- 19 Ağustos 2015
- 44
- 17
- 36
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.301
Masallah cnm darisi basimiza allah anali babali buyutsun insallah bu arada bisey sorcam 7 8 haftalarda hic hafif kahve lekesi gelen oldumu
ben de medical parkı düşünüyorum. ama fiyatlar kafamı karıştırıyor. genele yayarsak. fiyatları ortalamamı yoksa yoksek midir.
evet arada değişebiliyor muayene ücretleri ama ben ilk gittiğimden beri doğum ücreti hiç değişmedi. Ve genele yayarsak diğer özel hastanelerle karşılaştırırsak fiyatı çok uygun. Önemli olan ilk gittiğiniz gün kendi adınıza kayıt açtırmanız ve o günkü fiyatı kaydettirmeniz. Böylece sonrasındaki değişikliklerden etkilenmiyorsunuz. Muayene ücreti de ilk gittiğimde Banu hanıma 112 tl idi,sonra 120 tl oldu. Tabi Banu hanım hastaneden ayrıldı ve özel yer açtı kendine Çukurambarda ve ben son haftalarım diye oraya devam ediyorum.Ordada 150 tl veriyorum sabit,bunun içine nst vs. de dahil. Doğumu da medicalde yapıcam ve banu hoca gelicek ilk gün bize 2.775 tl denmişti hala da öyle,değişmedi yani.
teşekkür ederim bilgi için :) peki medical parkta 1 muayne ücretli 10 gün içindeki 2. muayne ücretsiz olayı var mı?
:)Yaptırıyor canim ben dogum paketi aldim.o yüzden tam bilmiyorumne yani kimse tahlil vs. yaptırmıyor mu bu hastanede:)
canım geç oldu ama saime hanıma gittim ve ilk izlenimim iyiydi. ilgilendi sorularıma düzgün cevap verdi. bugün de tahlil sonuçlarımı konuşmak için aradım. telefonda da gayet iyi bilgi verdi.Haftasonu Saime hanımla randevundan sonra buradan bilgi verirsen çok memnun olurum. Teşekkürler...
canım geç oldu ama saime hanıma gittim ve ilk izlenimim iyiydi. ilgilendi sorularıma düzgün cevap verdi. bugün de tahlil sonuçlarımı konuşmak için aradım. telefonda da gayet iyi bilgi verdi.
Teşekkürler... Bende gittim ve çok beğendim. Çok güler yüzlü, sıcak, cana yakın hoşuma gitti yani. İlk izlenim güzeldi inşallah böyle devam eder...
Daha Saime hanımla Normal doğum yapanı duymamış...Arkadaşım medical parkta takip oluyor