ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

İndirim payi oluyor arkadaşlar benerken doğum tehlikesiyle gitmiştim normalde gecligi 450 tl dediler ıki gun yatırdılar ilaçlar serumlar falan bata tutmuş eşimde indirim yapın biraz doğumu da burda düşünüyoruz falan demiş 1000 tlden 700 ödedik

Selam bende aylın hanıma gıdıyorum, 4 mart da sezeryan olacagım allah kısmet ederse, ilk hamılelığım sezeryandı buda oyle olacak, 25 haftalıktan berı aylın hanıma gıdıyorum cok rahat ınsanı germeyen bır doktor ama yerı geldıgındede onlemını alıyor,
Mesela benı hıc nst ye sokmadı bebek rahat dedi dedi gonderdı, en son 37. Haftada soktu sonrada sancı yok bebek ıyı ıkı hafta sonra gel alalım dedı, ama şimdıden anestezı için kanını ver herseye hazır olalım dedı anestezıye gonderdi, once şaşırdım bu mu yanı dıye kontrol fılan yok mu dıye, sonra cıktım kadının bırı aglıyor 36 haftalık aylın hanım bırakamam senı yatış verecegım dogum olabılır demış, bışey olsa soyler herhalde bana da dedım şimdı beklıyorum

Sezeryan 2200 cıvarıymış eger sabah erken sezeryan olursan bı aksılık olmazsa oburgun taburcu edıyolarmış

Mer

Merhaba canim hala ertan beye gidiyormusun acaba bende 2 hafta once muayene olmustum yaninda gayet ilgili bir doktordu herseyi anlatti guzel guzel ama bi ultrason fotosu vermedi sizede aynisini yaptimi acaba
Evet banada ilk gittigimde ultrason goruntusi vermedi. bende istemeyi unuttum. Ikincide istedim goruntu yakalayamadi bir tane verdi da cok net degildi devam ediyorum hala onumuzdeki hafta kontrolum var isteye isteye her gittigimde alacam

Hanimlar ben aralikta basladim ozellikle medicale. Genelde yilbasinda zmalaniyorlar cunku. Fiyat normali hatirmaiyorum benim sezeryan olacak.sezeryan icinde 2200kusur dedi kusuratini hatirlamiyorum. Kayit yapalim bu fiyattan dedi. Ikinci kontrole tekrar ugradim kayit falan yapilmamis. onumizdeki hafta tekrar gidip teyit edecem ve 2000e dusurmeye calisacam

Bende kan testinde öğrendim ilk defa doktora gidecem 5+5im simdi.

Hayırlı olsun canım benim de 7 hafta 4 günlük :KK49:

Canım gittin mi aylın hanıma nasıldı..tecrübelerini bizimle paylasirmisin

Son hastası olarak gittim çok yorulmuştu belki son hasta olarak seçmem hata:KK17:
Ama yinede suratsız değildi. Güler yüzlüydü. Daha önce bilgi hastanesime gidiyordum bilgideki dr lekelenmemi önemsemedi bile. Kansızlığım var diye bastıra bastıra söylemiştim halbuki Neyse Aylin hanıma lekelenmelerim oluyo hafif dedim. hemen progesteron başladı. Riske atamayız dedi. Kan tahlillerini diğer hastaneden vermişlerdi yaptır diye. Yaptırıp geldim onlara baktı. Kanın düşme eğilimi gösterebilir dedi. Hemen multivitamin + demir ilacı verdi. Bir de progesteron. Bir dahaki kontrolde vajinal usg ile bakalım dedi ve 15 gün sonraya gün verdi. Usg görüntüsü verdi. Bebeğimin kalp atışlarını dinletti. Önerilerde bulundu. Kısa zaman olabilir ama yeterince içi dolu çalıştı bence.

Bende bilgi hastanesine gitmiştim ilk. Hicc ama hic memnun kalmamıştim. Medicalparkta devam ediyorum bende. 12. Haftada gidecegim. doktor benden ne istiycek nasi muayene edecek cok merak ediyorum.5 haftadir goremedik yavrumu bazen kasiklarimda agri oluyor.korkuyorum umarim bi sıkıntı deildir bu. Rabbim tüm anne adaylarinin yardimcisi olsun.

Son hastası olarak gittim çok yorulmuştu belki son hasta olarak seçmem hata:KK17:
Ama yinede suratsız değildi. Güler yüzlüydü. Daha önce bilgi hastanesime gidiyordum bilgideki dr lekelenmemi önemsemedi bile. Kansızlığım var diye bastıra bastıra söylemiştim halbuki Neyse Aylin hanıma lekelenmelerim oluyo hafif dedim. hemen progesteron başladı. Riske atamayız dedi. Kan tahlillerini diğer hastaneden vermişlerdi yaptır diye. Yaptırıp geldim onlara baktı. Kanın düşme eğilimi gösterebilir dedi. Hemen multivitamin + demir ilacı verdi. Bir de progesteron. Bir dahaki kontrolde vajinal usg ile bakalım dedi ve 15 gün sonraya gün verdi. Usg görüntüsü verdi. Bebeğimin kalp atışlarını dinletti. Önerilerde bulundu. Kısa zaman olabilir ama yeterince içi dolu çalıştı bence.

Ne güzel ilgilenmiş canim.. 15gun sonraki kontrolde tekrar ücret odemiyoruz dimi

merhaba hanımlar,
paylaşımlarınız çok yararlı olmuş. ben de yeni gebelerdenim, hastane ve doktor araştırması içindeyim. araştırmalarım sonrasında batıkent medical park fiyat ve güvenirlik açısından diğer hastanelere göre daha makul gibi göründü bana. gönlüm bu hastaneden yana. 2 hafta içerisinde gitmek istiyorum.
anladığım kadarıyla muayene ücretleri ve tahliller için her gitmemizde ödeme yapıyoruz. en son doğum için ve oda için de istenilen parayı ödüyoruz sanırım.(normal doğum 1850 gibi bir rakam + 1 gün hastanede kalma maliyeti). keşke bir paket fiyatı verselerdi (tüm tahliller + doğum + oda ücreti gbi) ne iyi olurdu.
deneyimlerimizi paylaşmaya devam edelim. umarım herşey gönlümüzce olur.
sevgiler...

Son düzenleme:
Merhabalar ben de Medikal'e gidiyorum.Fiyat konusunda bir paket program uygulanması güzel olurdu.Aslında bunun için sitesinde öneriler bölümüne yazmak lazım.

Bana paket oldugunu soyledıler hatta en son anestezıye gozuktum bır suru kan verdım o bıle sezeryan paketınedahılmış,bır gun kalacakmışım,

X