-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.901
Kesinlikle Ahmet Süha Özer e gidebilirsin bende çok korkuyorum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı şuan bebeğim 5 aylık mutlaka tanışmalisin aynı zamanda psikolok gibimerhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız
merhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız
merhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız
Canım devlette yap onları çok masraflı olur öyle yada tamamlayici sağlık sigortası yap yoksa basedemezsinMerhaba ben geçen gün medical parka hamile kalmadan önce , hamile kalmama engel bir durum var mı öğrenmek için gittim. Doktorum simir testi yaptı, 4 tüp kan verdim.90 tl muayene ücreti + tahliller için 423 TL ödedim. Adet olduğum zaman da hormon testi yapılacak ve onun içinde yine 200-300 civarı bi ücret ödemesi olabilir.Ücretler normal mi, benim gibi bu testleri yaptıran var mı? Hormon testini devlet hastahanesinde mi yaptırsam acaba?
merhaba doğum yaptınız mı? ebru aslan hangi hastanede? ben de medical park ahmet bey ile koru hastanesi ümit hoca arasında tereddütte kaldım. ümit hocadan siz neden memnun kalmadınız?12 haftalık hamileyim. Koru hastanesi Ümit hoca; Medikal park Ankara'daki Saime hoca, Baran hoca, Pınar hocaya muayene olup sonunda Ebru Aslan Patlakoğlu'na gitmeye karar verdim. Ve çok memnunum. Her gittiğimde güler yüzlü karşılaması, hemen ultrasona alması,uzun uzun incelemesi sonra sohbet şeklinde geçen karşılıklı konuşmamız vs çok ilgili bir doktor. Ayrıca saatlerce sıra beklemek zorunda da değilim.
Türk nippon 4500 tl sigorta ile anlaştım.
Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler hemen gelir inş
Maddi yönden zorlamazsa Şükran Çakmak tavsiye ederim 4000-5000 civarı demişlerdi bana. Maddiyönden zor olacak diye gitmedim çok araştırmıştım olumsuz birtek yorum okumadım. Güzin Başçı, Ümmügülsüm Soytürk Koç ta araştırdığım doktorlardandı. Doğum sigortası yaptırdığım için onlara gidemedim.merhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız
Hayır yapmadım daha. 30. haftamdayım...merhaba doğum yaptınız mı? ebru aslan hangi hastanede? ben de medical park ahmet bey ile koru hastanesi ümit hoca arasında tereddütte kaldım. ümit hocadan siz neden memnun kalmadınız?
Merhaba,Kesinlikle Ahmet Süha Özer e gidebilirsin bende çok korkuyorum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı şuan bebeğim 5 aylık mutlaka tanışmalisin aynı zamanda psikolok gibi
Merhaba,Pınar telli kesinlikle tavsiye ederim
Bende Ebru hanıma gitmediğime pişman oldum. Pınar hanım yaptırdı doğumumu ama kendisi hastanede olmasına rağmen zor yetişti doğumuma. Yoğun doktor seçmek pek akıllıca değil!Hayır yapmadım daha. 30. haftamdayım...
Ebru Aslan Medikal Park Batıkent'te. Ümit hocanın ilgisinden memnundum evet çok ilgili ve tecrübeli bir doktor. Ama ben çok yoğun çalışan birine kendimi emanet etmek istemedim. Kendisi akşama kadar neredeyse 50 hastaya baktığını söylüyor.(Aynı zamanda ücretler hakkında bilgi veren bayan da hocanın yoğunluğundan bahsediyor) Ve yorgunluğu yüz ifadesine yansıyor. Açıkçası muayenesine 300 tl verip randevulu gittiğim halde yarım saat belki 45 dk bekletilmek de bana saçma geliyor...
Hamilelikte biraz daha ilgi bekliyor insan evet ama bunun -bekletilmenin vs...- ilgiyle pek alakası yok.
Bütün doktorlar tecrübeli sonuçta stajyer değiller...
Sizinle daha iyi hangi dr ilgileniyor sizin doktordan beklentileriniz neler bence ona göre seçiminizi yapın...
Ebru Hoca benim beklentilerimi karşıladı. Umarım sizde kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir doktor bulursunuz...
Sevgiler...
ilgilenmedimi peki sıkıntı neydiBende Ebru hanıma gitmediğime pişman oldum. Pınar hanım yaptırdı doğumumu ama kendisi hastanede olmasına rağmen zor yetişti doğumuma. Yoğun doktor seçmek pek akıllıca değil!
Hayır bir plan yapmadım çünkü benim erken doğum oldu bebeğim ters dönmediği içinde sezeryan olduMerhaba,
doğum planı yaptınız mı? Ve bu plan hakkında hocanız size öneride bulundu mu?
Merhaba,
doğum planı yaptınız mı? Ve bu plan hakkında hocanız size öneride bulundu mu?
ilgilenmedimi peki sıkıntı neydikorktum şimdi bende doğum yapacağım az kaldı pınar hanıma gidiyorum. normal doğummu yaptınız azcık aydınlatırmısınız ?
çoook teşekkür ederm rahatladım :) benimde normal görünüyor ama tabi Allah bilir şehir değiştirdiğim için 29. haftada başladım Pınar hanıma memnunum ama ister istemez kprkuyordum rahatladım cok teşkkürler tekrardanBende pınar hanımla dogum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım baştan beri kendisine gittim dogum yapacağım zaman da yatis yapmamı kendisi istedi normal dogum olacaktı ama açılma olmadığı için sezaryen oldu... ve pınar hanım dogum zamanında bile beni sakinlestirdi inanılmaz iyi bi doktor ikinci kez bebek düşünürsek ondan başkasına gitmem
İlgili bir doktor Pınar hanım ama çok yoğun. Benim 2. doğum olduğu için çok hızlı geldi bebek. Doğumhaneye gittiğimde birkaç ıkınmada geldi neredeyse doktor gelmeden ebeler doğurtacaktı. Yani sancıyı çektiğim için beklemek sıkıntı oldu. Ebe ıkınma diyor ama sancı anında mecbur ıkınıyorsun doktor koşa koşa gelmiş eşim söyledi. Doğumun hızlı olmasından dolayı sıkıntı yaşadım ben.ilgilenmedimi peki sıkıntı neydikorktum şimdi bende doğum yapacağım az kaldı pınar hanıma gidiyorum. normal doğummu yaptınız azcık aydınlatırmısınız ?
emin misin canım 3380 dediklerine..bana 3800 dediler ve tüm doktorlarda aynı ücret dediler..aylin hanıma giden arkadşlar varsa fiyat konusunda bilgileri var mı acaba ben mi yanlış anladım..Bana daha bugün sabah 3380tl doğum ücreti dediler.bununla birlikte her muayenede 115tl muayene ücreti (Pınar hanım için söylüyorum diğerlerini bilemem) bir de istenilen tetkiklere fark ödeyeceksiniz dediler.hastane ile görüşün isterseniz.
canım bu vergi dilimiyle geri alma olayı nasıl oluyor..ödemeyi yapıp sonra geri gidip vergi dilimini geri mi istiyoruz..bir belge felan veriyor muyuz?Sadece doğum paketi 2950. Yeni doğum yaptım hiçbir ek ücret ödemedim. Yüzde 15'e kadar olan kısmını da vergi dilimiyle geri alıyorsunyz. 2500'e geliyor yaklaşık.