- 11 Ekim 2014
- 3
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi sweetcherypie
-
ben uzun süre fiyat araştırdım nettekiler tutan var tutmayan var son tarihli yazılara bakın protezler hep ithal dolara zam proteze zam demekkızlar atilla kurtayla görüştüm. da 5500-6000 tl fiyat verdi off
bende uzun zamandır fiyat ve yer araştırıyorum buradan biraz detay atarmısın, her türlü kesi ile yapıyor mu, yuvarlak mı yoksa damla mı, benim için en önemli husulardan biri ilgi telefonu var mı sende yada aradığında nasıl ulaştın bunlar önemli benim içinGHestetik ümitköyde dr. hikmet karayel ve dr gözde erten kılıç beraber çalşıtırıyorlar ben hikmet beye köroğlunda çalşıştığı dönemde ameliyat oldum aslında her yerde burun estetiği ameliatı yorumlarını gördük arkadaş burnunu ben meme büyütme yaptırdım fiyatlar aynıysa bir konuş o zmana bizimkiler çok uyguna oldu ve aşırı menun kaldık ben ümitköye kontrole gittim , isteyene detay buaradn yada özelşen yazarım devlette 4500 bence çok kat kat hoca asistan arayamam gazi 13 kat hacettepe şu felan diye ve paraya kıymayada fazla gerek yok özelller oldukça uygun zaten
Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Süper doktor seçimiDr Haldun Kamburoğlu ile görüştüm. Çok ilgili bir doktor. Tavsiye ederim. Ocakta ameliyat olacağım. Güncel fiyatlar 5500
Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Süper doktor seçimi
10 ay bitti benim. ve ameliyat olduğumu unuttum bile :)Sizin ne kadar zaman oldu yaptıralı?
10 ay bitti benim. ve ameliyat olduğumu unuttum bile :)
yaptırdığına pişman olmayacaksın emin ol benim sürecim çok zor geçmesine rağmen hiç pişman olmadım iyiki yaptırmışım hatta geç bile kalmışımZaten doktor evreleri tek tek anlattı. 1sene sonra hiç fark etmiceksin dedi. Ayh ben de öyle olabilecek miyim bilmiyorum! Dr aslında sadece mart nisanda var boşluk dedi. Ama ben bi iki günlük boşluk bırakmıştım yurtdışı seyehatim için dedi. Hemen orayı verdi. Yaklaşık bi ay sonra ameliyat olucam ve çok korkuyorum. Burdaki yorumlardan dolayı yaptırmaya karar vermiştim. Çünkü herkes çok cesaretlendirici şeyler söylüyo. Ama iş ciddiye binince bi korku bastırdı yani ne yalan söyleyimm! İlk 1aydan korkuyorum açıkçası.. Bide 10 gün sonra çalışmaya başlamak zorundayım falan.. Bakalım nasıl olucak.....
kas altı meme altından 325 cc yerleştirdi. birkaç doktorla görüş en çok içine sinene olursun zaten :)Bende yarın volkan beyden randevu aldım bakalım.caelestis87 senin hangi yöntemle nereden yerleştirildi.bir türlü karae veremiyorum
teşekkür ederim :) evet tam oraya denk geliyor kaç cm olduğunu net bilmiyorum açıkçası henüz 1 kere dikiş yerini açık gördüm onda da içim elvermedi uzun uzun bakmayaCanım meme altında kaç cm kesi yerin göğüs katlantının altında değil mi. Çok geçmiş olsun .hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?