emzirdikten sonra, aynaya dahi bakmak istemiyorum. boyum 1,68, kilom 50. yaptırmayı çok istiyorum, eşim de destekliyor. ancak okuyabildiğim kadarıyla haldun beyin iletişim bilgilerini göremedim. acaba hangi hastanede çalışıyor yardımcı olabilir misiniz? ve iletişim bilgilerini rica etsem? şimdiden çok teşekkür ediyorum...
HACETTEPEDE nette yazıyor mailde atablrnz ama bazı arkdslar için ta ocak ayına gun verdiğini biliorum cok yogun oluomus sanırım

Evet ben Şubat ta gitmiştim Taaaa 2016 ocak ayına gün vermişti .hem yol olarak hemde zaman olarak uzun olmasından dolayı elemek zorunda kaldım .

arkadaşlar ben 25 haziranda Op. dr. Fatih Ökteme ameliyat oldum medicana hastanesinde 7000 TL ödedim..dr umdan çok memnunum..sorusu olanı cvplayabilirim..

Cemal AYTEMİZ'in hastasi olan bayanlar varmı bu forumda.. Her yere yazmaktan iflahım cortladı :KK12:

Artık bilen biri yazarsa sevirim...

Cemal AYTEMİZ'in hastasi olan bayanlar varmı bu forumda.. Her yere yazmaktan iflahım cortladı :KK12:

Artık bilen biri yazarsa sevirim...
Canım ben duymadım forumda. Ama burayı da ölçü olarak kabul etme . Çünkü ben de Dr um hakkında araştırma yaparken , 2,3 kişiye ulaşmıştım. Bu o Dr un çok az hastası olduğu anlamına gelmemeli. Ben şimdi ameliyat oldum, bu son 3 haftada 5 kere ofisine gittim. Her gittiğimde en az 2,3 meme büyütme hastasıyla tanıştım . Hastaları da öğleden sonra kontrol veya ilk görüşmeye çağırıyor.her gün 2 tane de sabah yapıyor. Oooooooo oooo, hoca sırayla bütün ankara nın memelerini yapmış demek ki:KK70: bu yüZden sadece foruma göre az hastası var. Aslında foruma üye olan 1,2 hastası var.yoksa, Dr un boş anı yok Wallahi.:KK70: tabi yine de buradan en az 1 ine ulaşırsan için rahat edecekmiş gibi geliyor :KK66: sen bu Dr un canlı sonucunu görüp beğendiysen ya da çok iyi yerden referans aldıysan için rahat olsun.yine de bol şans inşallah bulursun görüşeceğin birini . Bi de konu aç istersen , arada bir girip güncel tut konunu. Ben de ilk açtığımda haftalarca kimse yazmamıştı. :KK66:

Canım ben duymadım forumda. Ama burayı da ölçü olarak kabul etme . Çünkü ben de Dr um hakkında araştırma yaparken , 2,3 kişiye ulaşmıştım. Bu o Dr un çok az hastası olduğu anlamına gelmemeli. Ben şimdi ameliyat oldum, bu son 3 haftada 5 kere ofisine gittim. Her gittiğimde en az 2,3 meme büyütme hastasıyla tanıştım . Hastaları da öğleden sonra kontrol veya ilk görüşmeye çağırıyor.her gün 2 tane de sabah yapıyor. Oooooooo oooo, hoca sırayla bütün ankara nın memelerini yapmış demek ki:KK70: bu yüZden sadece foruma göre az hastası var. Aslında foruma üye olan 1,2 hastası var.yoksa, Dr un boş anı yok Wallahi.:KK70: tabi yine de buradan en az 1 ine ulaşırsan için rahat edecekmiş gibi geliyor :KK66: sen bu Dr un canlı sonucunu görüp beğendiysen ya da çok iyi yerden referans aldıysan için rahat olsun.yine de bol şans inşallah bulursun görüşeceğin birini . Bi de konu aç istersen , arada bir girip güncel tut konunu. Ben de ilk açtığımda haftalarca kimse yazmamıştı. :KK66:

Canım teşekkürler..

Kendisiyle görüştüm doktorum 83 yaşinda :110:

Hani bu yaşa gelip işin ehli olmayan doktor yoktur diye düşündüm. Tecrube ile orantılanıyor bilirsin.. Açıkcası daha çok bilgi sahibi olmayı bekliyordum fakat Cemal bey'e göğüslerini yaptıran kimse yok sanırsam..

Ha hiç tanıyan yok değil bir çok burun ameliyatı olmuş hastasi var forumda sonuçlarındanda gayet memnunlar okuduğum hasta yorumları kadarı ile.. Fakat gel gelelim ki göğüs ve burun ameliyatı birbirinden çok farklı operasyonlar.. Bilemiyorum.. Burnu yapan adam memeyide takar heralde :KK70:

Araştırmalara devam ediyorum şimdilik bi memeleneydim iiiydi :KK68::KK70::KK70:

Canım teşekkürler..

Kendisiyle görüştüm doktorum 83 yaşinda :110:

Hani bu yaşa gelip işin ehli olmayan doktor yoktur diye düşündüm. Tecrube ile orantılanıyor bilirsin.. Açıkcası daha çok bilgi sahibi olmayı bekliyordum fakat Cemal bey'e göğüslerini yaptıran kimse yok sanırsam..

Ha hiç tanıyan yok değil bir çok burun ameliyatı olmuş hastasi var forumda sonuçlarındanda gayet memnunlar okuduğum hasta yorumları kadarı ile.. Fakat gel gelelim ki göğüs ve burun ameliyatı birbirinden çok farklı operasyonlar.. Bilemiyorum.. Burnu yapan adam memeyide takar heralde :KK70:

Araştırmalara devam ediyorum şimdilik bi memeleneydim iiiydi :KK68::KK70::KK70:
83 mü ??? :KK35: ne desem şimdi bilemedim .

Cemalciğim çok dinç bir doktor ama :stop:
Gözlemledim kendisini muayene sırasında. Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum yaşı ve yapacağı operasyonla ilgili.. Bende internette biyografisine bakarken gördüm doğum tarihini, gözüm neyi pörtledi :KK70:
Muayenesine gittiğimde çok kaliteli mesleğine yıllarını vermiş gayet dinç ve işinin ehlî olduğu her yönünden belli olan bir doktor olduğunu gözlemledim. Bana bakma ben kılı kırk yararım içime sinmese buralarda sormam asla kendisini..

Cemalciğim çok dinç bir doktor ama :stop:
Gözlemledim kendisini muayene sırasında. Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum yaşı ve yapacağı operasyonla ilgili.. Bende internette biyografisine bakarken gördüm doğum tarihini, gözüm neyi pörtledi :KK70:
Muayenesine gittiğimde çok kaliteli mesleğine yıllarını vermiş gayet dinç ve işinin ehlî olduğu her yönünden belli olan bir doktor olduğunu gözlemledim. Bana bakma ben kılı kırk yararım içime sinmese buralarda sormam asla kendisini..
sen bu dr a mı oldun ameliyat 83 yaş ne demek ya adam babamın yaşı kadar dr luk yapmış ahahah o zamanlar estetik varmıymış vay beee

X