ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Kese patlayınca bebeğin kalp atışlarının zayıfladığını söyleyerek sezeryana aldı. Ben o an çok kötü durumda oldupum için karşı koyamadım. Ama ameliyat haneye giderken kalp atışlarının iyi olduğunu söylüyordu ebeler bunu da duydum. Yani bile bile girdim Sezeryan A normal olabilecek. Iken. Tek tesellim bebeğimi sağlıklı kucağına almam. Ama hastanenin genel politikası Sezeryan. Bunu da kan alan hemşireler söyledi bana. Bunu bilerek gidin hastaneye. Ben sigorta yapmamış olsam hemen değiltirirfim hastaneyi . Genel olarak hizmetinden de memnun kalmadık gereksiz pahalı ve sürekli ücretlere zam geliyor.

bende sigorta yaptırdım canım ücretlere zam geliyor kısmını anlamadım..rabim bebeğini sana bağışlamış ne güzel.bende pınar hanıma gidiyorum

Dr saime kış için yorum isteyen arkadsş için şunu belirtmek isterim. 2 hafta önce kendisiyle doğum yaptım kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta o kadar sıkıntılı bir doğum yaşadım ki hala atlatamadım üzüntüsünü. Ben 30. Haftada başladım en başta normal doğum istediğimi belirttim. Olumlu yaklaştı ilk iki muayene ama daha sonra kafasının arkasında Sezeryan olduğunu hissettirmeye başladı. Yok bebek ters iri vs bir sürü gerekçe buluyordu Sezeryan için. Kaldıki 2. Doğumum ilki normal bunda da son sna kadar hiçbir terslik olmadı. Ilkinde açılmam olmamıştı suni sancı verildi ve 10 saatte normal doğum yapmıştım. Bunda da olmadı açılma olmamasını bahane etti ama ben çok istediğim için 41. Haftada suni sancı verildi. 6. Saatin sonunda açılma 6 cm oldu herşey o kadar gğzel gidiyordu ki sma bu arada sürekli kontrole gelip inatla Sezeryan A almak istediğini açılmanın yavaş olduğunu söylüyordu bende ilk doğumun da böyle olduğunu belirtip ısrarla istemediği mi söylüyorum o acımla düşünün. 6 cm açılma ile bile normal doğuma girebilecek iken mesaisi dolduğu için arkadaşlar su kesesini patlattı. 1 2 saat beklese kendisi patlayacak ve açılma daha fazla olacak ve normal olacaktı ebeler bile şaşırdı yani bunu daha sonra bana kendileri de söyledi. Ve

bende sigorta yaptırdım canım ücretlere zam geliyor kısmını anlamadım..rabim bebeğini sana bağışlamış ne güzel.bende pınar hanıma gidiyorum
Yani bizde doğum sigortası yapmamıza rağmen değişen ücretlerden biz de etkileniyorduk aslında sigorta yapan şirket bize muayene ücretlerinin % 50 indirimi olsvağımı ve artışlardan etkilenmeyeceğimlzş söyledi ama öyle olmadı. Yani oturmuş bir kurumsal yapısı yok hastanenin

Yani bizde doğum sigortası yapmamıza rağmen değişen ücretlerden biz de etkileniyorduk aslında sigorta yapan şirket bize muayene ücretlerinin % 50 indirimi olsvağımı ve artışlardan etkilenmeyeceğimlzş söyledi ama öyle olmadı. Yani oturmuş bir kurumsal yapısı yok hastanenin

anladım canım şimdilik memnunuız ama inşallah sorun yaşamayız hangi şirket yaptı sigortanızı

Arkadaslar suan 4 hafta 5 günlük hamileyim ilk bthcg mi yaptirdim
Evime çok yakin olduğu icin medical park istiyorum aylin hanimi cok ovuyorlar 20@6 normal dogum paketi satın alan varmi yada fiyat soran ilk muayeneme oraya gitmek istiyorum cevvaplarsaniz sevinirim

