- Konu Sahibi sweetcherypie
Canım yazında yanılmıyorsam haziran gibi falan yurt dışına gideceğini söylemişti ama sen yine de bi görüş istersen.Teşekkür ederiimm yaza kalıcak o zaman benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yazında yanılmıyorsam haziran gibi falan yurt dışına gideceğini söylemişti ama sen yine de bi görüş istersen.Teşekkür ederiimm yaza kalıcak o zaman benim
Yaaaa yıkıldım şu anda acaba boş bi gün falan bulunabilir mi bide şimdi ameliyat olduktan hemen sonra giderse de olmaz bi sorun olursa irtibata geçememCanım yazında yanılmıyorsam haziran gibi falan yurt dışına gideceğini söylemişti ama sen yine de bi görüş istersen.
Canım bende bİ An önce olmak istiyorum 3 ay sonra düğünü var yanlız piyasa fiyatları çok yüksek malum düğün=masraf özelde msj nı bekliyorummmmmmkızlar ankarada devlet hastanesi düşünenlere bi yardımı olur diye paylaşayım istedim.hacettepe ünv. prof dr figen özgür ve dr ömer ekine 1 ay önce ameliyat oldum.fiyattanda ilgidende gayet memnunum.ömer bey çok ilgili bir dr.göğüslerimin durumuda şimdilik çok iyi.düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
HACETTEPEDE nette yazıyor mailde atablrnz ama bazı arkdslar için ta ocak ayına gun verdiğini biliorum cok yogun oluomus sanırımhanımlar merhaba, yeni üye oldum ve çok teşekkürler, sayenizde baya bilgilendim ve cesaretlendim. iki çocuk emzirdikten sonra, aynaya dahi bakmak istemiyorum. boyum 1,68, kilom 50. yaptırmayı çok istiyorum, eşim de destekliyor. ancak okuyabildiğim kadarıyla haldun beyin iletişim bilgilerini göremedim. acaba hangi hastanede çalışıyor yardımcı olabilir misiniz? ve iletişim bilgilerini rica etsem? şimdiden çok teşekkür ediyorum...
2013demi verdi bu fiyatı maşallah :)kızlar atilla kurtayla görüştüm. da 5500-6000 tl fiyat verdi off
Evet ben Şubat ta gitmiştim Taaaa 2016 ocak ayına gün vermişti .hem yol olarak hemde zaman olarak uzun olmasından dolayı elemek zorunda kaldım .hanımlar merhaba, yeni üye oldum ve çok teşekkürler, sayenizde baya bilgilendim ve cesaretlendim. iki çocuk emzirdikten sonra, aynaya dahi bakmak istemiyorum. boyum 1,68, kilom 50. yaptırmayı çok istiyorum, eşim de destekliyor. ancak okuyabildiğim kadarıyla haldun beyin iletişim bilgilerini göremedim. acaba hangi hastanede çalışıyor yardımcı olabilir misiniz? ve iletişim bilgilerini rica etsem? şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Canım Ömer ekin , Giresun'a atanmış uzmanlıktan sonra. O da gerçekten eli çok iyi bi Dr muş.Güncel fiyat bilgisi olanlar bilgilendirebilirler mi ( dr Figen ömer ekin dışında birşey konuşulmamış resmen)
Canım ben duymadım forumda. Ama burayı da ölçü olarak kabul etme . Çünkü ben de Dr um hakkında araştırma yaparken , 2,3 kişiye ulaşmıştım. Bu o Dr un çok az hastası olduğu anlamına gelmemeli. Ben şimdi ameliyat oldum, bu son 3 haftada 5 kere ofisine gittim. Her gittiğimde en az 2,3 meme büyütme hastasıyla tanıştım . Hastaları da öğleden sonra kontrol veya ilk görüşmeye çağırıyor.her gün 2 tane de sabah yapıyor. Oooooooo oooo, hoca sırayla bütün ankara nın memelerini yapmış demek ki bu yüZden sadece foruma göre az hastası var. Aslında foruma üye olan 1,2 hastası var.yoksa, Dr un boş anı yok Wallahi. tabi yine de buradan en az 1 ine ulaşırsan için rahat edecekmiş gibi geliyor sen bu Dr un canlı sonucunu görüp beğendiysen ya da çok iyi yerden referans aldıysan için rahat olsun.yine de bol şans inşallah bulursun görüşeceğin birini . Bi de konu aç istersen , arada bir girip güncel tut konunu. Ben de ilk açtığımda haftalarca kimse yazmamıştı.Cemal AYTEMİZ'in hastasi olan bayanlar varmı bu forumda.. Her yere yazmaktan iflahım cortladı
Artık bilen biri yazarsa sevirim...
