ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Masallah cnm darisi basimiza allah anali babali buyutsun insallah bu arada bisey sorcam 7 8 haftalarda hic hafif kahve lekesi gelen oldumu

7-8. haftalarda mıydı bilmiyorum ama ilk muayenemden sonra yani ilk 6.haftada gittim ben, kahve lekesinden ziyade bildiğin koyu kırmızı leke oldu ama avuç büyüklüğünde. Doktor devamı gelmediyse önemli dğl yerleşme kanı olarak adlandırırız biz bunu genelde dedi.

ben de medical parkı düşünüyorum. ama fiyatlar kafamı karıştırıyor. genele yayarsak. fiyatları ortalamamı yoksa yoksek midir.

ben de medical parkı düşünüyorum. ama fiyatlar kafamı karıştırıyor. genele yayarsak. fiyatları ortalamamı yoksa yoksek midir.

evet arada değişebiliyor muayene ücretleri ama ben ilk gittiğimden beri doğum ücreti hiç değişmedi. Ve genele yayarsak diğer özel hastanelerle karşılaştırırsak fiyatı çok uygun. Önemli olan ilk gittiğiniz gün kendi adınıza kayıt açtırmanız ve o günkü fiyatı kaydettirmeniz. Böylece sonrasındaki değişikliklerden etkilenmiyorsunuz. Muayene ücreti de ilk gittiğimde Banu hanıma 112 tl idi,sonra 120 tl oldu. Tabi Banu hanım hastaneden ayrıldı ve özel yer açtı kendine Çukurambarda ve ben son haftalarım diye oraya devam ediyorum.Ordada 150 tl veriyorum sabit,bunun içine nst vs. de dahil. Doğumu da medicalde yapıcam ve banu hoca gelicek ilk gün bize 2.775 tl denmişti hala da öyle,değişmedi yani.

teşekkür ederim bilgi için :) peki medical parkta 1 muayne ücretli 10 gün içindeki 2. muayne ücretsiz olayı var mı?

Merhaba kızlar, Ahmet Süha Özer i tavsiye ettiler hiç giden var mı acaba
bide tetkiklere ne kadar ödüyoruz tahlil nts vs.

herkese merhabalar. bu siteye girmeyeli baya uzun zaman olmuş :) ilk bebeğimde aktif olarak kullanmama rağmen sonrasında kızım yüzünden uzak kaldım
yorumların büyük kısmını okudum ama yinede kafamdaki soruları toparlayıp yazmak istedim. belki farklı cevaplar çıkabilir diye :) şimdiden teşekkür ederim.

kızımda hamileliğim boyunca bilgi hastanesine gittim. selçuk bey. çok yoğun olmasına rağmen ve her randevuma zamanında giremememe en az 2 saat beklememe rağmen memnundum. evimize yakın diye de tercih etmiştim artı muayene ücretide uygundu. doğumumu da farklı sebeplerden ötürü memleketimde eskişehirde yaptım. ordada özel hastaneydi ve o kadar ilgi ve alakalılardı ve rastgele ve hatta son haftalarımda gitmeme rağmen dokorum çok çok iyiydi hastanede aynı şekilde. normal doğuma girdim, kızım kakasını yapıp kalp atışlarında sıkıntı olunca acil sezeryana alındım. bir sürü doktor girdi. acil girdiğim içinde ameliyat sonrası sondadan dolayı enfeksiyon kapmışım bir hafta hastanede yattım ve hepsine ödediğimiz ücret 600 tl.

kızım 1 kasımda 2 yaşını doldurdu bir hafta öncesinde süprizzz ikinci bebişin haberini aldık. hazır değildim fakat hayırlısı dedim :) şimdi yaklaşık 8 haftalık hamileyim ama hala ne hastaneye ne doktora karar veremedim. bilgi hastanesini aradım selçuk bey 20 kasıma kadar doluymuş sonrasındada izne ayrılcakmış. eşimde zaten bilgi hastanesini hiç istemiyor. medicalpark a da kızımı götürmeye başlamıştık açıldıktan sonra. ilk gittiğimizde 30 tl ödedik, sonra 45, en son 60 tl yani 1 yıl dan az bir sürede %100 zam çok itici geldi açıkçası. son gidişimizde kızım ishaldi. tek bir değer bakıp 30 tl fark aldılar. kızımda ilk aylarında inek sütü alerjisi varmış bunuda bilgideki doktorumuz (hatta oda şu anda medicalde) gözardı ettiği için 6. ayına kadar farkedilemediği için kilo eksiği ve boy kısalığı oluştu. şu an alt sınırda. şimdiki doktorumuzada bunu defalarca anlatmamıza rağmen 2 yaşını doldurunca gelin detaylı kan tahlili artı böbreklerine bakalım karaciğerine bakalım dedi. açıkçası buda ticari geldi ve iyce soğudum.

