- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- Konu Sahibi kamikaze06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kan testinde öğrendim ilk defa doktora gidecem 5+5im simdi.Evet canım daha yeni
Bebeginnasil simdi gecmis olsun. Kac haftaliksinİndirim payi oluyor arkadaşlar benerken doğum tehlikesiyle gitmiştim normalde gecligi 450 tl dediler ıki gun yatırdılar ilaçlar serumlar falan bata tutmuş eşimde indirim yapın biraz doğumu da burda düşünüyoruz falan demiş 1000 tlden 700 ödedik
Suan ıyi ıki gun önce çıkardılar 34 haftalık gebeyim canım tesekkur ederim sen kac haftaliksin medikale mi gidiyorsunBebeginnasil simdi gecmis olsun. Kac haftaliksin
Bebeginnasil simdi gecmis olsun. Kac haftaliksin
Canım gittin mi aylın hanıma nasıldı..tecrübelerini bizimle paylasirmisinBen yarın aylin hanıma muayeneye gidicem. Bakalım nasıl burdan yazıcam
Evet banada ilk gittigimde ultrason goruntusi vermedi. bende istemeyi unuttum. Ikincide istedim goruntu yakalayamadi bir tane verdi da cok net degildi devam ediyorum hala onumuzdeki hafta kontrolum var isteye isteye her gittigimde alacamMer
Merhaba canim hala ertan beye gidiyormusun acaba bende 2 hafta once muayene olmustum yaninda gayet ilgili bir doktordu herseyi anlatti guzel guzel ama bi ultrason fotosu vermedi sizede aynisini yaptimi acaba
Bende kan testinde öğrendim ilk defa doktora gidecem 5+5im simdi.
Canım gittin mi aylın hanıma nasıldı..tecrübelerini bizimle paylasirmisin
Hayırlı olsun canım benim de 7 hafta 4 günlük
Son hastası olarak gittim çok yorulmuştu belki son hasta olarak seçmem hata
Ama yinede suratsız değildi. Güler yüzlüydü. Daha önce bilgi hastanesime gidiyordum bilgideki dr lekelenmemi önemsemedi bile. Kansızlığım var diye bastıra bastıra söylemiştim halbuki Neyse Aylin hanıma lekelenmelerim oluyo hafif dedim. hemen progesteron başladı. Riske atamayız dedi. Kan tahlillerini diğer hastaneden vermişlerdi yaptır diye. Yaptırıp geldim onlara baktı. Kanın düşme eğilimi gösterebilir dedi. Hemen multivitamin + demir ilacı verdi. Bir de progesteron. Bir dahaki kontrolde vajinal usg ile bakalım dedi ve 15 gün sonraya gün verdi. Usg görüntüsü verdi. Bebeğimin kalp atışlarını dinletti. Önerilerde bulundu. Kısa zaman olabilir ama yeterince içi dolu çalıştı bence.
Ne güzel ilgilenmiş canim.. 15gun sonraki kontrolde tekrar ücret odemiyoruz dimiHayırlı olsun canım benim de 7 hafta 4 günlük
Son hastası olarak gittim çok yorulmuştu belki son hasta olarak seçmem hata
Ama yinede suratsız değildi. Güler yüzlüydü. Daha önce bilgi hastanesime gidiyordum bilgideki dr lekelenmemi önemsemedi bile. Kansızlığım var diye bastıra bastıra söylemiştim halbuki Neyse Aylin hanıma lekelenmelerim oluyo hafif dedim. hemen progesteron başladı. Riske atamayız dedi. Kan tahlillerini diğer hastaneden vermişlerdi yaptır diye. Yaptırıp geldim onlara baktı. Kanın düşme eğilimi gösterebilir dedi. Hemen multivitamin + demir ilacı verdi. Bir de progesteron. Bir dahaki kontrolde vajinal usg ile bakalım dedi ve 15 gün sonraya gün verdi. Usg görüntüsü verdi. Bebeğimin kalp atışlarını dinletti. Önerilerde bulundu. Kısa zaman olabilir ama yeterince içi dolu çalıştı bence.
Paket fiyatı nedir acabaBana paket oldugunu soyledıler hatta en son anestezıye gozuktum bır suru kan verdım o bıle sezeryan paketınedahılmış,bır gun kalacakmışım,