ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhabalar ben medical parka ocak ayında banu hanıma gittim.kendisine daha önceden venividi hastanesinde muayene olmuştum memnum kalmıştım ama ordan ayrılıp buraya gelmiş.iyi ve ilgili bir doktor .venividide eşide kadın doğumcu.yani her ikiside güvenilir doktorlar.ben şuanda 33 haftalık hamileyim inşallah doğumuda medical parkta ve banu hanımda düşünüyorum.şehir dişinda olduğum için doğuma kadar bulunduğum yerdeki doktora gidicem,banu hanımda buraya kadar yorulma doğumda gel dedi.saolsun hemen telefonunu verdi irtibat halindeyiz her zaman arayabilirsin dedi.

doğumdan sonra bizi burada unutmayın hastaneyle ilgili yorumlarınıza ihtiyacımız var, şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum iki nefeste doğurursun inş.(çevremdekiler de bana öyle dua ediyor:) )

doğumdan sonra bizi burada unutmayın hastaneyle ilgili yorumlarınıza ihtiyacımız var, şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum iki nefeste doğurursun inş.(çevremdekiler de bana öyle dua ediyor:) )
Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasp etsin.inşallah doğumdan sonra yazarım .bu benim 3. doğumum olacak inşallah. 2 oğlum var biri 8 diğeri 1,5 yaşında,buda kız olacak inşallah.aklımdayken yazayım doğum ücretlerinizi hasta yatış bölümünden gidip şimdiden konuşun pazarlık yapabiliyorsunuz ve o fiyatı sizin adınıza kaydediyorlar.bence biran önce yaptırın zam gelmeden.

cnm pazarlık derken ne kadar indirim yaptılar ben şehiir dışından geldim görüştüm ama herhangi bi kayıt yaptırmAdım yaza kadr fiyatı artarmıki sen ne kadara anlaştın ??

cnm pazarlık derken ne kadar indirim yaptılar ben şehiir dışından geldim görüştüm ama herhangi bi kayıt yaptırmAdım yaza kadr fiyatı artarmıki sen ne kadara anlaştın ??
ben de aynı şeyi merak ettim. siz anlaştıysanız ne kadara anlaştınız. bir de böyle bir şey çok mantıklı gelmedi. hastanenin sabit bir fiyatı yok mu? sen bu kadar sen şu kadar ver diye nasıl söyleyebilir?

cnm anlaşan ben değilm bhr06 adlı arkadaş bende merak ettim eğer öyle bişey waqrsa kayıt yaptrmamz lazm hastane yeni açıldıgı için inidirmli olabir yaza fiyatı artarsa korktum yarın hemen arayıp bilgi alcam

aa öylemi? ok o zaman. dediğin gibi öyle bir şey varsa yeni açıldığı için şu tarihe kadar promosyon diye, biz de faydalanarız belki. bilgi alınca tekrar yazarsan süper olur. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)

yarın b,lgi alabirsem yazarm cnm

Merhaba kızlar bende Ankara yeni taşındım hastane arayışındayım körü ve medicalparkda kararsız kaldım tamda şeke yüklemesi testi haftasındayım Aylin hanımım bu konudaki görüşü nedir şeker yüklemesi yapıyor mu ben bu konuşasa kararsız kaldım siz yaptırıyor musunuz medical park. Muayene ücreti uygunsuz fakat her tahlil için ayrı ücret isteniyormuş

hanımlar medical park telefonla bile bir fiyat alsanız kaydediyor.mesela bana telde 1775 dediler norm. doğ.için ordada dediler ki size bu fiyat söylenmiş kaydedilmiş.biz biraz konuştuk ben sırf banu hanım orada diye gittim yoksa bana hastane 2 saat uzaklıkta.en son 1500 anlaştık normaldoğ.sezaryen olursa 2000.yani çok fazla indirmediler,bazı insanlar nasıl pazarlık yapıyorlar biz anca bu kadar. doğuma gittiğimde yeni bir ücretle karşılaşmıycaksınız dedi ordaki görevli ,tabi epidural isterseniz iğne ücreti oluyormuş .refakatçi ücretleride anlaştığımız fiyat içinde.yanlız anlaştıktan sonra bir kaç gün geçince kaydettirdiğiniz fiyatı tekrar sorun bir yanlışlık olmasın hasta yatış bölümünden.birde herkese aynı fiyat olması lazım diyorsunuz bütün özel hastanelerin bir pazarlık payları var ufak tefek de olsa ,yapan arkadaşlarım var oradan biliyorum.benim doğumum yakın olduğu için 27 ocakta gittiğimde anlaştım .yazınki doğumlara kadar ne olur bilemem.bana söyledikleri ocak ayında zam yapıyorlarmış daha fiyatlarımız güncellenmedi dediler.belki yeni fiyatlar açıklanmıştır bir bilgim yok.

aylin hanımı bilmiyorum ben banu hanıma gidiyorum yaptırmak istermisin dedi şeker yüklemesini ben istemedim .ozaman tokluk şekerine bakalım dedi.tahlillerini başka bir yerde yaptırıp sonradan gösterebilirsin ben öyle yaptım.çünkü çok pahalı burdaki özel hastane hiç bir fark almazken medical park 70 tl fark istedi.

Salı günü için aylın hanıma randevu aldım ilk defa gidecem yorumlar güzel inş bizde memnun kalırız muayene fiyatına ultrason dahil dimi arkadaşlar ankaraya yabancı sayılırız bazı yerlerde ultrason içinde farklı fiyat istiyorlarda medicalparktada oylemi acaba

cnm ultrason muayene fiyatına dahil .eğer ayrıntılı ultrasonu soruyorsan benim bir bilgim yok.

Ben yarın aylin hanıma muayeneye gidicem. Bakalım nasıl burdan yazıcam

canım bende şimdi aradım hastaneyi kadın fiyatlarımız sabit dedi sesi kesilip durdu hiç bişey anlamadım biş kaç kere sordum daha fazla sormaya çekindim anlaşımıodu telden kaydettim dedi gailba 1775 den ama geldgnzdede buraya gelin dedi bi kaç gün geçsn bida ararım olmzsa :)

Yeni bi hastane olduğundan olumlu da olumsuz da yorum bulmak zor, genelde çoğu yerle ilgili iki turlu yorum yapılıyor. bizler deneyip tadına bakacağız sanırım Allah yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…