- 9 Kasım 2015
- 3
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.281
Hangi doktora gidiyorsun cnm birde hastahanenin odalari falan nasil iyimi acabaarkadaşlar yakın zamanda doğum yapan var mı ne kadar ücret ödediniz artık bu hastanenenin ücreti beni baydı ha bire güncelleme ha bire ayrı ayrı herşeyden para para koparmak bu kadar da olmaz yani sırf bu hastaneye doktorum için katlanıyorum değiştirmek istemiyorum...benim memleketimde en iyi hastane olan acıbademde bile herşey dahil içinde ayrı gayrı para istenmiyor...doktor çağırmaya ldu bi 500 para bayyy...sonra 2 gün ayrı kalışa bi para bayyy..zaten sırf doğum 2750 galiba...birde ayrıyeten kullandıkları eldivene kadar para çık...yuh diyor insan kiii doğumuma daha var daha kaç güncelleme yaparlar bilemiyorum....zaten bu gidişle büyük ihtimal memlekette yapcam doğumu...
Arkadaslar medical park dogum paketi alan varmi eger varsa davranislari nasil acaba birde bayan doktor istiyorum ozellikle kime gitmeliyim 8. Haftadayim bana yardimi olabilicek olan varmi
Canim ozge hanim icin bende olumsuz yorum aldim dusuk riskim var iyi bir hoca olmasini istiyorum tsk edrm bilgi icinCanim ben aldım dogum paketi suana kadar hersey guzel bi sorun cikmadi doktorda ozge hanima gidiyorum ben memnunum ama arkadaslar memnun degil bi git istersen muayene ol zaten.dogum paketi alinca istedigin doktora gidebilirsin bi kisitlama yok
yorumun icin saol guzelim bende saime hanimi dusunmeye basladim bende zaten halksigortanin paketini almayi dusunuyorum ne kadara yaptirdin hastaneninkini hic dusunmedim ne zaman gitmeyi dusunuyorsunbakarsin karsilasiriz :)))Ben hastaneninkini almadım biraz araştırdım. Halk sigortanın var onu aldım ama daha hiç gitmedim. Bu bana daha avantajlı geldi cünkü. Hastaneninkinde tek gece yatış (benim ilk doğumum sezaryan olduğu için iki gece yatış olur diye düşünüyorum) halk sigorta 2 gece yatış, hastaneninkinde nst dahil değil, halk sigortanınkinde dahil... vs. vs. fiyatıda aynı olunca ben Halk sigortadan yaptırdım. Doktor olarak da çok araştırdım. Saime hanıma gideceğim.
yorumun icin saol guzelim bende saime hanimi dusunmeye basladim bende zaten halksigortanin paketini almayi dusunuyorum ne kadara yaptirdin hastaneninkini hic dusunmedim ne zaman gitmeyi dusunuyorsunbakarsin karsilasiriz :)))
tamam canım ben de inşallah sigortamı yaptırayım başlarım kaçıncı hafta gıtmeye baslasam acaba 8 ın ıcındeyım su anda dusuk rıskım var bu arada paketın ıcınde neler var canım benı aydınlatabılırmısın bu arada calışıyormusun ve nerde oturuyorsun :)3950 tl ye yaptırdım. 9 Taksit. Saime hanımı Zekai Tahir de bir tanıdık vardı ona sordum. Kesinlikle tavsiye ediyor. Doktora da ne kadar kendimi tutabilirsem o kadar geç gitmek istiyorum ki kalp atışlarını da duyayım. Önümüzdeki hafta için planlıyorum bakalım hayırlısı. İnşallah karşılaşırız :) Sen benden öncesin Saime hanımla ve hastaneyle ilgili tüm yorumlarını bekliyorum. Sevgiler...
darısı bıze cnm uykusuz gecelere razıyım ben yeterkı sağ salim yavrularımıza kavusalım daBen 14 gün önce Pınar Hanımla doğum yaptım. vajinismus hastası olmama rağmen epiduralsiz normal doğurdum.sezeryana giderim sanıyordum ama çok nazik ve motive ediciydi. Aslında eşi Baran bey'in hastasıydım kongresine denk geldi ağrılarım olunca gece Pınar hanımı aradım. hastane harika 5yıldızlı otel konforunda, paketim olmadığı için sadece doğuma 3500 tl ödedim ama napalım değdi. sonrasında cocuk doktoru esra hanıma gittik ona devam edeceğiz. biraz insanın kendisinde bitiyor hersey, iyi düşünün iyi şeyler başınıza gelsin inşallah. sonuçta 9 ay gittiğim doktorum doğumuma giremedi ama başka iyi birine düştüm (tabi karı-koca olmalarının bi rahatlığı vardı).