Slm hanimlar 34+1 de gecen hafta medical parkta pinar hanimda ikizlerimi kucagima aldim 28.haftadan beri pinar hanima gittim cokta memnun kaldim doğum da da cok memnun kaldim hem hastane hem doktor olarak herşey guzeldi ikizlerim 5 gun kuvezde kaldi ordaki hemsirelerde çok ilgiliydi...pinar hanimla ilgili kafam cok rahat cok ilgili bir bayan... pazar gün olmasina ragmen geldi nobetci doktorda geldi kendiside telefonla hep irtibattaydi... sezeryan oldu... Ameliyathane dede herkes cok kibardi...anestezi uzmanina hayran kaldım zaten epudural ignenin cok can yaktiginj soylediler ama ben cok zor hissettim igneyi hic acimadi yani... ayrica ilk girince kapida biri karsiladi neler yapilacagini tek tek anlatti...merak edenlere fikir olsun hanimlar.... fiyat konusuna gelince biz esimin meslegi itibari ile indirim kullandik... onun icin fiyat bilgisini tam bilmiyorum....
Merhaba, ben de medical parka gidiyorum ve erken doğum riskim var. Yenidoğan yoğun bakım hizmetleri normalde ücretsiz olması gerekiyor acaba hastahane sizden 5 gün için ücret talep etti mi? Bunu merak ediyorum.

4 Şubat'ta K. Doğum bölümünden rastgele Özge Öztürk'e randevu aldım. İlk kez Medical Park hastanesine ve ilk kez Özge Öztürk hanıma gittim. Suratsız tavrı sert konuşması ilgisiz ve aceleci cevapları olmasına rağmen anlayışla karşılayarak muayene sonucu tam net olmasa da 4 hafta 6 günlük gebe olduğumu öğrendim ama ultrasona girmediğim için kaç haftalık olduğu belli değildi. Bana 1 hafta sonra tekrar kontrol için gelmemi ultrasonla kaç haftalık olduğuna ve kese oluşmuş mu bakarız dedi. 10 Şubat'ta tekrar kontrol için Özge Öztürk hanıma gittim ancak 1 haftadan beri aşırı kabızlık problemi yaşadığımı bu durumdan dolayı çok rahatsız olduğumu belirterek bunun için ilaç verebilecek misiniz sorusuna karşılık olarak sert ve suratsız bir ifade ile "Daha dün bir bugün iki benden ilaç istiyorsunuz" diyerek beni azarladı. "Hareket etmiyorsunuz su içmiyorsunuz sonra kabızım diyorsunuz" diyerek sert davrandı. Özge Hanıma 2. kez gelmeme rağmen pişman etti. Takdir edersiniz ki ben ilk kez anne olacağım için heyecanlıyım ama bu tavır ile ne heyecanımı yaşayabildim ne mutlu olabildim, kadın benim bütün heyecanımı aldı. Ben onca ücreti suratsız sert tavır sergileyen bir doktor için vermiyorum. Sonuçta ilk kez anne oluyorum haliyle tecrübesizim o nedenle her türlü soruyu sormak doğal hakkım. Kesinlikle Özge hanıma gitmenizi tavsiye etmem.
Ertan Özturk u tavsiye ederim. Baştan beri ona gidiyorum hatta hamilelikten önce de ona gidiyordum. Kesinlikle çok ilgili, güler yüzlü ve pozitif bir insan. Bir suru problem yaşamamak rağmen hep çok rahatlattı. Pozitif dusunmemi sağladı.

merhaba hanımlar ben 14 şubatta medical parkta doğumumu yaptım,
Dr um ahmet bey, kendisine 36cı haftamda iken gittim daha 3cü muayenem olmadan doğumum oldu :)
gece doğumuma girip sürekli yanımdaydı, kendisinden memnun kaldım ilgili biri :KK66:
normal dogummu yaptın lütfen cevap ver bende ahmet beye gitmek istiyorum ama sezeryan yapıyor hep dediler korktum

Gittiğim sağlık sigortasının ismi
SedaKARAYOL
IMC Sigorta Brokerliği Ltd. Şti.
0546 877 24 08

Adres : IMC Sigorta Brokerliği Ltd.Şti
Ceyhun Atıf Kansu Cad. Bayraktar İş Merkezi A Blok 7. kat 114/25 BALGAT/ANKARA

