ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Arkadaslar iyi aksamlar bu konu icin uye oldum
30 haftamdayim ozge hanimin hastasiydim son gittigmde tel no istedim prensip olarak vermiyorum dedive bu ay degismeye karar verdim kendisi cok keskin cizileri var sert mezacli bir doktor saime hocadan pazrtesi gununicin randevu aldim kendi hacattepe mezunu olmasi tatmin edici arti deneyimleri gideen varsa bilgi verirse sevinirim artik ozgeye gitmek istemiyorum

Yani gercekten son haftalar zorla gittim ozgeyebukadar mi insan ilgisiz olur artik degsme kararimi aldim dedigniz gibiyse saime hanimla yolumyzu devam edecegim coksagolun allah saglikla bebegnizini kucaniza almayi nasip etsin

Bir aksi durum olmazsa normal istiyorum insaallah sagolun bu arada donus yaparim cunku gervekten insanin ihtiyaci oluyor kararsiz kaliyor aylin hanim hakkinda olumsuz yorumlar var banu yok zaten erken istemiyorum yani saime de bu formda okudumda gordum bir arkadssim banu dogumu yapmisti bebek kilolu oldugu ici sezeryana donmustu son dakka yani belli olmuyor rabbim hays
rlisni versin

Hangi doktora gidiyorsun cnm birde hastahanenin odalari falan nasil iyimi acaba

Arkadaslar medical park dogum paketi alan varmi eger varsa davranislari nasil acaba birde bayan doktor istiyorum ozellikle kime gitmeliyim 8. Haftadayim bana yardimi olabilicek olan varmi

Canim ben aldım dogum paketi suana kadar hersey guzel bi sorun cikmadi doktorda ozge hanima gidiyorum ben memnunum ama arkadaslar memnun degil bi git istersen muayene ol zaten.dogum paketi alinca istedigin doktora gidebilirsin bi kisitlama yok

Arkadaslar medical park dogum paketi alan varmi eger varsa davranislari nasil acaba birde bayan doktor istiyorum ozellikle kime gitmeliyim 8. Haftadayim bana yardimi olabilicek olan varmi

Ben hastaneninkini almadım biraz araştırdım. Halk sigortanın var onu aldım ama daha hiç gitmedim. Bu bana daha avantajlı geldi cünkü. Hastaneninkinde tek gece yatış (benim ilk doğumum sezaryan olduğu için iki gece yatış olur diye düşünüyorum) halk sigorta 2 gece yatış, hastaneninkinde nst dahil değil, halk sigortanınkinde dahil... vs. vs. fiyatıda aynı olunca ben Halk sigortadan yaptırdım. Doktor olarak da çok araştırdım. Saime hanıma gideceğim.

Canim ben aldım dogum paketi suana kadar hersey guzel bi sorun cikmadi doktorda ozge hanima gidiyorum ben memnunum ama arkadaslar memnun degil bi git istersen muayene ol zaten.dogum paketi alinca istedigin doktora gidebilirsin bi kisitlama yok
Canim ozge hanim icin bende olumsuz yorum aldim dusuk riskim var iyi bir hoca olmasini istiyorum tsk edrm bilgi icin

yorumun icin saol guzelim bende saime hanimi dusunmeye basladim bende zaten halksigortanin paketini almayi dusunuyorum ne kadara yaptirdin hastaneninkini hic dusunmedim ne zaman gitmeyi dusunuyorsunbakarsin karsilasiriz :)))

yorumun icin saol guzelim bende saime hanimi dusunmeye basladim bende zaten halksigortanin paketini almayi dusunuyorum ne kadara yaptirdin hastaneninkini hic dusunmedim ne zaman gitmeyi dusunuyorsunbakarsin karsilasiriz :)))

3950 tl ye yaptırdım. 9 Taksit. Saime hanımı Zekai Tahir de bir tanıdık vardı ona sordum. Kesinlikle tavsiye ediyor. Doktora da ne kadar kendimi tutabilirsem o kadar geç gitmek istiyorum ki kalp atışlarını da duyayım. Önümüzdeki hafta için planlıyorum bakalım hayırlısı. İnşallah karşılaşırız :) Sen benden öncesin Saime hanımla ve hastaneyle ilgili tüm yorumlarını bekliyorum. Sevgiler...

tamam canım ben de inşallah sigortamı yaptırayım başlarım kaçıncı hafta gıtmeye baslasam acaba 8 ın ıcındeyım su anda dusuk rıskım var bu arada paketın ıcınde neler var canım benı aydınlatabılırmısın bu arada calışıyormusun ve nerde oturuyorsun :)

Ben 14 gün önce Pınar Hanımla doğum yaptım. vajinismus hastası olmama rağmen epiduralsiz normal doğurdum.sezeryana giderim sanıyordum ama çok nazik ve motive ediciydi. Aslında eşi Baran bey'in hastasıydım kongresine denk geldi ağrılarım olunca gece Pınar hanımı aradım. hastane harika 5yıldızlı otel konforunda, paketim olmadığı için sadece doğuma 3500 tl ödedim ama napalım değdi. sonrasında cocuk doktoru esra hanıma gittik ona devam edeceğiz. biraz insanın kendisinde bitiyor hersey, iyi düşünün iyi şeyler başınıza gelsin inşallah. sonuçta 9 ay gittiğim doktorum doğumuma giremedi ama başka iyi birine düştüm (tabi karı-koca olmalarının bi rahatlığı vardı).
asıl olay doğumdan sonra başlıyormuş merhaba uykusuz geceler :)))

darısı bıze cnm uykusuz gecelere razıyım ben yeterkı sağ salim yavrularımıza kavusalım da

Hangi doktora gidiyorsun cnm birde hastahanenin odalari falan nasil iyimi acaba
ertan öztürk e gidiyorum kendisi bence çok iyi ve insanın ruh halinden anlayan biri...hep motive halinde olumlu düşünme taraftarı...odalarını şöyle gördüm bi arkadaş doğum yapmıştı iyi geniş ama nasıl hizmet yapıyorlar pek bilgim yok ama arkadaş memnundu ilgililerdi dedi...

Canim gozun aydın ALLAH anali babali buyutsun ben bisey sormak istiyorum sana hastane odalari ilgilenmeleri falan nasildi cok.merak.ediyorum bilgilendirirsen sevinirim

En kisa surede git o zaman riskli gebelik varsa. Pakete 2 gece yatis,tahliller,10 doktor muayenesi, nst, bebegin ilk asisi,topuk kani, vs. Simdilik aklima gelenler bunlar. Halk sigortayi aradin mi sana maille cvp veriyorlar hemen. Calisiyorum bu arada...

Tebrik ederim...

Tamam olmazsa pazt gideyim ben randevu alayim bugun yarin yaptirirm paketi

Canim gozun aydın ALLAH anali babali buyutsun ben bisey sormak istiyorum sana hastane odalari ilgilenmeleri falan nasildi cok.merak.ediyorum bilgilendirirsen sevinirim
Bebişten fırsat bulamadım:) hasta odası güzel, doğumhanede mahremiyet sağlanmış giren çıkan yok, aynı hemşire odada takip edip doğuma girdi. Herseyi doktora iletiyorlar zaten emzirmeyi öğrettiler, çağırdığımda geldiler, ilgililerdi yani

Masallah cnm darisi basimiza allah anali babali buyutsun insallah bu arada bisey sorcam 7 8 haftalarda hic hafif kahve lekesi gelen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…