- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
-
- Konu Sahibi kamikaze06
canım doğumdan sonra yazmayı unutma bizlereSelam bende aylın hanıma gıdıyorum, 4 mart da sezeryan olacagım allah kısmet ederse, ilk hamılelığım sezeryandı buda oyle olacak, 25 haftalıktan berı aylın hanıma gıdıyorum cok rahat ınsanı germeyen bır doktor ama yerı geldıgındede onlemını alıyor,
Mesela benı hıc nst ye sokmadı bebek rahat dedi dedi gonderdı, en son 37. Haftada soktu sonrada sancı yok bebek ıyı ıkı hafta sonra gel alalım dedı, ama şimdıden anestezı için kanını ver herseye hazır olalım dedı anestezıye gonderdi, once şaşırdım bu mu yanı dıye kontrol fılan yok mu dıye, sonra cıktım kadının bırı aglıyor 36 haftalık aylın hanım bırakamam senı yatış verecegım dogum olabılır demış, bışey olsa soyler herhalde bana da dedım şimdı beklıyorum
canım indirim yaparsa bizede söyle bastıralım biraz bana telefonda yapmadılar.bide sorabilrmsn bebek dogduktan sonra ilk muayene ilk aşı topuk kanı bu doğum ücretine dahilmi değilse ne kadsrHanimlar ben aralikta basladim ozellikle medicale. Genelde yilbasinda zmalaniyorlar cunku. Fiyat normali hatirmaiyorum benim sezeryan olacak.sezeryan icinde 2200kusur dedi kusuratini hatirlamiyorum. Kayit yapalim bu fiyattan dedi. Ikinci kontrole tekrar ugradim kayit falan yapilmamis. onumizdeki hafta tekrar gidip teyit edecem ve 2000e dusurmeye calisacam
10 gunu gectigi icin kontrol sayilmadigindan tekrar muayene ucreti oduyorsun canim. 80 tl muayene ucreti aylin hanimin.Ne güzel ilgilenmiş canim.. 15gun sonraki kontrolde tekrar ücret odemiyoruz dimi
kızlar hastanede oda süslemesi mevcutmu acaba.doğum fotografcısı ve oda süslemesi isteyen düşünene var mı ben çok istiyorum ama fiyatlari uçmuş.muayeneye gittigimde hastann bayan bi fotocusu warmş kartını verdiler fiatları çok pahalydı
Muayene ücretleri ne kadar olmuş acaba bilginiz var mi..Merhaba arkadaşlar paylaşımlarınız çok yararlı olmuş hepinize teşekkürler bende yeni başladım medical parka bgn hasta yatışdan fiyat bilgisi alıyım dedim fiyatlar haftaya güncellenecek dedi telde dedim operatörün fiyatı 40 tl idi geldim güncellenmiş 77 olmuş dedim haftaya tekrar güncellenecekmiş her hafta fiyat mı güncellenir dedim tek güncellemeden etkilenmeyelim de 2250 ye razı olduk yani kayıt yaptırdım bilginize ama doğum sonrası eşim pazarlık yapıcak
Iki bayan hoca 80 tl, Ertan hoca 77 tl diğer operatörler 40 tl idi Ertan hoca da operatör fakat uzmanlık alanından dolayı 77 tl imiş, bunlarda mı tekrar güncellenir bilmiyorum çünkü geçen hafta güncellenmiştiMuayene ücretleri ne kadar olmuş acaba bilginiz var mi..
Teşekkürler canım.bende yarin aylın hanıma gidecemIki bayan hoca 80 tl, Ertan hoca 77 tl diğer operatörler 40 tl idi Ertan hoca da operatör fakat uzmanlık alanından dolayı 77 tl imiş, bunlarda mı tekrar güncellenir bilmiyorum çünkü geçen hafta güncellenmişti
Nasil 28 haftalık bizimkinin kaydetmişti silinmiş mi yanicumartesi gun doğum fiyatı konuşmak için hastaneye gittik. Ordaki bayan artik dogum icin fiyat kaydetmediklerini olan kayıtları da sildiklerini bu sebeple simdilik sezeryanin 2.250 tl oldugunu ama artarsa yapacak biseyi olmadığını söyledi. Belki 28. Haftalık olsa sabitlerlermis.
Canım bende aylın hanıma gidecem bugun.. Yorumlar tavsiyeler gayet güzel herkes memnun inş bizde memnun kalirizBenimde doktorum hastaneden ayrılmış zaten ikidir soğuk davranıyordu değiştirmek istiyordum gitmiş hastaneden aylin hanıma verdiler randevuyu ilk defa bugün gideceğim acaba nasil bir doktor
Insallah canim randevun kacta ne kadarlik hamilesin :)Canım bende aylın hanıma gidecem bugun.. Yorumlar tavsiyeler gayet güzel herkes memnun inş bizde memnun kaliriz
10:45ti randevum canım SAT a gore 6+4um kese oluşmuş ama bebegi goremedik panikledim ama aylın hanim rahatlattı sağolsun normal olduğunu on gün sonra tekrar geldiğimde yine görmezse vajinal bakacagini söyledi insani rahatlatan tavrıyla ben memnun kaldım herşeyi çok güzel acikliyorInsallah canim randevun kacta ne kadarlik hamilesin :)
canim muayene ücreti nekadar Aylin Hn için birde normal doğum ücretini biliyormusun10:45ti randevum canım SAT a gore 6+4um kese oluşmuş ama bebegi goremedik panikledim ama aylın hanim rahatlattı sağolsun normal olduğunu on gün sonra tekrar geldiğimde yine görmezse vajinal bakacagini söyledi insani rahatlatan tavrıyla ben memnun kaldım herşeyi çok güzel acikliyor
Benimde 35 haftalik oldu dun biraz agrim vardı parol içtim simdi karnım aciyor Insallah bisey yoktur randevu saatini heyecanla bekliyorum 16:30da. Bebeğinde de Insallah bişey yoktur canim üzülme takma cok Bebisini etkilemesin :)10:45ti randevum canım SAT a gore 6+4um kese oluşmuş ama bebegi goremedik panikledim ama aylın hanim rahatlattı sağolsun normal olduğunu on gün sonra tekrar geldiğimde yine görmezse vajinal bakacagini söyledi insani rahatlatan tavrıyla ben memnun kaldım herşeyi çok güzel acikliyor
Benimde oyle olmuştu canim 5 haftalık gebeydim burda herhangi bir hastaneye gittim ozeldi o da bana bebeğin kalp atışlarını duymadığını bos gebelik olabileceğini söyledi sonra hrs ye gitmistim o da normal dedi ıki hafta sonra gel dedi vajinal baktı normal canim olabilirmis böyle şeyler simdi aklıma geldi bak10:45ti randevum canım SAT a gore 6+4um kese oluşmuş ama bebegi goremedik panikledim ama aylın hanim rahatlattı sağolsun normal olduğunu on gün sonra tekrar geldiğimde yine görmezse vajinal bakacagini söyledi insani rahatlatan tavrıyla ben memnun kaldım herşeyi çok güzel acikliyor
80 tl ymiş normal doğuma da biz suit odayla 1900 a anlastik normal oda ile 1750 demislerdi tabi bu sozum pazarligi ne kadar Iyi yaptiginiza da baglicanim muayene ücreti nekadar Aylin Hn için birde normal doğum ücretini biliyormusun