-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.561
Merhaba ben pınar hanıma gidiyorum ve inanılmaz memnunum tavsiye ederimArkadaslar bende bufun dogum paketi aldim 9 haftaligim 4.500 tl ye pinar hanima basliyorum bilgisi olan var mi pinar hanimla ilgili
Mrb arkadaşlar bende medical park ankarada gebelik takibi için dr saime kış à gittim. Ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü yaklaşık iki aydır gebelik takibine başladım ve bugünde dahil 5. Randevumu verdi. Bugün sgk da çıkan bir aksilik sonucu muayene olamadim yarın için tekrar randevu alıp ikili tarama için yarın gelsem olurmu diye sormak için odasına gittim daha soruyu sormadan lafı ağzıma tikadi. Zaten bugüne kadar gittiklerimde de muayene 5 dakikadan fazla sürmedi. İki kelime söyleyip postalama ya çalışıyor. Bugün itibariyle başka bir doktor bulmaya karar verdim. Ne bir sıcak yüzü nede bir sıcak bakışı olmayan bu doktora benim gibi araştırmadan gitmeyin. Bugün 5. Gidİsim olmasına rağmen beni tanımadı. Hastasını tanımayan bir kadın doğumlu olabilirmi. Hastanenin diğer doktorları ozgé hanim ve aylin hanim tam aksine çok guleryuzlu ve ilgili olduğunu duydum ama saime kış à başladığım için degostirmek istemedim belki ben yanlış düşünüyorum dedim. Ama bugünkü ilgisiz ve umursamaz tavrından dolayı çok üzüldüm. Ve kesinlikle mesleğinin hakkını vermediğini düşünüyorum. 2 ayda 4 defa muayene olmuşum 5. De bugun olacaktım. Artık takdir sizlerin arkadaşlar. Bu arada ilk defa böyle bir yazı yazıyorum. Çünkü çok kalbim kırıldı ve sinirlerim bozuldu.
Benim de bir onceki dogumumu ozge hanim yapti cok memnun kaldim.guler yuzlu bi bayan..bu hamileligim de de gitmek istiyorum ama cok uzagimMrb arkadaşlar bende medical park ankarada gebelik takibi için dr saime kış à gittim. Ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü yaklaşık iki aydır gebelik takibine başladım ve bugünde dahil 5. Randevumu verdi. Bugün sgk da çıkan bir aksilik sonucu muayene olamadim yarın için tekrar randevu alıp ikili tarama için yarın gelsem olurmu diye sormak için odasına gittim daha soruyu sormadan lafı ağzıma tikadi. Zaten bugüne kadar gittiklerimde de muayene 5 dakikadan fazla sürmedi. İki kelime söyleyip postalama ya çalışıyor. Bugün itibariyle başka bir doktor bulmaya karar verdim. Ne bir sıcak yüzü nede bir sıcak bakışı olmayan bu doktora benim gibi araştırmadan gitmeyin. Bugün 5. Gidİsim olmasına rağmen beni tanımadı. Hastasını tanımayan bir kadın doğumlu olabilirmi. Hastanenin diğer doktorları ozgé hanim ve aylin hanim tam aksine çok guleryuzlu ve ilgili olduğunu duydum ama saime kış à başladığım için degostirmek istemedim belki ben yanlış düşünüyorum dedim. Ama bugünkü ilgisiz ve umursamaz tavrından dolayı çok üzüldüm. Ve kesinlikle mesleğinin hakkını vermediğini düşünüyorum. 2 ayda 4 defa muayene olmuşum 5. De bugun olacaktım. Artık takdir sizlerin arkadaşlar. Bu arada ilk defa böyle bir yazı yazıyorum. Çünkü çok kalbim kırıldı ve sinirlerim bozuldu.
Dogum paketini nasil aliyorsunuz..yani hemen oduyor musunuz kredi kartina taksit yapiliyor mu? Arti olarak para oduyor musunuz?hergidisinizde yya da tahlillerde ayrintili usg lerde..detayli anlatabilir misinz lutfen?ben bir once ki dogumumda direk oraya gitmistim..doktor tesaduf olarak buldum..daha once hic gitmemistimArkadaslar bende bufun dogum paketi aldim 9 haftaligim 4.500 tl ye pinar hanima basliyorum bilgisi olan var mi pinar hanimla ilgili
Dogum paketini nasil aliyorsunuz..yani hemen oduyor musunuz kredi kartina taksit yapiliyor mu? Arti olarak para oduyor musunuz?hergidisinizde yya da tahlillerde ayrintili usg lerde..detayli anlatabilir misinz lutfen?
