ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız
Kesinlikle Ahmet Süha Özer e gidebilirsin bende çok korkuyorum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı şuan bebeğim 5 aylık mutlaka tanışmalisin aynı zamanda psikolok gibi

merhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız

Ebru Aslan Patlakoğlu'nu tavsiye ederim. Çok ilgili bir doktor. Hepsi öyledir tabi, herkese göre değişkenlikte gösterir..

Bence sen önerileri değerlendirebilmek için her ay farklı hocadan randevu al. Hangi hocada rahat, kendini güvende hissediyorsan ona devam edersin...

Sonuçta senin kararın..
Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

Ebru Aslan Patlakoğlu'nu tavsiye ederim. Çok ilgili bir doktor. Hepsi öyledir tabi, herkese göre değişkenlikte gösterir..

Bence sen önerileri değerlendirebilmek için her ay farklı hocadan randevu al. Hangi hocada rahat, kendini güvende hissediyorsan ona devam edersin...

Sonuçta senin kararın..

Sonuçta senin kararın..

Canım devlette yap onları çok masraflı olur öyle yada tamamlayici sağlık sigortası yap yoksa basedemezsin

merhaba doğum yaptınız mı? ebru aslan hangi hastanede? ben de medical park ahmet bey ile koru hastanesi ümit hoca arasında tereddütte kaldım. ümit hocadan siz neden memnun kalmadınız?

Maddi yönden zorlamazsa Şükran Çakmak tavsiye ederim 4000-5000 civarı demişlerdi bana. Maddiyönden zor olacak diye gitmedim çok araştırmıştım olumsuz birtek yorum okumadım. Güzin Başçı, Ümmügülsüm Soytürk Koç ta araştırdığım doktorlardandı. Doğum sigortası yaptırdığım için onlara gidemedim.

merhaba doğum yaptınız mı? ebru aslan hangi hastanede? ben de medical park ahmet bey ile koru hastanesi ümit hoca arasında tereddütte kaldım. ümit hocadan siz neden memnun kalmadınız?
Hayır yapmadım daha. 30. haftamdayım...
Ebru Aslan Medikal Park Batıkent'te. Ümit hocanın ilgisinden memnundum evet çok ilgili ve tecrübeli bir doktor. Ama ben çok yoğun çalışan birine kendimi emanet etmek istemedim. Kendisi akşama kadar neredeyse 50 hastaya baktığını söylüyor.(Aynı zamanda ücretler hakkında bilgi veren bayan da hocanın yoğunluğundan bahsediyor) Ve yorgunluğu yüz ifadesine yansıyor. Açıkçası muayenesine 300 tl verip randevulu gittiğim halde yarım saat belki 45 dk bekletilmek de bana saçma geliyor...
Hamilelikte biraz daha ilgi bekliyor insan evet ama bunun -bekletilmenin vs...- ilgiyle pek alakası yok.
Bütün doktorlar tecrübeli sonuçta stajyer değiller...
Sizinle daha iyi hangi dr ilgileniyor sizin doktordan beklentileriniz neler bence ona göre seçiminizi yapın...
Ebru Hoca benim beklentilerimi karşıladı. Umarım sizde kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir doktor bulursunuz...
Sevgiler...

Kesinlikle Ahmet Süha Özer e gidebilirsin bende çok korkuyorum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı şuan bebeğim 5 aylık mutlaka tanışmalisin aynı zamanda psikolok gibi
Merhaba,
doğum planı yaptınız mı? Ve bu plan hakkında hocanız size öneride bulundu mu?

Bende Ebru hanıma gitmediğime pişman oldum. Pınar hanım yaptırdı doğumumu ama kendisi hastanede olmasına rağmen zor yetişti doğumuma. Yoğun doktor seçmek pek akıllıca değil!

Bende Ebru hanıma gitmediğime pişman oldum. Pınar hanım yaptırdı doğumumu ama kendisi hastanede olmasına rağmen zor yetişti doğumuma. Yoğun doktor seçmek pek akıllıca değil!
ilgilenmedimi peki sıkıntı neydi korktum şimdi bende doğum yapacağım az kaldı pınar hanıma gidiyorum. normal doğummu yaptınız azcık aydınlatırmısınız ?

ilgilenmedimi peki sıkıntı neydi korktum şimdi bende doğum yapacağım az kaldı pınar hanıma gidiyorum. normal doğummu yaptınız azcık aydınlatırmısınız ?

Bende pınar hanımla dogum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım baştan beri kendisine gittim dogum yapacağım zaman da yatis yapmamı kendisi istedi normal dogum olacaktı ama açılma olmadığı için sezaryen oldu... ve pınar hanım dogum zamanında bile beni sakinlestirdi inanılmaz iyi bi doktor ikinci kez bebek düşünürsek ondan başkasına gitmem

çoook teşekkür ederm rahatladım :) benimde normal görünüyor ama tabi Allah bilir şehir değiştirdiğim için 29. haftada başladım Pınar hanıma memnunum ama ister istemez kprkuyordum rahatladım cok teşkkürler tekrardan

İlgili bir doktor Pınar hanım ama çok yoğun. Benim 2. doğum olduğu için çok hızlı geldi bebek. Doğumhaneye gittiğimde birkaç ıkınmada geldi neredeyse doktor gelmeden ebeler doğurtacaktı. Yani sancıyı çektiğim için beklemek sıkıntı oldu. Ebe ıkınma diyor ama sancı anında mecbur ıkınıyorsun doktor koşa koşa gelmiş eşim söyledi. Doğumun hızlı olmasından dolayı sıkıntı yaşadım ben.

doğum yapan arkadaşlar hastanenin ne gibi hizmetleri var..bende medicalde bakılıyorum ama doğumda neyle karşılaşcam bilmiyorum..bebeği giydirme vs karşılıyorlar mı? odaları nasıl?

emin misin canım 3380 dediklerine..bana 3800 dediler ve tüm doktorlarda aynı ücret dediler..aylin hanıma giden arkadşlar varsa fiyat konusunda bilgileri var mı acaba ben mi yanlış anladım..

Sadece doğum paketi 2950. Yeni doğum yaptım hiçbir ek ücret ödemedim. Yüzde 15'e kadar olan kısmını da vergi dilimiyle geri alıyorsunyz. 2500'e geliyor yaklaşık.
canım bu vergi dilimiyle geri alma olayı nasıl oluyor..ödemeyi yapıp sonra geri gidip vergi dilimini geri mi istiyoruz..bir belge felan veriyor muyuz?

birde aylin hanıma giden arkadaşlar doğum sigortası yaptırabiliyor muyuz? aylin hanımda sigorta geçerli değil gibi bişi duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…