Benimle ilgilen bayan seda hanım ilgili her sorumu hızlı bir şekilde cevaplandırdır.
vergi avantajı %15 diye biliyorum ve o durumda 4500 üzerinden 3825 tl olması lazım sizin fiyat nasıl 3380 oldu extra bir indirim mi yaptı seda hnm

normal dogummu yaptın lütfen cevap ver bende ahmet beye gitmek istiyorum ama sezeryan yapıyor hep dediler korktum

Evet tatlim
cuma 2ci muayenem yapildi 39+3 idim bebek daha inmemis 1 hafta daha bekleyecegiz dedi eger inmezse 2 3 gun daha bekleriz dedi

ama ertesi gun cumartesi gece sancim basladi

Ben gittigimde saat 4 idi ve 4 cm acilmam vardi
Sanirim 7 cm olunca o geldi ara ara kontrol etti
5.30 gibi doğum haneye girdik 6.26 da dogumum oldu

Evet tatlim
cuma 2ci muayenem yapildi 39+3 idim bebek daha inmemis 1 hafta daha bekleyecegiz dedi eger inmezse 2 3 gun daha bekleriz dedi

ama ertesi gun cumartesi gece sancim basladi

Ben gittigimde saat 4 idi ve 4 cm acilmam vardi
Sanirim 7 cm olunca o geldi ara ara kontrol etti
5.30 gibi doğum haneye girdik 6.26 da dogumum oldu
çok tesekkür ederim rahatlattın beni ben normal istiyorum ve doktorlara o konuda güvenemiyordum kesinlikle ahmet beye gidecegim

mrb bayanlar bende dün ımc sigorta acenteliğinden doğum paketi aldım 2800 küsüre fakat muayene ücreti yüksek geldi ahmet süha beye gidenler ne kadar ödüyoorsunuz

mrb bayanlar bende dün ımc sigorta acenteliğinden doğum paketi aldım 2800 küsüre fakat muayene ücreti yüksek geldi ahmet süha beye gidenler ne kadar ödüyoorsunuz

BEN PIAR HANIM İÇİN DOĞUM PAKETİNİ ALDIM MUAYNELER TESTLER DOĞUM HEPSİ DAHİL 4500 ÖDEDİM

BEN PIAR HANIM İÇİN DOĞUM PAKETİNİ ALDIM MUAYNELER TESTLER DOĞUM HEPSİ DAHİL 4500 ÖDEDİM
siz paket olarak almışsınız kombine olarak ,bende şuan 19 haftalık hamileyim yeni başvuru yaptım ama ahmet beyin muayene ücreti 135 pınar hanımın ise 85 tl dediler bu forumda daha uygun diye hatırlıyorum iki hocanın muayene ücretlerini ondan merk ediyorum tşkler

siz paket olarak almışsınız kombine olarak ,bende şuan 19 haftalık hamileyim yeni başvuru yaptım ama ahmet beyin muayene ücreti 135 pınar hanımın ise 85 tl dediler bu forumda daha uygun diye hatırlıyorum iki hocanın muayene ücretlerini ondan merk ediyorum tşkler

PINAR HANIM 85 TL EVET BEN 7 HAFTALIKKEN YAPTIRDIM SANIRIM TAM OLARAK.PINAR HANIMIN İLGİSİNDEN MEMNUNUM BEN UMARIM DOĞUM DA KOLAY OLUR UMARIM SİZDE KOLAY SAĞLIKLI DOĞUM GEÇİRİRSİNİZ

Cnm merhaba bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Medicalpark için sezeryana yöneltiyor sürekli diyorlar daha ben çok yeni olduğu için bilmiyorum sen bu konuda da bir şeyler duydun mu?? Bir de yeni doğan ünitesini araştırdın mı acaba yeterli mi diye ??
Slm bende Ahmet Süha hocaya gidiyorum şuan 31.haftamdayim zorunlu haller olmadığı takdirde sezeryan istemiyor normal doğum taraftarı bir hoca sakin anlatımı hoş karşılaması psikolojik olarak ta gayet rahatlatıyor gittiğimde randevu saatim hiç gecikmedi beklemeden vaktinde muayene olabiliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun...

X