asıl olay doğumdan sonra başlıyormuş merhaba uykusuz geceler :)))
ertan öztürk e gidiyorum kendisi bence çok iyi ve insanın ruh halinden anlayan biri...hep motive halinde olumlu düşünme taraftarı...odalarını şöyle gördüm bi arkadaş doğum yapmıştı iyi geniş ama nasıl hizmet yapıyorlar pek bilgim yok ama arkadaş memnundu ilgililerdi dedi...Hangi doktora gidiyorsun cnm birde hastahanenin odalari falan nasil iyimi acaba
Canim gozun aydın ALLAH anali babali buyutsun ben bisey sormak istiyorum sana hastane odalari ilgilenmeleri falan nasildi cok.merak.ediyorum bilgilendirirsen sevinirimBen 14 gün önce Pınar Hanımla doğum yaptım. vajinismus hastası olmama rağmen epiduralsiz normal doğurdum.sezeryana giderim sanıyordum ama çok nazik ve motive ediciydi. Aslında eşi Baran bey'in hastasıydım kongresine denk geldi ağrılarım olunca gece Pınar hanımı aradım. hastane harika 5yıldızlı otel konforunda, paketim olmadığı için sadece doğuma 3500 tl ödedim ama napalım değdi. sonrasında cocuk doktoru esra hanıma gittik ona devam edeceğiz. biraz insanın kendisinde bitiyor hersey, iyi düşünün iyi şeyler başınıza gelsin inşallah. sonuçta 9 ay gittiğim doktorum doğumuma giremedi ama başka iyi birine düştüm (tabi karı-koca olmalarının bi rahatlığı vardı).
tamam canım ben de inşallah sigortamı yaptırayım başlarım kaçıncı hafta gıtmeye baslasam acaba 8 ın ıcındeyım su anda dusuk rıskım var bu arada paketın ıcınde neler var canım benı aydınlatabılırmısın bu arada calışıyormusun ve nerde oturuyorsun :)
Tebrik ederim...Ben 14 gün önce Pınar Hanımla doğum yaptım. vajinismus hastası olmama rağmen epiduralsiz normal doğurdum.sezeryana giderim sanıyordum ama çok nazik ve motive ediciydi. Aslında eşi Baran bey'in hastasıydım kongresine denk geldi ağrılarım olunca gece Pınar hanımı aradım. hastane harika 5yıldızlı otel konforunda, paketim olmadığı için sadece doğuma 3500 tl ödedim ama napalım değdi. sonrasında cocuk doktoru esra hanıma gittik ona devam edeceğiz. biraz insanın kendisinde bitiyor hersey, iyi düşünün iyi şeyler başınıza gelsin inşallah. sonuçta 9 ay gittiğim doktorum doğumuma giremedi ama başka iyi birine düştüm (tabi karı-koca olmalarının bi rahatlığı vardı).
Tamam olmazsa pazt gideyim ben randevu alayim bugun yarin yaptirirm paketiEn kisa surede git o zaman riskli gebelik varsa. Pakete 2 gece yatis,tahliller,10 doktor muayenesi, nst, bebegin ilk asisi,topuk kani, vs. Simdilik aklima gelenler bunlar. Halk sigortayi aradin mi sana maille cvp veriyorlar hemen. Calisiyorum bu arada...
Bebişten fırsat bulamadım:) hasta odası güzel, doğumhanede mahremiyet sağlanmış giren çıkan yok, aynı hemşire odada takip edip doğuma girdi. Herseyi doktora iletiyorlar zaten emzirmeyi öğrettiler, çağırdığımda geldiler, ilgililerdi yaniCanim gozun aydın ALLAH anali babali buyutsun ben bisey sormak istiyorum sana hastane odalari ilgilenmeleri falan nasildi cok.merak.ediyorum bilgilendirirsen sevinirim
Masallah cnm darisi basimiza allah anali babali buyutsun insallah bu arada bisey sorcam 7 8 haftalarda hic hafif kahve lekesi gelen oldumuBebişten fırsat bulamadım:) hasta odası güzel, doğumhanede mahremiyet sağlanmış giren çıkan yok, aynı hemşire odada takip edip doğuma girdi. Herseyi doktora iletiyorlar zaten emzirmeyi öğrettiler, çağırdığımda geldiler, ilgililerdi yani