ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Medical Park Ertan Öztürk'e giden yokmu ?
Pazartesi baslicam gidenlerin izlenimlerini almak istiyorum
Canım Ertan hoca çok iymis bende ona niyet edip yola çıktım ama çok yoğun olması beni korkuttu karar değişikliği yapıp Ahmet Süha Özer e gitmeye başladım memnunum ama Ertan hocaya giden üç arkadaşım oldu çok memnunlar aynı zamanda riskli gebeliklerde de başarılı bir hoca hakkinda hayırlısi olur inş

Amin tesekkurler hepimiz icin insallah
Pazartesi randevum var , heyecanla gidis gününü bekliyorum
Kac haftalik bebişiniz peki ?
Ahmet Süha bey yogun degil mi ?

Amin tesekkurler hepimiz icin insallah
Pazartesi randevum var , heyecanla gidis gününü bekliyorum
Kac haftalik bebişiniz peki ?
Ahmet Süha bey yogun degil mi ?
Canım biz doğum yaptık Allah hepimize güzel günler nasip etsin darısı başınıza oğlumuz Ali Yağız oldu

Merhabalar;

Bize de Ertan beyi önderdiler arkadaşlarım çok memnun fakat çok yoğun olması nedeniyle Pınar Hanıma muayene oldum henüz karar veremedik ama Pınar hanım ile takipte olanlar var mı öneriyor musunuz?
Bir de Halk sigortanın sağlık sigortasını yaptıran var mı 4500TL fiyat verdiler doğum 3800TL hamilelik süresince tetkikler çok tutuyor mu taramaların fiyatları ortalama nedir sigorta daha mı mantıklı ?

Evet Ertan bey cok yogun bende yeni basladim lakin gözüm korkmuyor degil !
Bende 10 haftalik gebeyim sigortami mantikli kendi ödemekmi karar veremeyenlerdenim
Zamanda geciyor hızla
Mantıken sigorta daha cazip görünüyor lakin
Yeni dogum yapmis sigorta kapsaminda kimseyle konusamadim ki olumlu mu olumsuz mu

Ben de 8 haftalık gebeyim sanırım Pınar hanımla devam edeceğim.
Arkadaşım Ertan Bey ile geçen sene fiyatlarıyla tahlillerle muayene dahil toplamda 5bin liraya doğum yaptı geçen ay. Ama o zaman doğum 2750 idi şimdi 3800 diyorlar.
Medikal Parkta ikili, üçlü taramaların fiyatı nedir yaptıran var mı? testlerle ilgili fiyat vermiyorlar o nedenle sigorta mı yaptırmalıyız karar veremedik.

Merhaba arkadaslar dogum yapali bn 2 ay oldu pinar hanımın kontrolundeydim ve cokta memnun kaldim sigorta kapsaminda dogum yaptim en mantiklisida bu zaten cunku fiyatları acaip ucuk 4 5 ayda bir fiyatlara zam gelen bir hastane ikili tarama 9 ay once 300 liraydi simdi 400lira olmustur en iyisi sigorta yaptirin

peki pınar hanım ile doğumu normal yolla mı yaptınız yoksa sezaryen ile mi?

Canım kesinlikle sigorta yaptır ek odeme çıkmaz muayene ücretinde devlet katkı payı odersin 12 TL 10 gün geçerli zaten ayda bir muayneye gideceksin
Bende nippon sigorta yapmıştım ama yalnızca doğum poliçesi yaptım geç başladığım için full paket yapamadım muayene ücretinden %20 indirim aldım tahlillerimi devlette yaptım Dr um kabul ediyordu hastanede hiç tahlil yapmadım ustelik hastanede doğumumda 3 gece kaldım ek ücret olmadan bebegimin muaynelerinide 28 gün sigorta karşılıyor yeni doğan ünitesi de çok iyi
Şimdiden hayırlı olsun :)

Slm herkese 2 aylık hamişim hastane araştırmasına başladım Medikal parkta doğum yapan varmı ücreti nekadar yada nereleri önerirsiniz tşkler

Slm herkese 2 aylık hamişim hastane araştırmasına başladım Medikal parkta doğum yapan varmı ücreti nekadar yada nereleri önerirsiniz tşkler

Sigorta yaptirmanjzi tavsiye ederim onun di

sigorta yaptırırsan eğer muayne ücretleri + doğum + hastanede yatış + tetkik ücretleri 4500 tl ödedim ben diğer türlü hepsi için ayrı ücret vermek zorunda kalırsın

Ben Pınar hanım a bu cmt 2.randevuma gittim ama hiç memnun kalmadım herşeyi unutmuş tekrar hatırlatmak zorunda kaldım ki daha gecen cmt gitmiştim yani 7 gün sonra gittim ve hatırlamadı bile hastası gelmeden notlarına baksaydı tamam erken olabilir 2 aylık gebelik ama doktor için karar verme süreci birdaha gitmeyeceğim. Doktor aramaya devamm

o gün belki yoğundur bende ikinci gidişimde tanıdı ve her defasında da tanıyor gayet ilgili bir doktor

o gün belki yoğundur bende ikinci gidişimde tanıdı ve her defasında da tanıyor gayet ilgili bir doktor

Evet çıkmak için acele ediyordu cmt 14:00 randevusu sanırım işi vardı... Ertan bey den alabilirsem ona bakacağım bir de veya Medicana Yusuf Üstün çok zor karar vermek...

Evet çıkmak için acele ediyordu cmt 14:00 randevusu sanırım işi vardı... Ertan bey den alabilirsem ona bakacağım bir de veya Medicana Yusuf Üstün çok zor karar vermek...

pınar hanımdan ben şahsen çok memnunum ben en baştan beri başka doktora gitmedim..ilk gittiğimde pınar hanıma karar verdim..bence bir kontrol daha bekle derim gayet ilgili bi doktor ben test sonuçlarımı whatsaaptan atıyorum bir sorunum olunca telefonda görüşüyorum ve gayet güzel ilgileniyor

Merhaba kızlar,
Ben dr umu değiştireceğim, Medicana'da Türkan ÖRNEK hocaya gidiyordum ve hiç memnun kalmadım gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu benim için Medical Parka gitmek istiyorum Pınar hanım baya övgü almış genelde de pınar hanımdan bahsediliyor. çok arada kaldım Aylin Aker Ayrım Hanıma giden var mı? Ben sanırım ona gidicem ama hiç yorum göremiyorum. Telefon edince açıyor mu kendi telini veriyor mu bunlar önemli gerçekten de bu konuda bana bilgi verecek arkadaşlara çok ihtiyacım var..

ben aylin hanımı bilmiyoorum ama duyduğum kendi ümitköyde bi yer açıyormuş oraya gidecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…