ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Mrb aranıza yeni katılıyorum deneyimlerinize ihtiyacım war 30 haftalık hamileyim medıcalparkta doğum yapmayı düşünüyrm.doğum sigortasıyla ilgili sıkıntı yaşayan oldumu ne zaman yaptırmalıyım.şimdi yada sonra yaptırmamın ne gibi dezavantajları olur bilgisi olan warsa benide bilgilendirirmisiniz
Ben 10. Haftada yaptırdım ama sonra nasıl oluyor bilmiyorum

34
Mrb aranıza yeni katılıyorum deneyimlerinize ihtiyacım war 30 haftalık hamileyim medıcalparkta doğum yapmayı düşünüyrm.doğum sigortasıyla ilgili sıkıntı yaşayan oldumu ne zaman yaptırmalıyım.şimdi yada sonra yaptırmamın ne gibi dezavantajları olur bilgisi olan warsa benide bilgilendirirmisiniz[/QUOTE
34. haftada yaptırdım. Önce veya sonra farketmez. Dezavantajı veya avantajı yok. Sadece doğum için olanı yaptırabilirsin muayeneleri kapsamaz.

Mrb aranıza yeni katılıyorum deneyimlerinize ihtiyacım war 30 haftalık hamileyim medıcalparkta doğum yapmayı düşünüyrm.doğum sigortasıyla ilgili sıkıntı yaşayan oldumu ne zaman yaptırmalıyım.şimdi yada sonra yaptırmamın ne gibi dezavantajları olur bilgisi olan warsa benide bilgilendirirmisiniz
Canim hemen yaptirabilirsin ama tahlillerin çoğunluğu bittigi için sadece doğum poliçesi yapmalisin bende 28. haftada yapmıştım herşeyi sigorta karşılıyor + bebeğinin doğumundan itibaren tüm tetkiklerinide 28 gün sigortan karşılıyor çocuk Dr olarak kesinlikle engin hocayı tavsiye ederim bizim bebeğimiz 5 aylık oldu darısı sana inş.

Bu arada sigorta imc tss den yada halk sigortadan yapabilirsin ama muayne ücretleri hakkında bilgi almalisin çünkü imc Türk nippon %20 indirim yapıyor ben 135 tl yerine 114 tl odeme yapıyordum tahlillerimi de devlette yapmıştım Dr.um kabul ediyordu ayrıntıları kaçırma derim

Bu arada sigorta imc tss den yada halk sigortadan yapabilirsin ama muayne ücretleri hakkında bilgi almalisin çünkü imc Türk nippon %20 indirim yapıyor ben 135 tl yerine 114 tl odeme yapıyordum tahlillerimi de devlette yapmıştım Dr.um kabul ediyordu ayrıntıları kaçırma derim
Sadece doğum poliçesi yaptırıcm bnde 31 haftalık olduk zaten pek bişey kalmadı:)ımc yele görüştüm bnde 2950 fiyat werdi onj yaptırcm muhtemelen

merhabalar, 24 haftalık gebeyim dogumdan korkuyorum haliyle iyi bir doktor olmasını istiyorum doktor tavsiyeniz mutlaka vardır bana yardımcı olsanız :KK43:

Merhaba ben geçen gün medical parka hamile kalmadan önce , hamile kalmama engel bir durum var mı öğrenmek için gittim. Doktorum simir testi yaptı, 4 tüp kan verdim.90 tl muayene ücreti + tahliller için 423 TL ödedim. Adet olduğum zaman da hormon testi yapılacak ve onun içinde yine 200-300 civarı bi ücret ödemesi olabilir.Ücretler normal mi, benim gibi bu testleri yaptıran var mı? Hormon testini devlet hastahanesinde mi yaptırsam acaba?