Canım ben duymadım forumda. Ama burayı da ölçü olarak kabul etme . Çünkü ben de Dr um hakkında araştırma yaparken , 2,3 kişiye ulaşmıştım. Bu o Dr un çok az hastası olduğu anlamına gelmemeli. Ben şimdi ameliyat oldum, bu son 3 haftada 5 kere ofisine gittim. Her gittiğimde en az 2,3 meme büyütme hastasıyla tanıştım . Hastaları da öğleden sonra kontrol veya ilk görüşmeye çağırıyor.her gün 2 tane de sabah yapıyor. Oooooooo oooo, hoca sırayla bütün ankara nın memelerini yapmış demek ki bu yüZden sadece foruma göre az hastası var. Aslında foruma üye olan 1,2 hastası var.yoksa, Dr un boş anı yok Wallahi. tabi yine de buradan en az 1 ine ulaşırsan için rahat edecekmiş gibi geliyor sen bu Dr un canlı sonucunu görüp beğendiysen ya da çok iyi yerden referans aldıysan için rahat olsun.yine de bol şans inşallah bulursun görüşeceğin birini . Bi de konu aç istersen , arada bir girip güncel tut konunu. Ben de ilk açtığımda haftalarca kimse yazmamıştı.
83 mü ??? ne desem şimdi bilemedim .Canım teşekkürler..
Kendisiyle görüştüm doktorum 83 yaşinda
Hani bu yaşa gelip işin ehli olmayan doktor yoktur diye düşündüm. Tecrube ile orantılanıyor bilirsin.. Açıkcası daha çok bilgi sahibi olmayı bekliyordum fakat Cemal bey'e göğüslerini yaptıran kimse yok sanırsam..
Ha hiç tanıyan yok değil bir çok burun ameliyatı olmuş hastasi var forumda sonuçlarındanda gayet memnunlar okuduğum hasta yorumları kadarı ile.. Fakat gel gelelim ki göğüs ve burun ameliyatı birbirinden çok farklı operasyonlar.. Bilemiyorum.. Burnu yapan adam memeyide takar heralde
Araştırmalara devam ediyorum şimdilik bi memeleneydim iiiydi
sen bu dr a mı oldun ameliyat 83 yaş ne demek ya adam babamın yaşı kadar dr luk yapmış ahahah o zamanlar estetik varmıymış vay beeeCemalciğim çok dinç bir doktor ama
Gözlemledim kendisini muayene sırasında. Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum yaşı ve yapacağı operasyonla ilgili.. Bende internette biyografisine bakarken gördüm doğum tarihini, gözüm neyi pörtledi
Muayenesine gittiğimde çok kaliteli mesleğine yıllarını vermiş gayet dinç ve işinin ehlî olduğu her yönünden belli olan bir doktor olduğunu gözlemledim. Bana bakma ben kılı kırk yararım içime sinmese buralarda sormam asla kendisini..
Cemalciğim iyi iş çıkarmış vallahisen bu dr a mı oldun ameliyat 83 yaş ne demek ya adam babamın yaşı kadar dr luk yapmış ahahah o zamanlar estetik varmıymış vay beee
dedem yaşasa onunla kıyaslardım ahaha ben o yaşa gelsem bırak neşteri tutmayı çişimi tutamamCemalciğim iyi iş çıkarmış vallahi