doğum için araştırırkende bu konuyu gördüm biraz okudum. bi yanım gitmek istiyor bi yanım istemiyor. bide şikayet sitelerinde bir sürü yorum okudum onlarla ilgili. gereksiz yere aldıkları bir dünya para. sonuçta durumumuz iyide olsa parayı sokaktan toplamıyor hiç kimse. birde net fiyatları olmayışıda insanın canını sıkıyor. nasıl bir yol izleyiceğime hala karar veremedim yakında doğum yapan varsa beni biraz rahatlatabilirmi :) ya da gatayı tavsiye edenler olmuş. muayene için olabilir ama orda doğum yapan varmı? yada yenimahalle devlet hastanesinde özel oda durumu var mı bide tabiki doktor tavsiyesi :)

[QUOTEhamilelikte 21. Haftada, post: 43571976, member: 205412"]Merhaba kızlar, Ahmet Süha Özer i tavsiye ettiler hiç giden var mı acaba
bide tetkiklere ne kadar ödüyoruz tahlil nts vs.[/QUOTE]
Benim hamileliğin 21. Haftada. Doktorum Ahmet bey bastan beri ona gidiyorum. Cok memnunum. Ben iki düşüğüm vardı. Ama Ahmet bey cok rahatlattı ve gerekli onelmi aldı. Kan tahlili için saglık ocagına yonlendirdi. İkili taramay ı hastanede yaptırdım. Ayrıntılı 70 tl. Doktor seni yonlendırıyor zaten. Tamamlayıcı sigorta yaptırdım. Muayene ucreti o demiyorum.

[QUOgıdıyormu cok memnunum.AFAK, post: 43374773, member: 205412"]MEDİKALPARK ta süha beye giden var mı[/QUOTE]
Ben gidıyorum cok memnunum.

Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi sizlerle paylasmak istedim daha onceden ozge hanima gidiyodum memnundum ama pinar hanima gitmeyi tercih ettim cokta.memnun kaldim sizede tavsiye ederim cok.ilgili her soruya guzellikle cevap veriyo aklinizda soru işareti varsa pinar hanimi kesinlikle öneririm

Mrb. Bnde 18 haftalık hamileyim hep özge öztürke gidiyorum bn gayet memnunum cok yoğun bi dr degl istedğnz gün saat randevü alınıyo daha önce özge hanımda doğum yapan varmı acaba ??

Haftasonu Saime hanımla randevundan sonra buradan bilgi verirsen çok memnun olurum. Teşekkürler...
canım geç oldu ama saime hanıma gittim ve ilk izlenimim iyiydi. ilgilendi sorularıma düzgün cevap verdi. bugün de tahlil sonuçlarımı konuşmak için aradım. telefonda da gayet iyi bilgi verdi.

canım geç oldu ama saime hanıma gittim ve ilk izlenimim iyiydi. ilgilendi sorularıma düzgün cevap verdi. bugün de tahlil sonuçlarımı konuşmak için aradım. telefonda da gayet iyi bilgi verdi.

Teşekkürler... Bende gittim ve çok beğendim. Çok güler yüzlü, sıcak, cana yakın hoşuma gitti yani. İlk izlenim güzeldi inşallah böyle devam eder...

slm bayanlar
şeker yüklemesi yaptırdınız mı birde kac olmalı üst sınır bilen var mı benimki biraz yüksek çıktı gün içerisinde çok tatlı yemiştim acaba ondan mı dedim ama dr o etkilemez dedi

Arkadaşlar ben konuya yeni baktım 19 haftalık hamileyim dün günü ilk defa özge hanıma gittim bişey göremedik bebişin pozisyonundan dolayı pazartesi tekrar gideceğiz dörtlü testte yaptıracağım ilk hamileliğim çok bilgisizim acaba ne testler var neler yapılır hiç bilmiyorum yorumları okudum özge hanımı değiştirmeyi düşündüm bende normal doğum istiyorum pınar yada Saime hanımı düşünüyorum birde halk sigorta demişsiniz o dahamı iyi nasıl yapılıyo acaba bilgi verirseniz çok sevinirim birde bendemi aynı ücreti veririm gebeliğimin yarısına geldim sonuçta yada hastaneninkini yaptırsam neleri eksik nelere ayrıca para ödemem gerekiyor son olarak utanarak soruyorum bu nst cihazı tam olarak ne oluyor her yerde geçiyor ama ben ne olduğunu bilmiyorum

Teşekkürler... Bende gittim ve çok beğendim. Çok güler yüzlü, sıcak, cana yakın hoşuma gitti yani. İlk izlenim güzeldi inşallah böyle devam eder...

Ben Saime Hanım'a 100. Yıl Hastanesi'ndeyken rutin kontrollerim için gitmiştim ve çok memnun kalmıştım kendisinden. Rutin bir kontrolde bile fazlasıyla ilgilenmiş ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtlamıştı. "Hamile kalmadan 1-2 ay önce gel kontrole" demişti ancak görüyorum ki kendisi hastane değiştirmiş. Medical Park maalesef bize çok uzak. Yoksa kendisini düşünebilirdim gebelik takibi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…