Mrb arkadaşlar bende medical park ankarada gebelik takibi için dr saime kış à gittim. Ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü yaklaşık iki aydır gebelik takibine başladım ve bugünde dahil 5. Randevumu verdi. Bugün sgk da çıkan bir aksilik sonucu muayene olamadim yarın için tekrar randevu alıp ikili tarama için yarın gelsem olurmu diye sormak için odasına gittim daha soruyu sormadan lafı ağzıma tikadi. Zaten bugüne kadar gittiklerimde de muayene 5 dakikadan fazla sürmedi. İki kelime söyleyip postalama ya çalışıyor. Bugün itibariyle başka bir doktor bulmaya karar verdim. Ne bir sıcak yüzü nede bir sıcak bakışı olmayan bu doktora benim gibi araştırmadan gitmeyin. Bugün 5. Gidİsim olmasına rağmen beni tanımadı. Hastasını tanımayan bir kadın doğumlu olabilirmi. Hastanenin diğer doktorları ozgé hanim ve aylin hanim tam aksine çok guleryuzlu ve ilgili olduğunu duydum ama saime kış à başladığım için degostirmek istemedim belki ben yanlış düşünüyorum dedim. Ama bugünkü ilgisiz ve umursamaz tavrından dolayı çok üzüldüm. Ve kesinlikle mesleğinin hakkını vermediğini düşünüyorum. 2 ayda 4 defa muayene olmuşum 5. De bugun olacaktım. Artık takdir sizlerin arkadaşlar. Bu arada ilk defa böyle bir yazı yazıyorum. Çünkü çok kalbim kırıldı ve sinirlerim bozuldu.
çok tşk ederim ilginize. sinirlerim çok bozuk dünden beri hırsımı alamadım ağlamaktan helak oldum. bugün pınar hanıma randevu aldım. inşl. herşey yolunda gider. geçirdiğim diğer muayenelerde gözden kaçan birşeyler olmamıştır inşl. sağlık falan kalmadı psikolojimi bozdu saime kış. insan hastasını nasıl tanımaz. banka memuru gibi oturmuş oraya her gitttiğimde isim sorup bilgisayırına bakıp cevap verebiliyor. umarım aksilikler çıkmaz yoksa neler yapabileceğimi düşünmek istemiyorum.selam ben o hastanede başka doktora gitmedim ama kötü bi tecrübe olmuş ben pınar hanıma gidiyorum ve inanılmaz memnunum bir kere hastasını tanıyor onu rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim onu sana
çok tşk ederim ilginize. sinirlerim çok bozuk dünden beri hırsımı alamadım ağlamaktan helak oldum. bugün pınar hanıma randevu aldım. inşl. herşey yolunda gider. geçirdiğim diğer muayenelerde gözden kaçan birşeyler olmamıştır inşl. sağlık falan kalmadı psikolojimi bozdu saime kış. insan hastasını nasıl tanımaz. banka memuru gibi oturmuş oraya her gitttiğimde isim sorup bilgisayırına bakıp cevap verebiliyor. umarım aksilikler çıkmaz yoksa neler yapabileceğimi düşünmek istemiyorum.
