Arkadaşlar yeni doğum yaptım, 500 lira epidural farkı verdim normal doğumda. İlk doğumumda özel doktora gittim ve kendi ekibiyle doğum yaptırıyordu, normal ve epiduralli yapmıştım, resmen prenses doğumuydu.
Ancak medical parkta da şiddetle epidural istedim, dediğim gibi 500 lira da fark verdim ancak malesef anestezi uzmanı geldi, iğneyi taktı, ilacı verdiğini söyledi ve gitti. Bir daha da ne gelen ne giden oldu ve malesef ben uyuşmadım. Çatır çatır normal doğurdum bağıra bağıra... İlgisizliğin kurbanı oldum! İlk doğumumdan bilmesem epiduralin işleyişini, inanıcam epiduralin tutmadığına ama hayır, bile bile beni bağırttılar, epidural biraz yavaşlatıyor doğumu, beklemek istemediler! Zaman ayırmadı anestezi uzmanı..
Neyse, ben travmayı atlattım ama böyle olacağını bilsem yine parama kıyar özel muayeneye giderdim kesinlikle!!!Şikayetçi olacaktm ancak eşim ve ailem uğraşma yeni bebeğinle dediler. Benden size bilgilendirme kızlar..
Bir de doğurmak üzere olan bi arkadaşım aylin hanıma gidiyor, son gidişinde muayene atmiş alttan ve kızın canı yufka, bağırınca ben böyle strese gelemem, sezeryana gider bu iş falan demiş. Arkadaşımın ikinci hamileliği ve ilki normal doğum!
Medicalparktan memnun kalmadım kısacası. Keşkelerim çok..