ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

canım doğumdan sonra yazmayı unutma bizlere

canım indirim yaparsa bizede söyle bastıralım biraz bana telefonda yapmadılar.bide sorabilrmsn bebek dogduktan sonra ilk muayene ilk aşı topuk kanı bu doğum ücretine dahilmi değilse ne kadsr

kızlar hastanede oda süslemesi mevcutmu acaba.doğum fotografcısı ve oda süslemesi isteyen düşünene var mı ben çok istiyorum ama fiyatlari uçmuş.muayeneye gittigimde hastann bayan bi fotocusu warmş kartını verdiler fiatları çok pahalydı

bence hastanede yoktur oda süslemesi. ben de inşallah fotocuyu doğuma alırlar diye düşünüyordum. ben anı sakla derya talih diye bir fotocuyla görüştüm. paket fiyatları mevcut. en küçük paket 400 tl idi sanırım. 600 tllik bir büyük paketi var. bir de 850 tl sanırım en büyük paketi de. bana diğer fotocular arasında uygun geldi facebookta da sayfası var oradan bakabilirsin fotolara. ben beğendim, sanırım buna yaptırcam gibi. bazı fotolar çok yapay ama bazıları da doğal. senin isteğine göre şekillenir zaten. faceden yaz hemen cevap veriyor.

Merhaba arkadaşlar paylaşımlarınız çok yararlı olmuş hepinize teşekkürler bende yeni başladım medical parka bgn hasta yatışdan fiyat bilgisi alıyım dedim fiyatlar haftaya güncellenecek dedi telde dedim operatörün fiyatı 40 tl idi geldim güncellenmiş 77 olmuş dedim haftaya tekrar güncellenecekmiş her hafta fiyat mı güncellenir dedim tek güncellemeden etkilenmeyelim de 2250 ye razı olduk yani kayıt yaptırdım bilginize ama doğum sonrası eşim pazarlık yapıcak

Muayene ücretleri ne kadar olmuş acaba bilginiz var mi..

Muayene ücretleri ne kadar olmuş acaba bilginiz var mi..
Iki bayan hoca 80 tl, Ertan hoca 77 tl diğer operatörler 40 tl idi Ertan hoca da operatör fakat uzmanlık alanından dolayı 77 tl imiş, bunlarda mı tekrar güncellenir bilmiyorum çünkü geçen hafta güncellenmişti

Teşekkürler canım.bende yarin aylın hanıma gidecem

Benimde doktorum hastaneden ayrılmış zaten ikidir soğuk davranıyordu değiştirmek istiyordum gitmiş hastaneden aylin hanıma verdiler randevuyu ilk defa bugün gideceğim acaba nasil bir doktor

cumartesi gun doğum fiyatı konuşmak için hastaneye gittik. Ordaki bayan artik dogum icin fiyat kaydetmediklerini olan kayıtları da sildiklerini bu sebeple simdilik sezeryanin 2.250 tl oldugunu ama artarsa yapacak biseyi olmadığını söyledi. Belki 28. Haftalık olsa sabitlerlermis.

Nasil 28 haftalık bizimkinin kaydetmişti silinmiş mi yani

Benimde doktorum hastaneden ayrılmış zaten ikidir soğuk davranıyordu değiştirmek istiyordum gitmiş hastaneden aylin hanıma verdiler randevuyu ilk defa bugün gideceğim acaba nasil bir doktor
Canım bende aylın hanıma gidecem bugun.. Yorumlar tavsiyeler gayet güzel herkes memnun inş bizde memnun kaliriz

Bizim gibi yorum yazanların dışında da pek cok kişi takip ediyo bu konu başlığını ve kayıt için pazarlık yapan ve başvuru sayısı arttıysa hastane tedbir alıyordur.. fiyatların değişkenlik göstermesi doğal bisey değil kalitesinin yanında herkes bütçesine göre secim yapiyo sonuçta..yeni bi hastane düşen tam oturmamış da olabilir. Randevu aldım ama henüz gidemedim ben de

Insallah canim randevun kacta ne kadarlik hamilesin :)
10:45ti randevum canım SAT a gore 6+4um kese oluşmuş ama bebegi goremedik panikledim ama aylın hanim rahatlattı sağolsun normal olduğunu on gün sonra tekrar geldiğimde yine görmezse vajinal bakacagini söyledi insani rahatlatan tavrıyla ben memnun kaldım herşeyi çok güzel acikliyor

canim muayene ücreti nekadar Aylin Hn için birde normal doğum ücretini biliyormusun

Benimde 35 haftalik oldu dun biraz agrim vardı parol içtim simdi karnım aciyor Insallah bisey yoktur randevu saatini heyecanla bekliyorum 16:30da. Bebeğinde de Insallah bişey yoktur canim üzülme takma cok Bebisini etkilemesin :)

Benimde oyle olmuştu canim 5 haftalık gebeydim burda herhangi bir hastaneye gittim ozeldi o da bana bebeğin kalp atışlarını duymadığını bos gebelik olabileceğini söyledi sonra hrs ye gitmistim o da normal dedi ıki hafta sonra gel dedi vajinal baktı normal canim olabilirmis böyle şeyler simdi aklıma geldi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…