ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ben ertan beyde muayene oluyorum ve inanılmaz memnunum, randevu saatlerinde tabiki aksamalar oluyor çok bekliyoruz ama ultrason da detaylı açıklamaları, anne psikolojisini anlayıp rahatlatmasi her şey süper. 31 haftalık hamileyim, henüz doğum konuşmadık, genelde sezeryan yaptığını biliyorum ama her şey normal olup normal doğum istediğimde Hayır diyeceğini düşünmüyorum açıkçası... .şimdiden normal doğum diye kafanıza takmayin hanımlar, son haftalarda bir sürü komplikasyonlar olabiliyor , doktorunuza güvenin yeter

Merhabalar hanimlar. Ben 13 haftalik hamileyim ve haftalarca süren tereddütler sonucu Ertan Beye gittim, gebe takibine başladik. Iyiki de gitmiştim keşke bu kadar dusunmeseymisim diyorum. Kendisi cok nazik bir doktor. Iki kez gittim ikisindede 10 dakikadan fazla beklemedim. Belkide bize denk geldi bilmiyorum.

Buradaki yorumlardan dolayi cok korktugum 'herkese sezaryen yapıyorlar' konusunu doktor beye açık açık sordum. Kendisi bu konuda beni son derece rahatlattı.

Bizim en büyük kafa karisikligimiz doğum paketinde oldu. Fakat hastanenin paketini tercih ettik. Nedenine gelince, babam eski sigortacidir ve 50 tl farkla sigorta şirketinin daha kapsamli olmasinin neredeyse imkansiz oldugunu soyledi.
Evet dogum paketinde bazi -bence büyük- eksiklikler var. Mesela normal doğumda epidural anestezinin ucretli olmasi, mesai saatlerinde doğum yapmazsak kendi doktorumuzu çağırmanin ucretli olmasi, nts nin ucretli olmasi.. ki bana kalirsa bu durumlardan dolayi insanlar sezaryene yoneliyor..

Ama tamamen bakis açısıyla ilgili bu durumlar. Beni rahatsiz eden bu konulardan rahatsiz olmayacak insanlar muhakkak vardir.

Nitekim Ertan Hocadan suan için oldukça memnunuz, umarim böyle devam eder. Umarim tum gebeler gonlundeki doktoru bulur. Çünkü gerçekten ben cok zorlandim

Canim ben de ertan beye gidiyorum ama ben halk sigortaya anlaştım, sigortayla anlaşırsan 450 tl devletten geri ödeme alabiliyorsun , hastaneyle anlasirsan geri odeme yok,ve hastanenin doğum paketinde 1 gün yatis var, halk sigorta da 2 gün yatis hakkın var...
Medical parkta gebelik takibine başlayacak olanlar kesinlikle doğum paketi alsın diyorum eksikleri çok evet ama ertan beye 20 tl gibi komik bir muayene ücretiyle başlamış biri olarak söylüyorum, muayene ücretleri çok sık değişiyor. ..
Nst olayında paket alırsanız 4 tane ücretsiz, çok yeterli gelmese de ordaki hemşireler ayarlıyorMuş, arada ücretsiz yaptıkları oluyormuş mesela...
Ama benim kafamı en çok karıştıran şu mesai saatleri dışındaki doğum ücreti, sigortayla anlaşırken hiç böyle bişi yoktu, hastaneye bir kere sorduğumuzda var bir kere sorduğumuzda yok dedi... ilerleyen günlerde doğum olayını net bir şekilde konuşacağım için belli olur diye düşünüyorum. ...

Arkadaşlar yeni doğum yaptım, 500 lira epidural farkı verdim normal doğumda. İlk doğumumda özel doktora gittim ve kendi ekibiyle doğum yaptırıyordu, normal ve epiduralli yapmıştım, resmen prenses doğumuydu.
Ancak medical parkta da şiddetle epidural istedim, dediğim gibi 500 lira da fark verdim ancak malesef anestezi uzmanı geldi, iğneyi taktı, ilacı verdiğini söyledi ve gitti. Bir daha da ne gelen ne giden oldu ve malesef ben uyuşmadım. Çatır çatır normal doğurdum bağıra bağıra... İlgisizliğin kurbanı oldum! İlk doğumumdan bilmesem epiduralin işleyişini, inanıcam epiduralin tutmadığına ama hayır, bile bile beni bağırttılar, epidural biraz yavaşlatıyor doğumu, beklemek istemediler! Zaman ayırmadı anestezi uzmanı..
Neyse, ben travmayı atlattım ama böyle olacağını bilsem yine parama kıyar özel muayeneye giderdim kesinlikle!!!Şikayetçi olacaktm ancak eşim ve ailem uğraşma yeni bebeğinle dediler. Benden size bilgilendirme kızlar..

Bir de doğurmak üzere olan bi arkadaşım aylin hanıma gidiyor, son gidişinde muayene atmiş alttan ve kızın canı yufka, bağırınca ben böyle strese gelemem, sezeryana gider bu iş falan demiş. Arkadaşımın ikinci hamileliği ve ilki normal doğum!
Medicalparktan memnun kalmadım kısacası. Keşkelerim çok..

Canım öncelikle geçmiş olsun, inş bizde kazasızca alırız bebişleri kucağımıza, yanlız bişi sorucam seni doğumunu yapan doktor kimdi, medical park'ta sürekli kontrollerini yapan bir doktor var mıydı yoksa sadece doğum için mi kullandın medical parkı çok anlayamadım. Birde aneztezi uzmanını merak ettim, ismini hatırlıyor musun, bende doktorumdan epidural normal isteyeceğim çünkü...Yani epiduralin işleyişinde uyuşmadığını hissettiğinde oradaki hemşireler ya da doktorun tekrar aneztezi uzmanını çağırmadılar mı. Doktorun neden müdahale etmek istemedi bu uyuşmama olayına ona kızdım... Ama dediğin gibi kimse doktorun; doğurtup bir an önce bitmesi için kimse ses çıkarmamış olabilir. Çünkü mesai saatleri dışında kalırsa doğum yeniden ücret isteniyor diye biliyorum.
Aylin Hanım'a hiç gitmedim ben Ertan Bey'den çok memnunum, inş doğumda olumsuz bir tecrübeyle karşılaşmam...
Objektif yorumun ve bilgilendirmen içinde teşekkürler...

Canım halk sigortayı nasıl yaptırdın acaba hastanedemi oluyo oda bende paket alacağım bir iki haftaya halk sigorta kolaysa ve geç kalmadıysam bende ondan almak istiyorum

Canım halk sigortayı nasıl yaptırdın acaba hastanedemi oluyo oda bende paket alacağım bir iki haftaya halk sigorta kolaysa ve geç kalmadıysam bende ondan almak istiyorum

Burdan bi arkadas halk sigorta nin numarasini vermişti, telde görüşüp kendi yerlerine gittik hemen yapıldı sigorta, cok kolay yani, ben yaptırdığimda 3 ya da 4 aylık hamileyim, özelden yazarsan sigortacinin numarasini vereyim

Bu arada hastaneyle görüştüm, epidural 500 tl, mesai saatleri dışında doğum yapıp kendi doktorumuzu istersek bi arı 500 daha, sanırım bu yüzden herkes sezaryana yoneliyor

Dün halk sigortadan doğum paketi aldım. 2650 tl ye. 9 taksit. Dr a verilen 500 tl yi sigorta karşılıyor. Sadece epidural olursa halk sigorta yaptirinca 350 tl ye dusuyor. Sigorta her halukarda karlı. %15 vergi avantajı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…