Bayanlar geçen hafta ben de medical parkta doğumu yaptım. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım. Türk nippondan. 4500 TL. Öğretmenim ben. Merak ediyorum bu paranın ne kadarlık kısmını devlet iade ediyor ve bu işlemler nasıl oluyor? Bilen birisi beni aydınlatırsa sevinitim
hastaneden memnun kaldınız mı ve doğumdan? normal mi sezaryen mi oldu? ben de sigorta yaptırmayı düşünüyorum. araştırma içerisindeyim.

ben de sigorta yaptırmayı düşünüyorum. bilgi verir misiniz acaba? hangi doktora gidiyorsunuz? memnun musunuz hastaneden?
Ben hastaneden ve doktorundan çok memnundum herşeyiyle güzel bi hastane sigorta içinde numara verebilirim size... 4500 tl ödedik muayne ücretleri tahlil ücretleri dogum ücreti yatis ücreti dahil olarak

Ben hastaneden ve doktorundan çok memnundum herşeyiyle güzel bi hastane sigorta içinde numara verebilirim size... 4500 tl ödedik muayne ücretleri tahlil ücretleri dogum ücreti yatis ücreti dahil olarak
az önce halk sigorta yapan biriyle konuştum. 4900 dedi. bir kısmı iade olacakmış. 4100 e geliyor dedi. siz de numara verirseniz bir de o kişiyle konuşurum. ahmet bey i önerdi bir de. sizin doktorunuz kimdi? her muayene de ek olarak 12 tl ödediniz mi?

az önce halk sigorta yapan biriyle konuştum. 4900 dedi. bir kısmı iade olacakmış. 4100 e geliyor dedi. siz de numara verirseniz bir de o kişiyle konuşurum. ahmet bey i önerdi bir de. sizin doktorunuz kimdi? her muayene de ek olarak 12 tl ödediniz mi?
Evet ödedim ben pınar hanıma gidiyordum 4500 tl ödedim %15 i maaşa iade oluyor zaten ben türk nippon sigortaya yaptırdım 20 gün önce de dogumumu yaptım normal dogum istedik doktorum da normal istedi zaten ama son anda acilmam olmadığı ve kanamam arttığı için acil sezeryana aldılar bebeği tehlikeye atmamak için doktoruma görmenizi tavsiye ederim güler yüzlü ilgili bi doktor +90 546 877 2407 burçak hanım sigorta için

Evet ödedim ben pınar hanıma gidiyordum 4500 tl ödedim %15 i maaşa iade oluyor zaten ben türk nippon sigortaya yaptırdım 20 gün önce de dogumumu yaptım normal dogum istedik doktorum da normal istedi zaten ama son anda acilmam olmadığı ve kanamam arttığı için acil sezeryana aldılar bebeği tehlikeye atmamak için doktoruma görmenizi tavsiye ederim güler yüzlü ilgili bi doktor +90 546 877 2407 burçak hanım sigorta için
teşekkür ederim. doğum koçu var mı peki? o an sizi rahatlatacak psikolojik destek sağlayacak biri?

teşekkür ederim. doğum koçu var mı peki? o an sizi rahatlatacak psikolojik destek sağlayacak biri?
Onu bilmiyorum ama beni sakinlestiren doğuma beni hazirlarlatken ben korkuyordum elimi tutup sakinlestiren kendi doktorum du ve bu dahha iyi geldi bana zaten o an sadece doktorunuza guveniyorsunyz dogum koçu aklınıza bile gelmez

Onu bilmiyorum ama beni sakinlestiren doğuma beni hazirlarlatken ben korkuyordum elimi tutup sakinlestiren kendi doktorum du ve bu dahha iyi geldi bana zaten o an sadece doktorunuza guveniyorsunyz dogum koçu aklınıza bile gelmez
çok soru sordum ama sıkıldım bu araştırma sürecinden kusura bakmayın. cevaplarınız için teşekkür ederim. son bir sorum var. saat kaç olursa olsun doktorunuz geliyor mu?

çok soru sordum ama sıkıldım bu araştırma sürecinden kusura bakmayın. cevaplarınız için teşekkür ederim. son bir sorum var. saat kaç olursa olsun doktorunuz geliyor mu?
Sigorta yaptirirsaniz geliyor ama onun dışında haftasonu yada mesai saati dışında kendi doktorunuuz isterseniz artı 500 tl ödüyorsunuz ben sabah gittim kanamam olduğu için ogün yarım gün çalışıyordu doktorum ama benim dogumumu bekledi gitmedi 4 te dogum yaptım

Sigorta yaptirirsaniz geliyor ama onun dışında haftasonu yada mesai saati dışında kendi doktorunuuz isterseniz artı 500 tl ödüyorsunuz ben sabah gittim kanamam olduğu için ogün yarım gün çalışıyordu doktorum ama benim dogumumu bekledi gitmedi 4 te dogum yaptım
çok teşekkürler cevaplar için. sağlıkla büyüsün bebeğiniz...

X