inş.hiç korkma bugün 12 de hastanede oluyor zaten inanılmaz ilgili bi doktor memnun kalacağına eminim
dün pınar hanıma gittim. bütün sinirlerimi daha kapıdan girer girmez o güler yüzüyle aldı gitti.. o nasıl tatlı bir doktor öyle ilk defa dün hamile olduğumun farkına vardım. psikolojik tedavi oldum sanki. o samimi konuşması gülüşü hali tavrı anlatılmaz yaşanır. kesinlikle mesleğini çok severek yapıyor. pınar hanımı 1 defa görmeniz bile karar vermenizde yeterli olacaktır eminim. sanki yıllardır benim doktorummuş yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim. saime kış tan sonra pınar hanımla tanışmak bana ALLAH ın bir lütfu oldu. sanada çok tşk ederim arkadaşım. ALLAH hepinizden razı olsun. memnuniyetimi anlatmak için daha çok yazasım var ama aklınıza gelebilecek bütün soruların karşılığı pozitif.rahat ol canım ben ilk bebeğimi kürtaj oldum alttan muayne olmak kesinlikle istemiyordum mesela.. ikincide tesadüfen pınar hanıma gittim ve hamileliğim çok yeniydi alttan muayne istemediğim için beni tam iki saat bekledi sıkışmam gerekmiş ve çok güzel ilgilendi ve ikinci gittiğimde de hemen tanıdı zaten
dün pınar hanıma gittim. bütün sinirlerimi daha kapıdan girer girmez o güler yüzüyle aldı gitti.. o nasıl tatlı bir doktor öyle ilk defa dün hamile olduğumun farkına vardım. psikolojik tedavi oldum sanki. o samimi konuşması gülüşü hali tavrı anlatılmaz yaşanır. kesinlikle mesleğini çok severek yapıyor. pınar hanımı 1 defa görmeniz bile karar vermenizde yeterli olacaktır eminim. sanki yıllardır benim doktorummuş yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim. saime kış tan sonra pınar hanımla tanışmak bana ALLAH ın bir lütfu oldu. sanada çok tşk ederim arkadaşım. ALLAH hepinizden razı olsun. memnuniyetimi anlatmak için daha çok yazasım var ama aklınıza gelebilecek bütün soruların karşılığı pozitif.
Evet inanilmaz ilgili sevecen bir doktor bir ay once dogum yaptim bende ve o kadar memnun kaldim ki bazen arayip hatir sorasim varCANIM MEMNUN KALMANA ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN İNAN DEDİĞİN GİBİ İNSANI RAHATLATAN BİR YAPIYA SAHİP OLAN ÇOK İYİ BİR DOKTOR :))
DOĞUM NASIL GEÇTİ PEKİ NORMAL Mİ YAPTINIZEvet inanilmaz ilgili sevecen bir doktor bir ay once dogum yaptim bende ve o kadar memnun kaldim ki bazen arayip hatir sorasim vardoktor degil sanki arkadas gibi bende daha once ozge ozturke gidiyordum ayninsaime.kis gibi arasin cvp vermez daha doğrusu kendi telini bile vermedi hastaneden ulasmaya calistim hep gidersin tanimaz memnuniyetsiz tavırlar falan pinar hanim gelir gelmez hastaneye hemen degistirdim bwnde inanin sonuna kadar cok memnun kalacaksin allahim saglikla sihhatla yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
DOĞUM NASIL GEÇTİ PEKİ NORMAL Mİ YAPTINIZ[/QUdogum cok guzel di ilgili sevecen hastasina deger veren bi doktor malesef normal dogum olmadi cunku ikiz gebelikti benim o yüzden
Medicalpark batıkent hastanesinde büyük övgülerle baksedilen aylin ayrımla gebelik takibine başladım ne yazıkki kanamam olmuştu ve acil servikal dikiş atılması gerektiğini bebeği rahmin taşıyamayıp düşüreceğimi söyledi şok olmuştuk bizde bir doktorla yetinmeyip dışarda bir prof gittik ve aylin hanımın yapacağı ameliyatın çok gereksiz olduğunu ve hatta o işlemi yapma sırasında bebeğin zarar görüp kaybedilebileğini söyledi ve hiç bir problemim olmadığı hamileliğimin tadını çıkarmamamı söyledi be bizi öğrencisi olan Pınar Telli Celtemen e yönlendirdi ve gebelik takibim harika geçti çok tatlı güler yüzlü ilgili bize bebeğimizi dakikalarca gösteren anında telefonlarıma cvp veren çok rahatlatıcı bir doktor şu an bebeğimi sağlıkla aylin hanımın dediklerinin aksine pınar hanımla normal doğum yaparak kucağıma aldım çok şükür bu yüzden doktor seçimi çok önemli pınar hanım harika bir seçimdi bizim için...